Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ketyego

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban volt ugye a sztori, hogy a Vatera nem veszi le a hamis termékeket. A felhasználókat viszont egy idő után törli, és az összes vásárlójuknak emailt küld, hogy ne fizessenek és küldjék el a rendőrségi feljelentésük számát. De hogy mi alapján, azt nem lehet tudni. Naiv…..
ketyego 2013.02.11 14:22:33
@eiselmirjam: Nem tételezem fel a rossz szándékot! De véleményem továbbra is az, hogy a nicknévvel volt a gond. Valószínűleg a név tulajdonosa (a számok nem érdekesek ebből a szempontból) reklamált és kérte az azonosításodat. A név egy cégre utal, ami miatt valószínűleg rossz választás volt a részedről. Tudom, hogy szinte lehetetlen egy valamire való nicknevet kitalálni, mert már az összes foglalt. De például a mostani neved eisel... szerintem nagyon jó nicknév lehetne a Vaterán. (Amúgy a Vatera leggyengébb pontja szerintem pontosan az ügyfélkapcsolat és az értetlen ügyintézők. Néha úgy érzi az ember, hogy nem is ember, hanem csak egy gép küldi a sablon válaszokat.)
ketyego 2013.02.11 14:34:55
@KárászAti: Magánszemély, magán eladás után nem ad számlát. Az adószabályok pontosan meghatározzák az adózás módját és összegét. Bizonyos jövedelem (érték) határ alatt magánszemély saját ingóságainak eladása adómentes. Érdemes tájékozódnod a vonatkozó és jelenleg aktuális adószabályokról. A NAV nagyon is figyeli az internetes kereskedést.
ketyego 2013.02.11 14:38:24
@eiselmirjam: Részemről is csak egy feltétlezés volt (és szerepel a Vatera szabályzatában is valami hasonló.)Talán a következő próba már abszolút sikeres lesz!
Bár idén nem Spanyolországban nyaraltunk, hazaérve az érett paradicsomok, uborkák és paprikák mégis erre a spanyol leves elkészítésére csábítottak. Pedig még csak hőség sem volt. Egyszerűen csak érezni akartam a friss, édes paradicsomokat. No meg a fogyókúra a nyaralás…..
Négy hónap után újra megfőztem a brassóit. Még mindig nagyon szeretjük, ez mindig jól sikerül és ezúttal még fényképezni is tudtam...2010.09.29.Ez az étel 10 éves korom óta végigkíséri az életemet. Mikor versenyekre jártunk nagyon sokszor ettünk ilyet kis vidéki…..