Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Z(é)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ejtőernyősök vagyunk. Mindig körül vagyunk zárva.” Steven Spielberg és Tom Hanks nem intett búcsút a második világháborús témának a Ryan közlegény megmentése után. Stephen E. Ambrose sikerkönyve, a Band of Brothers, mely az amerikai ejtőernyősök európai harcait mutatja be, szinte ordított egy…..
Szemtől szembenSzukitsék idén nyáron két Star Wars-regénnyel is meglepik a rajongókat, ezek közül az első a klónháború éveiben játszódik, a főszerepben pedig az előtrilógia két jelentős figurája, Yoda mester és Dooku gróf. A klónháború immár két éve zajlik. A Köztársaság szorult helyzetben van, a…..
Z(é) 2012.07.24 13:12:04
@Monty H.: Köszönöm! A John Keegan féle kötetnek utánanéztem, egyelőre mintha nem lehetne kapni, de a későbbiekben biztosan beszerzem :) A Black Hawk Down-os videó nagyon jó lett, amúgy is az egyik kedvenc filmem, jól összeraktad. :) Ajánlanám még figyelmedbe, amit tegnap kifelejtettem, a Yamato - öngyilkos küldetés című filmet. Nekem felemás érzéseim vannak vele kapcsolatban, egyrészről érdekes japán szemszögből látni a valaha volt legnagyobb csatahajó végzetét, de a zene, meg a történet néhány eleme nem győzött meg, de azért szerintem érdemes egyszer megnézni. :)
Z(é) 2012.07.24 14:45:53
@Monty H.: Akkor hajrá :P