Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azael4

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak 45 ezer ember, azaz a tévénéző lakosság 2,5 százaléka volt kíváncsi Vágó István saját fejlesztésű, százmillió forintba kerülő kvízműsorára, a Story4 tévécsatornán futó ÁtVágóra, állítja a mai Blikk egy produkcióközeli, névtelen informátorra…..
azael4 2012.07.24 19:27:22
Én személy szerint kedvelem Vágót és a műsorait is, de erről a 'hatalmas kampány' ellenére csak véletlen értesültem, ráadásul a youtube-ról.... A story4 nem egy elterjedt csatorna, talán sokan nem is tudják hogy létezik, úgyhogy ez sem vált a műsor előnyére. Magát az adást végül még én sem néztem, mert nálunk a story4 valamiért folyton elmegy vagy akadozik, úgy meg élvezhetetlen. A youtube-on meg csak részletek voltak fenn, úgyhogy ez most kimaradt.

Egyébként csak megjegyezném: tele van az összes csatorna külföldről vett showműsorokkal, de ha csak az angol/amerikai/ausztrál változatát megnézi valaki bármelyiknek, ott a fődíj 500,000-1,000,000 $/Ł (~100-300M Ft)... nálunk meg 10-40M Ft?! Én már csak ezért sem jelentkeznék egyikbe se. Pláne a "Minute to win it" (egy perc és nyersz), az egy iszonyatosan nehéz játék potom pénzekért. Tévedésbe ne essünk: nem azt mondom, hogy a 40M nem sok pénz, csak ebből nem élek meg életem végéig. Max visszafizetem a hiteleket (ha van), veszek egy lakást és marad még a családnak is egy kevés.. ha szétosztom, nem sok mindenre elég. Igazán nagy befektetéshez meg éppcsak elég, és ha az befuccsol, akkor úszott minden pénz... Ja, és persze ebből ált még adózni is kell ám (azt hiszem, most 40-45%, de ez nem biztos és most nincs kedvem megkeresni)! És ez csak akkor, ha eljutok a végéig... egyébként tényleg csak egy lakásra elég, ha elég. Viszont ha külföldön megyek játszani, abból a pénzből lazán elleszek halálomig, meg a gyerekeim is az övékig, és még el se kell jutnom a játék végéig. Miután az ember ezt látta, már nem is izgi a magyar változat.