Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judieness

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az úgy, hogy az ember olyan országot választ magának, amiről kiderül, hogy valami miatt mégsem jön be. Ez történt Judittal is, aki párjával megszerette Máltát, de arra is rájött, hogy nem akar élete végéig ott élni. A miértre fény derül a mai…..
Judieness 2012.08.20 08:42:37
@WLaci: Lehet, hogy röhejes (a helyesíráson még van mit csiszolnod), de Te még ennyit sem tudsz felmutatni. Csak kommentelgetsz...

Mellesleg ez egy sorozat 3. része...

További szép napot!
Judieness 2012.08.20 10:17:53
@CsaKaDuma: Like! :)

Csak borzasztóan elkeserít az emberi tudatlanság, butaság.
Judieness 2012.08.20 19:57:39
@ederlezi: Melyik bekezdésben írtam, hogy Magyarországon szeretnék megöregedni? Nem találom...
Könnyen lehet, hogy a mai posztért kapok majd hideget-meleget, de mégis kiteszem Judit levelét, mert azt gondolom, a blog olvasói és hozzászólói (vagyis Ti) számtalanszor bebizonyítottátok már, hogy igazi közösségként működtök. Márpedig itt most egy fiatal lány kér tanácsot,…..
Judieness 2012.08.02 13:10:22
@tableno: Egyetértek! Ez az "itt minden szar, máshol biztosan jobb" hozzáállás a korának is betudható.

Egy logisztikai OKJ-vel nem hiszem, hogy akkora csodát lehet művelni külföldön. Először lennél asszisztens, pár évig. Együtt lakhatnál vadidegenekkel, mert saját albérletre nem futná az asszisztensi fizetésből. Hadd ne soroljam tovább...

Szerezz diplomát, tanulj nyelveket és kezd el szépen a létra aljáról a mászást... és készíts egy jobb tervet. Szerintem.