Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MonsterFR

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A végső mindent államosító roham előtti kétségbeesett költségcsökkentésben a Digi saját alkalmazottaival is szó nélkül kibaszott karácsonyra. Eddig ugyanis ingyen kapták a leglassabb internettel egybekötött mindenes csomagot, amit amúgy 4200 forintért kínálnak az embereknek,…..
MonsterFR 2012.12.15 20:15:07
@Xezs:
Azért azt ugye tudod mi az a Digifon? És mit is lehet vele csinálni, mennyiért?? Mert aki postolt (vajon valóban a Digi alkalmazottja??), az azért írta mert nagyon unatkozott. Gyakorlatilag a céges Digifonnal alapdíjon hívhat szinte mindenkit kis hazánkban, de fillérekért beszélhet mondjuk az USA-ba is. Tehát nem kell nyüszíteni, nekem a cégem nem ad semmit és nem is tudok lopni semmit, mint a Digi dolgozói (mert azt nagyon elfelejtik az eszméletlen önsajnálatban), mégsem fosom tele egyik portált se a magam bajával.
Egy kedves olvasónk küldte el a fenti, igen vicces videót, amin Russell Peters azt taglalja, mennyire furcsa, hogy bizonyos szavak angolul és más nyelveken mennyire más jelentéssel bírnak. Mint például a pussy, azaz pina szó, ami a magyaroknak puszi, azaz kiss. Na ja. A poén jó, az…..
MonsterFR 2012.12.11 17:13:13
@én már a fény gyermeke vagyok:
Talán homokos lehet...:)
M. szóváltásba keveredett a Nyugati téri McDonald's egyik helyi nagymenőjével, miután megkérdeztete, hogy az miért nem köszönt nekik. Sajnos nem alakult ki jófajta bémúvis tömegverekedés rakkendroll aláfestéssel, csak a bunkóparasztozásig jutottak el. Egy biztonsági őr azért…..
MonsterFR 2012.07.24 16:21:17
@Jessybátsi: Vajon miért nem járok én a Nyugati Meki "étterembe"..?:) Főleg vacsorázni...Asszem lemaradtam az élet nagy dolgairól, vagy valakinek a nagydolgáról ami után nekem dugnak a pofámba egy hambit..