Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gombócka

0 bejegyzést írt és 176 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer már volt egy Tövismadarak típusú szakításunk, most egy szomorú fiú meséli el, hogyan csinálta meg majdnem a barátnőjét egy jezsuita szerzetes. A kép csupán illusztráció   Ó, mélyen tisztelt Szakítóblog! Kesves Anita és VL! Mindenek előtt, engedjétek…..
Nehéz kérdést szegezett a blogkomjúnitinek a levélíró, amit rögtön meg is válaszolt. A hosszú udvarlás ugyan mire jó, csak lelép közben a csaj, és még meg sem volt. Igaza van? (via helloszabi)   Kedveseim! Levelemben a monumentálisan túljátszott,…..
A wiwet nem is kell fejleszteni, mert ingyenes társkeresőnek bőven elég, pluszban meg tudhatunk mindent volt és leendő kapcsolataink életéről. A tíz millió Barabási Albert-László országa vagyunk, ahol egyébként minden idők legnehezebb döntését minden nap meg kell hozni: Helyes…..
Az egymondatos szakítások egyértelműek - az egyik fél számára. A másik fél meg mormolja csak az elhangzottakat, hátha feltárul valami örök igazság, esetleg egy végső értelmezés. Sziasztok! A történetem rövid lesz, mindössze egy lekoptatós mondat. Előzménynek…..
A maszatolós poszt szerzője írt nekünk, és mi a tanulság meg a folytatás miatt közöljük. Mert mindenben van tanulság, így ebben is. Kedves Szakítós! "Inkább maszatolás, mint szex" címmel hoztad le a kis sztorimat kedden délelőtt. Nagyon meglepett a kommentek…..
Elárulom a titkot: borzalmas dolog magas lánynak lenni! Már hatodikban én voltam az egész osztályból (értsd: nemcsak a lányok között!) a legmagasabb, és a gimnáziumban is végig azon paráztam, hogy kivel fogok keringőzni a szalagavatón, aki magasabb lesz nálam magassarkúban. A…..
gombócka 2008.04.29 16:09:50
gombócka 2008.04.29 16:14:00
gombócka 2008.04.29 16:50:14
Tényleg nem értem, miért kell a másik mobilját, emiljét folyamatosan csekkolni. Kell a saját élet, különben a közös se ér semmit. Sziasztok! Ez egy igazán rövid történet lesz, vagyis a történet hosszú, de rövidre fogom. Kilenc hónapja jártam a pasimmal, mikor véltelenül…..
Egy kefélgetős barátság kefélgetős részének mondata. Szeretni való történet, amelyben a magyar nyelv nem a nyelvtanórák része, hanem mindennél élőbb eszköz. Összehoz és elereszt.Sziasztok! Rövid, de ütős történet következik :) Nem voltak benne óriási, mindent elsöprő,…..
Tegnap este véletlenül kikerült A legrövidebb szakítómondat című poszt, amit utólag is el lehet olvasni, de rögtön kaptunk néhány levelet hasonlóan rövid sztorikkal. Most egy fiú vallja meg nekünk, hogyan csavarta el egy lány szívét és eszét, hogyan változtatta a lány…..
A mai posztot Sixxnek ajánlom, aki Debrecen réme, és ugye az ottani legendás hely a Lovarda. Persze, lehet, hogy tök sok Lovarda nevű hely van az országban, de mi szeretnénk Debrecenre gondolni, a csikósokra, a Lokira és Kósa Lajosra. Hali! Amit mesélni akarok,még eléggé friss,de…..
gombócka 2008.04.24 15:35:14
A 8. színpadnál borultam ki, ennyire fájdalmas történetet ne küldjetek, komolyan. A lány most már képes visszatekinteni a kapcsolatára, házasságára és önmagára - és ettől olyan fájdalmas a levél, hogy én nem is dolgozom tovább. Elmorzsolni egy könnycseppet, ahogy egy életet.…..
Mi fér bele egy kapcsolatba? Semmi és minden, illetve a kettő közötti végtelen határszélek  keltette bizonytalan érzés. Mert a mocsok csak gyűlik a szügyben, míg szét nem feszíti a testet. Ez egy baszogatós történet, amiben a felek szívatják egymást. Itt az én egyik…..
A távolságot mint üveggolyót megkapod, pedig egyáltalán nem akarod, mert a távolság rossz. Ennek ellenére nagyon tetszik, ahogy a fiú újra és újra bepróbálkozik ezzel a szakítás témával Sziasztok! Volt egyszer egy fiú (19) meg egy lány (18). Igen tinitörténet. De nem…..
gombócka 2008.04.22 17:45:00
Egyre jobban érik a társkereső- és tanácsadó oldalunk megvalósítása, mert ez egy lekoptatás kísérlet. Van, amikor a semmilyen jelzést is képesek vagyunk pozitív üzenetként értelmezni. Szegény fiú csak szeretetre vágyott, és minden mosolyba belekapaszkodott. Vannak mosolyok,…..
Nincs annál csodálatosabb és örömtelibb érzés, amikor az általunk branddé alakított lekoptató szöveggel találkozhatunk véres-húsos valóságban, ahol a szakítás emberáldozatokkal és könnyekkel jár. Mert így mindent könnyebb elviselni.Sziasztok:)!Ha már annyi netes történet…..
gombócka 2008.04.21 15:26:56
gombócka 2008.04.21 15:36:07
gombócka 2008.04.21 15:55:50
Újra itt a nyár, de állítólag csak délutánig, mert akkor jön a jégeső, úgyhogy addig olvassunk egy tanulságos történetet a pisilés és a párkapcsolat viszonyáról. Mert egyes elméletek szerint a nőt mindig szemmel kell tartani, egy percig el nem engedni, mert csak bajt hoz. a…..
Most aztán dobhatjátok csuklóból az MNK-kat, ez most tényleg az a helyzet, de mi mást lehet várni egy 17 éves lepedőakrobatától. Kedves szakítósbloggerek! Rendszeres olvasótok vagyok, mostanában azonban észrevettem, hogy kevés olyan történet volt a blogon, aminek elolvasása…..
A végtelen szappanoperák helyett ismét az egyszerű, hülye szövegekkel lezárt történetek kora jön. Mert nincs is a világon szebb, két szomszédos faluban dobogó szívnél, amelyet összeköt egy híd - kivéve ha azt éppen felújítják, és csak kerülőút van. Csak azért…..
"Hogy a faszba akarnék 21 évesen gyereket" - írja a levélíró, aki egy kezdő angol nyelvkönyvből szedte ki a karaktereket, Sandyt és Johnt. (De miért nem Hot Dog és Cool Cat?) A sztori egyébként súlyos, mert minden szereplő menekül előre, hátha akkor minden megoldódik.…..
Az egy tévhit, hogy a töltött káposzta nem jó felmelegítve. Én például minden húsvét és karácsony után hatalmas adaggal fagyasztok le, mert imádom máskor is. Kolbásszal és füstölt hússal, nagypapám zseniálisan csinálja. Folytassuk szolgálati közleményekkel: 1,…..
Ritkán fordul elő, hogy valaki ne a szerelmétm hanem a szexpartnerét sirassa. De végre ilyen is van. Eddig úgy gondoltam, hogy egy szakításom történetét sem tenném közkinccsé szívesen, de aztán valahogy beugrott egy történet, amit talán mégis. Nem tudom, nektek megfelel-e, mert…..
Több mint egy évet kellet rá várni, de ma elindult a Zona.hu, Szombathy Pál internetes lapja. A névválasztás nem véletlenül olyan, mintha a Mad Maxből lopták volna. A Magyar Hírlap romjain ugye már rég Széles Gábor és Bayer Zsolt tombol szegecselt bőrruhában Ikarus…..
Hát azon nem nagyon lehet mit elrontani, hogy akkor most melyik táskát nyissuk ki, Gizike, hiszen ez még Rózsa Györgynek is menne súgógép nélkül. Nemhogy Gundel Takács Gábornak. A műveltségi vetélkedők kérdései közé viszont óhatatlanul becsúszik egy-egy hibás is, a…..