Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boedicca

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatódik “Legyen itt egy zebra” című kampányunk. Ezúttal az Örs vezér teréről jelentkezünk, ahol arról kérdeztük a járókelőket, hogy miért használják a bicikliseknek kialakított felszíni átkelőhelyet. A forgalmas kereszteződésben évek óta működik zebraként a kerékpáros átkelő, a lakosság és a…..
boedicca 2019.09.28 19:01:28
@humorpalanta: Ez nem lustaság vagy hülyeség,az időseknek és a babakocsival,kerekesszékkel közlekedőknek azért kissé nehéz lépcsőzni :) A villamos sem alacsonypadlós itt vagyis nincsenek vele előrébb,amúgy meg ha pont lekésik a villamost,szerinted életszerű várni 10 percet a következőre,hogy átjussanak a túloldalra?
És még azok,akik tudnak lépcsőzni sem mennek aluljárón át,ha nem muszáj.
Tegnap is a Gellért-hegyről és bűnözőkről esett szó - de akkor nagyon komoly témában, ma viszont sokkal mókásabb megvilágításban. Mert bár fenti fotó olyan, mintha egy tengerparti várkastély ormát ábrázolná valahol északon, valójában a Gellért-hegyen álló Hegedűs-villa…..
boedicca 2012.07.24 14:41:03
@lyia: Csak azért, mert Neked nem tetszik, a Hegedűs-villa nem egy giccsparádé. És nem is mostanában épült, hanem 1914-ben (akkor az embereknek még volt ízlése, igénye és pénze, hogy szép épületeket emeljenek), szóval a politikai felhangokat is simán mellőzni kéne. Nem mellesleg az a Hegedűs Ármin tervezte, aki igen elismert építész volt a múlt század elején. Ő tervezte a Gellért Fürdőt és az újpesti városházát is, igaz (azokat nem egyedül). Nézz utána egy kicsit a dolgoknak, mielőtt kommentelésre adod a fejed...
Itt egy link, hogy egész pontosan milyen "giccses" is belülről: wikimapia.org/9817091/hu/Heged%C5%B1s-villa

A halálfejes zászló meg egyszerűen poén. Az ilyen váratlan és mégis jópofa dolgok miatt imádok ebben a városban élni!!