Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mardu89

19 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden a html alkalmazásáról Ebben a bejegyzésben arról fogsz olvasni, hogyan készíts egyszerű és nagyszerű html oldalt. Tulajdonképpen ha ügyes vagy, mindent meg fogsz tudni tanulni erről a leírónyelvről, ami az alkalmazásához szükséges.  A html oldal felépülése A html oldalaknak létezik egy…..
Üdvözöllek Kedves Olvasó! Ebben a blogbejegyzésben arról fogsz olvasni, miből áll egy weboldal, milyen részei vannak, és ezek a részek milyen funkcióval rendelkeznek.  Kezdjünk is bele! A html A weboldalak legtöbb esetben úgynevezett html struktúrákból állnak, ez képezi a látható felületet. A…..
Csendesen ugyan, de Vona Gábor bejelentette: az LMP-vel együttműködve akarnak kormányt váltani. Ez ugyan elsőre nagyon vicces, mert a két párt együtt sem éri el az MSZP és a DK összesített támogatottságát, de azért a mondatnak mégis van jelentősége. Az ATV reggeli műsorában megtörtént a comint…..
Mardu89 2016.12.20 18:22:14
@Mardu89: aki belinkeled ide a facebook profilodat!
*akkor
Mardu89 2016.12.20 18:41:00
@Daniel W. Mcload: "Ehhez a bloghoz azon kívül, hogy olvasom, semmi közöm nincsen."
Én nem állítottam ilyet. Te kérted a Lendvai utcából a fizetési csekkemet, hát ilyen nincs. A vádaskodást te kezdted, és te reagáltál egyből, mikor meghazudtoltam a cikk tartalmát.

"Szerintem a blog sem hazudja magát civilnek, legfeljebb privátnak, ami viszont teljes mértékben igaz, hiszen nincs semmilyen formális kapcsolata a DK-val. Ez tény. Minden más csak vádaskodás."
Nyilván, ez a blog még véletlenül se köthető a D.K-hoz, és egy privát véleményt fogalmaz meg. Így szokott ez lenni, a pestisracok.hu is egy privát internetes folyóirat, és magánvéleményt közöl bár az, hogy ez a magánvélemény éppen egybeesik a Fidesz pártérdekeivel... Ismerjük ezt már jól!

"Továbbra sem vagyok bértollnok, sőt, nem járok oda más portáljára járatni a számat."
Valaki belinkelte ezt a cikket a facebook üzenőfalra, onnan nyitottam meg. Hazugságot észleltem benne, és megfogalmaztam az ellenvéleményemet. Nem tetszik? Nem kell olvasni a kommentemet!

Mellesleg nem, nem lehet megtalálni a facebook profilodat. :)
Mardu89 2016.12.20 18:41:44
@Mardu89: Sorry
Én nem állítottam ilyet.
*Én nem állítottam olyat, hogy van.
A honlapom. Tessék nézegetni! Üdv! Itt az új honlapom, rajta számos érdekes információval. ..
Az elmúlt hetekben a dizájnerdrogoktól életveszélyes állapotba került törökszentmiklósi fiatalok esete sajnos fontos magyarországi jelenségre mutatnak rá. A 2013-ban elfogadott új Nemzeti Drogstratégiában megfogalmazott cél az volt, hogy 2020-ra kábítószermentes legyen az…..
Mardu89 2016.02.15 15:50:22
Igazából nem tudom, hogy mit nem lehet érteni a cikken. A törvények az egyszeri fogyasztót büntetik, mivel őket könnyebb kézre keríteni, mint a teljes hálózatot. Ha valaki kábítószert fogyaszt, az nagyon súlyos következményekkel nézhet szembe, mert az első elterelő után egyből büntetőjogi szempontból vonják felelősségre. Éppen ezért olyan szereket használnak az emberek, amik nincsenek tiltólistán. Mindemellett pedig a fiatal, aki egyébként kábítószert használ, sokkal inkább rejtőzködik, nem beszél arról, hogy mit fogyaszt és kikkel, mert fél a retorziótól. Ezért a probléma implicitté válik, és ez a baja annak, amikor a fogyasztót vegzálja a törvény. A kábítószer függőség betegség, betegséget nem szoktunk büntetni. A prevencióra szánt pénzek csökkentése pedig egyértelműen a droggal kapcsolatos tudatlanságba taszítja azokat, akik otthon valamiért nem tudnak hozzáférni a kábítószerekkel összefüggő információkhoz, ilyenek például a szegénységben élők, akiknek a szülei iskolázatlanok. Fontos dolog még, hogy a füves srác, ugyanattól veszi a cuccot, mint mondjuk a zenés sok esetben, mert mindegyik illegális. Így a könnyű drogosok összekapcsolódnak a keményebb szerhasználókkal. Az alkohol pedig a jelek szerint bármelyik tudatmódosító szernél veszélyesebb, mégsem tesz ez ellen a kormány. Az alkoholisták száma mondhatni, hogy szigorúan monoton növekszik. Na ez a baj a kormány drogstratégiájával, nem pedig az, hogy Orbán lenne a patás. Az összes értelmes fideszes erre próbálja redukálni a problémát, mert pontosan tudják, hogy igaza van a bírálóknak, csak annyira gyűlölik a liberálisokat/baloldaliakat/nem fideszeseket, hogy leszarják, inkább dögöljön meg a fél ország, csak nehogy már a liberálbolsevikok nyerjenek, meg a gyurcsányferenc.
Mardu89 2016.02.15 17:48:23
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Igen, ez a törvény hibája. Csak nem tudom, hogyan lehetne a törvényt úgy megfogalmazni, hogy a még ismeretlen szerekre is vonatkozzék, pedig ez lenne a helyes."
Semmilyen szinten nem kéne büntetni a fogyasztót csak mondjuk olyan esetben, amikor a magzatot károsítja vele, és sokkal több, és jobban fizetett szociális munkásra lenne szükség. A fogyasztó büntetése csak eltünteti, de nem oldja meg a problémát. A szociális munkások pedig végig tudnák járni a nyomortanyákat, és tudnának felvilágosítást adni, elmehetnének valós, jól felépített prevenciós programokra stb... A fogyasztó sokkal könnyebben feladja a dílerét, ha ő maga nem kap büntetést, a díler pedig a főnökét. Ennyi.
Sokat nem kellett várni, eddig tartott a kegyelet, vagy a gyávaság, meg is jelent az első hörgés a jobboldalon (ami inkább már szélsőjobb, de megkülönböztethetetlen) Göncz Árpádról, alig egy nappal a halála után. Egy Bencsik nevű címeres ökör követte el, igen, az a Bencsik,…..
Most, hogy kezd lecsengni a bevándorlási őrület kötelességemnek érzem, hogy fel, illetve bejelentsem a legdurvább határsértőt a világon. Ő az, aki sportot űz abból, hogy idegen államok zöld határait lépi át, ráadásul mindezt követően be is tör számlálhatatlanul sok ember…..
- Kik az észbontók?- Egy olyan társadalmi csoport, akik azt hiszik, hogy rendelkeznek műveltséggel, ámde dehogy. Na ilyen kérdésekre és válaszokra lehet számítani hamarosan a Viasat3-on, ahová visszatér az Észbontók című vetélkedő, csupa olyan műkörmössel és kigyúrt…..
Kéremszépen, kidurrant a menekült lufi, a helyzet fokozódik, jönnek a vérszomjas gazdasági bevándorlók nemtisztelni a kultúránkat, és elvenni a munkahelyeinket. A sok birka pedig el is hiszi.  Menjünk vissza egy kicsit az időben, úgy február környékére! A kormány…..
Az elmúlt napokban igen nagy vita kerekedett ki a menekültekkel kapcsolatban, tulajdonképpen már az is megkérdőjeleződött, hogy menekültek-e, akik Európába özönlenek. Ennek a vitának a kirobbantója egyértelműen a politika, és éppen ezért politikai szándék is van mögötte. Az,…..
Hát ez nagyon durva cím, de igyekszem érthetően fogalmazni majd. Az már mindenki számára világos, hogy a kormány gyakorlatilag marketing kommunikációs eszközként tekint a bevándorlókra, és még véletlenül se akarja érdemben kezelni a problémát. Ez természetesen abból fakad,…..
Ezúton szeretném mellékelni Miniszterelnökünk, Védelmező Vitéz Viktor intelmeit a blogomon, mert úgy gondolom, hogy muszáj, sőt kötelességem eme vészjósló időkben felhívni a figyelmet: a bevándorlók köztünk vannak!  Ne akarjátok elbagatellizálni a dolgot, vegyétek…..
A felsőoktatás, és általában az értelmiségi szemlélet sokak számára felfoghatatlan, és talán értelmetlennek tűnik. Éppen ezért a hallgatókat és a már végzetteket könnyű megbélyegezni, hogy "nem végeznek termelő munkát", vagy túl nagyra tartják a "himihumi" illetve a…..
Nemrégiben szembesültem a www.areklamhasznos.hu oldallal, amely igencsak felkeltette az érdeklődésemet két okból. Az egyik az, hogy marketing (piactervezés) főszakirányon készülök végezni a másik pedig az, hogy érdekelnek úgy általában a fogyasztói társadalommal kapcsolatos…..
Történetünk azzal kezdődött, hogy 2011-ben a kormány úgy gondolta, hogy a tőkefedezeti rendszer rossz, és a magánnyugdíj pénztárak egyszerűen csak eltőzsdézik az ügyfeleik pénzét. Illetve ez volt a hivatalos kommunikáció. Akkor a megzsarolt emberek nagy része átlépett az új…..
Mardu89 2014.11.25 11:43:17
@VT Man: Ajánlom a figyelmedbe ezt a mondatot:
"A másik probléma a pénz befektetésének módjával van, amennyiben csak állampapírokat vásárolna az MNYP, abban az esetben az infláció felett csak néhány százalékkal hozna a megtakarítás, amely miatt nem éri meg fenntartani a szisztémát, viszont a nagyon magas részvénytúlsúly pedig irdatlanul megnövelné a kockázatokat."
Mardu89 2014.11.25 13:38:38
@csárlszbrunzol: Hoppá, ez egy elírás utáni téves következtetés. A teljes éves kifizetés olyan 3500 milliárd forint.
Mardu89 2014.11.25 13:43:06
@csárlszbrunzol: Már emlékszem, havi nyugdíjat akartam írni, mert az általam letöltött KSH tájékoztatóban is a havi összeg van megjelölve, csak aztán jól elcsesztem, javítottam is! Köszi az észrevételt!
Egy pár dolog, amivel szívattak minket az elmúlt négy s fél évben: - AB jogköreinek megkurtítása - új Alaptörvény bevezetése társadalmi egyeztetés nélkül - egykulcsos szja - közjogi pozíciók adományozása pribékeknek - igazságtalan adókedvezmény rendszer bevezetése -…..
Miért olyan sikeres a FIDESZ? (szigorúan magánvélemény)  Szerintem sokan gondolkodtak már ebben az országban azon, hogy a fidesz miért nyeri sorra a választásokat, amikor ennyire rosszul kormányoz? Nos, egy komplex, ámde hatékony képlet segítségével, ami tulajdonképpen már már…..
Nem tudom miért nem értitek. A kormány nem tudta, hogy Vida Ildikó ki van tiltva az USA-ból, annak ellenére, hogy Vida Ildikó állítása szerint hetekkel ezelőtt tájékoztatta a kormányt, hogy ki van tiltva az Egyesült Államokból, de ettől függetlenül se a kormány képviselői, se…..
Sokat gondolkodtam azon, hogy a tehetségkutatók milyen evolúciós változásokon mentek keresztül és, hogy ez az irány jó e vagy sem. Az X-Faktor a legnépszerűbb tehetségkutató műsor Magyarországon, amely kis hazánkban több millió embert képes megmozgatni, így érthető, hogy…..
Miért nem enged a kormány? 2010-ben a FIDESZ történelmi felhatalmazást kapott, a szavazófülkékben történt forradalom által, hangoztatja a kormánypárt propagandája. Ez azt jelenti, hogy minden egyes tettüket, megszavazott jogszabályt, létrehozott új kereteket ez a bizonyos…..
Üdv! A nevem Népnemzeti Peti. Sok szeretettel köszöntök minden kedves idelátogatót! Bizonyára azon töritek a fejeteket, hogy ezzel a névvel, vajon hová sorolhatjátok a blogomat. Tulajdonképpen sehová, és mindenhová, mivel ez nem egy tematikus blog. Megtalálható lesz rajta…..
Ez a bejegyzés egyáltalán nem az aktualitásokra alapoz, sokkal inkább egy szemléletet próbál tüzetesebben átvizsgálni. Ebben a bejegyzésben egy nagyon komoly témáról lesz szó, méghozzá a külföldi működőtőke beáramlásról, illetve a százmilliós munkahely támogatásokról.…..
Gondolatok az internetadóról Mivel is kezdjem ezt a rendkívül komplex és eléggé hálátlan témát? Azzal biztos nem akarom kezdeni, hogy az internet mindenkié vagy azzal, hogy az internet megadóztatása korlátozza az információhoz való hozzájutást. Ezeket már mindenki tudja. Azt is…..
Nemrég jelent meg az angol Classic Rock Magazine 200. lapszáma. Ebből az alkalomból a lap szerkesztői a magazin 1998 novemberi indulása óta megjelent dalokból összeállítottak egy 200-as listát, melyből itt az első 20 helyezett. Azért tudnánk vitatkozni velük :-) 20. Heaven And…..
Ha valahol átadnak egy létesítményt, bármilyet, legyen az gyár, fonó vagy stadion, annak avatóünnepség kell. Szeretett igazgatónk, miazmás, ahogy azt az Egészséges erotikában mondta Rajhona Ádám, de hogy ezt miért kell a tévében közvetíteni, azt egészen pontosan nem tudom.…..