Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Felix, a kopó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szörnyű ez az ország. És szörnyűek vagyunk mi is. Ezer éve. Ezer éve „Idegeneket hív(unk), magyarok ellen segítségül”. Vagy legalábbis külföldi véleményt. Talán nem volt olyan korszaka a magyar történelemnek, amikor ez nem történt meg. Megy kicsiben, megy nagyban. Tegnap…..
Felix, a kopó 2012.08.05 15:17:51
DIGI Sport Magyar szivar 2012.08.05 12:42:05
   Nem a kubai szivar füstjétől könnyezünk - bár ezúttal az, kétségtelenül nagyobb volt, mint a lángja - hanem egyszerűen csak végiggondoljuk azt, amiről senki nem beszél, hogy Perez Carlost utoljára láttuk nagy nemzetközi tornán játszani, ha a józan észnek még hinni lehet.…..
Felix, a kopó 2012.08.05 14:46:03
Például azt is ő mondta, hogy Keleten nincs semmi keresnivalónk.  Mi közvetlenül nem vehetünk meg semmit a kereskedőháztól...  Ne nyerjünk annyit, amennyit kértünk, ne mi kapjuk a legtöbbet. (Szárhegy dűlő-Sárazsadány-Tokajhegyalja Kft, NEM taggyűlés, 2001…..
Felix, a kopó 2012.08.03 22:28:26
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: ott a pont. balavány be van oltva orbán ellen. az öreg gyuri kereszténynek álcázza magát. Gyuri, nyár van, menj el pihenni, mert kezdesz kifulladni. Szépen összevágtad, gondolom a fizut meg is kaptad érte. Tudom , tudom, te nem pénzért csinálod. Júdás se pénzért lett áruló. Vagy egymás után ezek a mondatok manipulatívnak hatnak??? Gyuri, gyuri...
Naiv ügyfél táskáját kiemelték a bevásárlókocsijából a siófoki Tescóban, de a biztonsági őrök csak kiröhögték, hogy a kamerák a termékeket védik, rajta nem fognak segíteni. 2012.07.28.-át írunk. Bemegyek a siófoki TESCO-ba. Az irattáskámat egy percre letettem a…..
Felix, a kopó 2012.08.03 14:25:29
@KaPé: szerintem átment hajóval a túlpartra.
Ismét. Ezúttal 5 évre szóló 60 millió dolláros (40 millió garantált) szerződést szeretne kötni. Ja nem bocs, valamit félrenéztem...:) A viccet félretéve Osi az NFL-ben történő letartóztatásokkal kapcsolatban fejtette ki véleményét. A kiváló defensive end hazalátogatott…..
Őrjöngő rasszizmusért már nem is kell a kuruc.info-ig menni, elég csak kinyitni a Fidesz lapját. Midőn megkérdezték Miniszterelnök Urat egy Farkas Flóriánnal közös sajtótájékoztatón, mit gondol arról, hogy a szélsőjobb cigányozásra használta fel Bándy Kata…..