Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ollé Henriett

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aranyhaj Gel-lac 2012.09.22 10:00:00
A Gel-lac komoly kutató-fejlesztő munka eredményeképp jött létre, színes hibrid anyagú, amely a színes zselék tartósságát nyújtja. A zselékhez hasonló tartósságú (kb. 2-3 hét). Az anyag lényege, hogy lakk-tartalma miatt lágyan, finoman terül, zselé tartalma miatt viszont 3…..
Aranyhaj Kéz és körömápolás 2012.09.21 08:46:11
  Kézfej: Az első és legfontosabb a gondosan megtisztított kézfej. Kezünk is ki van téve az időjárás viszontagságainak, a napsütésnek, a környezeti ártalmaknak, a szennyeződéseknek, a tisztítószereknek. Legtöbbször az A-vitamin hiánya okozza kezünk bőrfelületének…..
Aranyhaj A jó kondi. 2012.08.19 13:31:36
Mit is jelent a sport? Számodra is elengedhetetlen a sport, hiszen egészségesebbnek érzed magad, jobb a közérzeted egy edzés után. Középiskolás koromban imádtam a tesi órákat, és én egy pár osztálytársammal ellenben mindig lefutottam a kötelező reggeli köröket. Akkor még…..
Aranyhaj Kedvenc teafélék .. 2012.08.09 10:03:27
A kínaiak a teáról azt tartották, hogy ápolja és meghosszabbítja az életet, ezért eleinte orvosság gyanánt itták. Őszintén szólva kisgyermekként nem szerettem a teát, nekem mindig a "kórházas" tea lebegett a szemem előtt, ami mint tudjuk nem a legfinomabb... :-) De később…..
A szem festésénél három szín árnyalatra van szükség.  kiemelő vagy világosító színre: Ez a legvilágosabb a három szín közül. Lehet drámai hatású vagy éppen visszafogott, napszaktól vagy alkalomtól függően. Ezt a színt a szemöldökcsontra és a szemhéjra kell…..
   Véleményem szerint a szépség az arc karakteréből és az arckifejezésből fakad. A valódi szépség legfontosabb alkotóeleme a magabiztosság, önbizalom és saját személyes varázs. Az arcforma: A sminkelés elején az első és legfontosabb dolog az, hogy tisztában legyünk az…..