Regisztráció Blogot indítok
Adatok
para57

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na most aztán szerintem furán fogtok rám nézni, hogy Néma Bob, aki szíve szerint az összes Nessie-ről és rokonairól készített felvételt elégetné máglyán, majd eldózerolná örökre, egy tavi szörnyről ír. Változnak az idők, velük változom én is... A Tarpon tó 16…..
A disney filmstúdió megvásárolta George Lucastól a Lucasfim ltd-t. Ez azt jelenti, hogy most a Disney kezében van a Star Wars, és már most bejelentették, hogy 2015-ben érkezik a Star Wars 7.része!Ráadásul egy újabb trilógiát terveznek! Lucas az eladást főként azzal indokolja, hogy…..
Kriptozoologia Moa-Életben van? 2012.09.22 14:44:16
Új Zéland.  Ezen a nagy szigeten, csak két őshonos emlős állat él (denevérek), a helyüket madarak töltötték be, számtalan röpképtelen madárfaj él területén, valamint az ősidőkben itt élt a legnagyobb madárfaj bolygónkon: a moa. Több fajuk is benépesítette a szigetet, a…..
Ezt az e-mailt a fényképpel együtt egy Horváth Róbert nevű olvasótól kaptam. Elég érdekes, mindenkinek rábízom, hogy vajon igaz e vagy sem... Valami olyat láttam amire nem találok magyarázatot. A Szigetközben bicikliztem, amikor hazafele indulva az út menti bokrok között…..
Egy Penny nevű kanadai nő töltötte fel facebookra ezt a képet, elsőnek arra gondolt, hogy egy medve és a bocsa, de ahogy jobban megnézte rájött, hogy ez minden csak nem medve, bár nekem fura a kép. Nekem olyan mintha ülne, és szerintem se tűnik medvének. ..