Regisztráció Blogot indítok
Adatok
házi ninja

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Békemenetet támogató körökben hatalmas felháborodást váltott ki Nemzeti Ünnepünk, Március 15-e kapcsán kiosztott állami díjakat kapó személyek névsora. Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a kultúra területén végzett kiemelkedő művészi tevékenységet végző…..
- Újabb településeken cserélik fideszes politikusok arcaira az óvodai jeleket, márciusra pedig nem marad olyan óvodai csoport az országban, ahol ne történne meg az átállás! - jelentette be sajtótájékoztatón Giró-Szász András kormányszóvivő, aki elmondta azt is, hogy ez ugyan…..
házi ninja 2012.11.22 13:58:45
Sokat hallottunk róla kormánytisztviselőktől, kormányközeli mágusoktól, hogy a bankok, közüzemi szolgáltatók nem fogják áthárítani az újabb terhek, sarcok jelentős részét a lakosságra, mert. Sokat hallottuk, sokat kételkedtünk. Mint kiderült nem véletlenül. Ez az első…..
házi ninja 2012.10.31 10:36:26
@fidzsi: verseny? :) szó sincs versenyről. a piac fel van osztva, oszt kész.
házi ninja 2012.10.31 10:58:10
@fidzsi: :) vagy ebben az esetben: Bankok? Magyar kormány? Uraim, ezek itt mindannyian csalnak!
Leáll a kolbászgyár, drágulnak a pékáruk, csökken a minőségi élelmiszerek iránti kereslet, egyre fontosabbá válik az ár, egyre kevésbé nézi az ember, hogy mi van a csomagolás hátuljára írva. És ez még csak az evésről szól, valójában az élet minden területén igyekszünk…..
házi ninja 2012.10.21 12:39:43
@Neon Fu: pontosan hogyan lett vége?
Kedves honfitársak vallják be, mindig is sejtették!   Csatlakozz hozzánk a fészbukon! Klikk: az amerikai fiú a fészbukon Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek! Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt…..
házi ninja 2012.09.28 10:14:24
@mojoking77: "Konkretan mi a baj eddig emberunkkel?"

a posztban senki nem kezdte szidni Ádret, egyszerűen és szerintem viccesen rámutattak egy röhejes hasonlóságra. Hogy ebből kinek mi ugrik be, az már egészen más kérdés.
"Az elmúlt napokban rengeteget hallhattunk a családon belüli erőszakról. Olvashattunk, beszélhettünk a méltatlan „vitáról“, amely a Parlamentben zajlott. Megtapasztalhattuk mindazt a dühöt, haragot, amit a téma felszínre hozott az emberekből. Pro és kontra. Aztán azon kezdtem…..
házi ninja 2012.09.15 22:58:20
@Szélmalomharcos: nem érzed némileg patkánydolognak, ha valaki leírja a saját történetét, te pedig odaköpöd, hogy folytatódik a mesesorozat? "a valóság viszont az..." kifejezetten elvtelen féreg szöveg ez. ez a megállapítás pedig részemről totál független attól, hogy lesz-e törvénymódosítás vagy sem. egy barom vagy, gratulálok hozzá!
házi ninja 2012.09.16 00:10:09
@Szélmalomharcos: "patkánydolog", ha pontosan szeretnél idézni, egyébként meg te ne volnál híve az erőszaknak? Amit írtál a bejegyzés kapcsán - "Látom folytatódik a mesesorozat, a családon belüli erőszak mitizálása a feminista vonal mentén" - az konkrétan passzív agresszió. Valaki leírja a történetét, te pedig ezt írod, azért ez eléggé sokat elárul rólad, azon pedig ne csodálkozz, ha ezen valaki felháborodik.
Furcsa dolog egy komoly társadalmi problémát ideológiai kérdéssé, értékrendbeli különbséggé zülleszteni, ahogy azt a véleményem szerint minősíthetetlenül primitíven viselkedő Varga Istvánt védelmező hölgy frakciótársai tették. (A korrektség kedvéért: Rogánék zavarba…..
házi ninja 2012.09.12 14:54:37
@Gerilgfx: ej, ki segített neked bekapcsolni a számítógépet?