Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meta

30 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
meta kellesz egy. 2009.05.23 18:58:00
"szeretem ezt az egészet...sze-..    ....szeretlek.." - hangzott el két pirulás között a város közepében, valamikor augusztusban, amikor az ember csak úgy kiülhet a napra, amikor csak úgy teszi magát a szép embereknek meg a szép márványnak, csak úgy szeret,…..
meta pontpontpont 2009.05.23 18:41:08
 ...eufóriát, letargiát, paranoiát, álmatlanságot, étvágytalanságot, motiválatlanságot, vagy éppen hiperaktivitást okoz.Legújabb felmérések szerint a tünetek éppen a fiatalkorúakat érintik a legsúlyosabban. Az országgyűlés rendkívüli ülésén létre hozta azt a…..
meta . 2009.01.27 20:31:42
Magamban nyüszítek szánalmasan mint egy szégyenlős kutya. Csak raknának ki a hidegre,hogy jobban fázzak mint ahogy fáj.Feldühít ha valaki rámmosolyog. Feldühít ha anyám gondtalanul locsolja a virágokat a szobában, miközben nem veszi észre, hogy begubózva fekszem az ágyamon.Az is…..
meta Hiány 2008.12.25 18:17:00
Mit tegyek ha széttép a hiányod? Mindig onnan támad ahonnan nem számítok rá. Egy mozdulatból, egy dallamból, vagy egy véletlen emlékképből. Támad és meg akar enni. Engem akar ahogy én akarlak Téged. És félek leírni szavakat és mondatokat mert tudom ,hogy olvasni fogod és…..
"Kiírlak magamból, meggyógyulok. Állok melletted, ahogyan máskor más mellett nem, és annyira szeretnélek szeretni, nem is tudod, nem is tudom, érzem, érzem. Most úgy teszel, mintha, azután mégsem, és én nem nézek rád, közömbös leszek, mostantól az akarok lenni és nem…..
"Kezdem egyre inkább úgy érezni magam mint egy hisztis kissrác aki kapott egy meleg ölelést és egy jóéjt puszit, hogy aludjon.Hát nem fogok aludni. Kimászom a paplan alól és a kulcslyukon keresztül fogom figyelni ahogy beengeded a kaszást a bejárati ajtón. Még a lábát sem…..
meta Ősz 2008.12.04 17:18:00
Oszthatatlan sikert aratott az akasztásom. Volt aki sírt örömében, de a legtöbben rezzenéstelen arccal figyelték ahogy a kötelet a nyakamra rakják. Nem olyan illata volt a levegőnek mint amilyen egy akasztáshoz illik, inkább mint amilyen karácsonykor terjeng egy boldog család…..
meta Pillanatkép 2008.12.01 20:52:00
Egész nap azon járt az agyam ,hogy mit értettem félre, vagy mit nem. A baj az, hogy nem tudok különbséget tenni.Szeretem elveszteni az eszem mostanában. A probléma ,hogy másnap mindig rátalálok. Lehet, hogy úgy lenne jó ha eldugnám jó mélyre egy gardróbba, hogy csak az találhassa…..
meta Mozaik 2008.11.26 23:06:00
Kéretlen érzelem, öntudatlan mozdulatok, a lepedő is gyűrött.Nem ,nem az.Nem tudtam este aludni.Sok-sok ránc ,de csak egy érzés.Jó ideje szorul a gyomrom és éhes sem vagyok.Gombóc a torkomban pedig rég nem ettem fagyit.Az legalább finom.Ez egyszer keserű,máskor mennyeien édes.Csak…..
meta ..... 2008.11.15 01:25:11
Lebomlott a védőréteg. Egy mosollyal tette. A képe még mindig előttem. Láttam benne mit rég keresek. Közelebb vagyok mint valaha voltam vagy leszek. Ha ez nem az, akkor tüzet rakok. Tizennyolc faág, és már lángolok is.Csak szorítsd ökölbe a kezed és mondj valamit, valamit ami jobb…..
 Minden hogy kitágult…Minden hogy kitágult, miótaelmozdulhatok nézésem mögül.Nem fedi el többé képeivelazt, aminek már nevet sem adok,amibe már csak hanyattbukhatok.Áthullok eszméletemen.Állandóan következem...
meta A lusta áruló 2008.09.13 19:14:16
Feleszmélek.Kezembe lágyan simuló üvegcse, benne a hűs nedű habos.A többiek előrébb mint én de nem zavar,a föld nem forog gyorsabban.Az ég csillagos, eső nem lesz, a szél csak annyira fúj, hogy ha lefekszel a fűbe lásd a szálak táncát.Egyik sem ér a másikhoz ,tiszteletben…..
voltaképp nem számít, hogy egyszer válaszol-e valaki kismillió kérdésemreinkább rájövök újra : a kérdés csak újabb kérdéshez vezethetinkább arra gyúrok, hogy is kell magam mögött hagyni kérdéseim meg kétségeim - mi szükség rájuk, választ nélkülük is kaphatok!mert…..
meta : o z o r a : 2008.08.16 23:08:00
Egy ismeretlen csücske az országvalahol középtájnak, s ha pontosan nem is mértanában, de barátság és szeretet Tanában, augusztus havában ide gyűjtődnek egyre többpárezren. Szantálszagos színkavalkádja egy mesekönyv álomteremtményeinek, tündérek és koboldok találkozója a…..
meta 'parázs' 2008.08.03 17:51:00
a parázs már végén jár tegyük le végre a füstötelőttem múltheti újságon szanaszét dohányszemcséképpenség van nálam néhány tudathasadásde tegyük fel nem mondom szerintem ki a hibásmeggondolt minden szó érdemes volna leírniemléknek elmegy de jelennek pocsékan szól…..
Kevés dolog van amit jobban utálunk a goánál. Persze ez nem igaz, mert sok dolog van amit utálunk, de a tetején biztos ott a goa is, mindegy. Szóval ezek a vad goások lemennek mezőre fesztiválra, és ott taposnak vagy egy hetet egy húzásra. Már jönnek a hasznos tanácsok, mint…..
meta After 4.49 2008.06.30 22:24:23
Szambázó láplények ropták a kis erdei tisztáson, néha-néha egy málnát szakítva a szent bokorról. A fák és minden növény egyszerre lüktetett mintegy megadva a kellő ritmust a halk zenéhez, vagy fordítva, a zene adta a kellő lüktetést és magukban a növényekben már megvolt a…..
nem hátráltat ma a halál seangliába.- - -gyanakszom arra, aki az egész világot elmondja fasznak, engem pedig pont nem.kalapkabát..
meta szerteszétség 2008.06.20 14:23:29
...eszement szeretet.beleszeret bárkibe,szerelmes a szerelembe,ráhúzom bárkire.képtelen képletek,képlékeny értelem.szemérmetlen,szemtelenérzelem a végzetemtyű..
meta n y e f f I . _érzésköteg_ 2008.06.16 18:09:00
Ha lekurvázom az érzést, nem szűnik meg, pedig lekurváztam. Ha lekurvázom a kutyát, nem sértődik meg, pedig lekurváztam. Ha lekurvázom a nőt, nem áll arrébb, pedig lekurváztam. Mire is jó a lekurvázás? Elbaszott belső érzésvilágunk csökevényes kivetülése szavakba öntve, a…..
meta Na vajon? 2008.06.16 00:42:27
Piros exobolygók kerültek a Föld légterébe, nekem nagyon tetszettek, hallottam valahol, hogy egy ember vett az egyiken egy pihenő telket, ami nem volt más, csak egy ágy, állomás a lázadó magányban.gondoltam én voltam, nagy négerrel az exobolygó alatt hajóztam, banánból kínált…..
meta í g y I . 2008.06.08 21:47:00
- Mondhatnánk, hogy minden kedd fontosabb. Tulajdonképpen, mondhatnánk azt is, hogy a kedd a legfontosabb, akkor nyugodtan csinálhatod amit neked rendeltek, nyílhatsz, nyalhatsz virágként, aki csak most néz tükörbe először - mondta a fiú.- Jaja. Már csak három utca - felelt a…..
meta Felhőtemető 2008.06.03 16:21:00
XXVII.FELHŐTEMETŐ:-A hely, ahová a halott felhők mennek.-Valaki, aki felhőket temet.Kék levegőégen méltóságteljesen úszó konstans polimorf.Fehérnek látszik, de ez csak a fény játéka.Vastag szürke rétegekben elfátyolozza a Napot, a világra homály telepszik.Se fény, se…..
Subba Oktatás Sarkadon 2008.06.03 09:34:00
Régi szép iskolás időkbe visz vissza bennünket az alábbi órán rögzített videó. Irígykedhetnek akiknek ilyenben nincs részük, alaposan felkészít az életre. Aki egy ilyenen túl van, azt nagy meglepetés nem érheti már semmilyen helyzetben. Vigyázz, kész,…..
meta Romlét, avagy idill? 2008.05.29 14:22:00
Reggelszag csapta meg Lajos borvirágos szaglószervét, meg a gyomra is korgott már. A nap dühítően meleg nyalábjai Lajos hullámzó bélrendszerére vetették magukat a reluxa csápjai közt beúszva, mintegy rávilágítva a problémákért felelős területre. A sörösdobozok…..