Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sabolc

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem minden nap jár értő magyar gaidzsin a felkelő nap országában, főleg akkor nem, amikor ott e-könyv vásár és Kindle-killer bejelentés van. Fogadjátok sok szeretettel Sabolc (aki Dave Barry legnagyobb magyar rajongója ;-) avatott kezű írását. Innen Július 4-6. között…..
sabolc 2012.07.25 16:43:03
@scan_dal: Akkor most lenne egy eladó Kindle 3G, és közben érkezett hozzánk 3 db Kindle touch is (sajnos vámmal/áfával, viszont tudunk számlát adni, teljesen jól elszámolható)... :-)
sabolc 2012.07.26 04:24:07
@Komavary: hát én most kicsit elúsztam a minden egyébbel, mert japán íbúkos cikket írtam, nem nagyon volt idő olvasni... :-)

...de EPUB2 módban nekem sikerült egy viszonylag hihető "workflow"-t elérni a szótárazással, még mindig kicsit idegesítő, de működik: ujj hosszan nyom, kijelöl, amit kijelöl, visszalép, és akkor ott a két pötty a határok húzogatásához, azokat meg már lehet relatíve ügyesen és gyorsan húzni, és akkor szótár.
EPUB3-ban is elvileg működik ez a trükk, de 1. furiganás részre egyelőre az istennek sem és 2. vagy mocsok lassú, vagy én nem értek a "hosszan nyomáshoz".
clsdclsd szerint a firmware-rel is vannak gondok, reméljük, javulni fog hamarosan.

Nekem egyébként úgy tűnt, hogy jó ütemben kerülnek bele a japán boltba az angol anyagok is, illetve van egy csomó, tehát idővel a japán boltból meg kéne tudni venni mindent... valami elképesztő káosz lehet most náluk, nem tudom, miért erőltették a megjelenést, ha ennyire nem készültek el. És ugyan nekem nem volt angol Kobóm, de nem az van, hogy annak a boltjában sose is volt annyi könyv, mint az Amazonnál?