Regisztráció Blogot indítok
Adatok
napene

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak pillanatok az életben, amikért érdemes volt megszületni. Ezek jellemzően túlmutatnak önmagukon, és olyan nagyobb összefüggéseket világítanak meg, amiknek hála megértjük az univerzum működését, születésünk célját, a budapesti tömegközlekedést.Katarzist okoznak.Hogy…..
Tardai történetek Harminckilenc 2009.03.27 09:00:00
A Horenszky kúria Tardamajor után van, jó ezerötszáz méter mélyen az erdőben. Régen helytörténeti tárlat meg késmúzeum volt benne, a tardai meg a környékbeli kisiskolásokat minden évben elvitték, hogy nézegessenek ekét, rakott szoknyát, meg fanyelű kést valami hungarocellből…..
napene 2009.03.27 11:11:57
Hát én nem tudom ti min nevelkedtetek, de ez rendkívül gyenge. Még hogy jól sikerült körmondat, meg dőltem a röhögéstől. Hát én még csak el se mosolyodtam.

Itt van pl. ez 1996 Guba Zoltántól, na, ez jól sikerült körmondat szvsz:

"No, fussunk neki újra, mint Fingusz Ottó portréfestő, ő két évig koslatott Virinkay neje után, hogy: - Nagyságos asszonyom, álljon nekem modellt, meglátja, nagy lesz a vásznon, olyan nagy, mint bizonyos Mona Lisa, akinek szájidege volt, ennek okán lefelé fittyedt az ajka, és emiatt olyan lett a mosolya, mint Batuska tolatásvezetőé, aki egy csípős reggelen beugrott a gépházba, hogy pálinkát öntsön az arcába, de tévedésből elfelejtette megállítani a gépét, és amikor a harmadik két deci után, amit a kies gépházban megivott, kilépett az ajtón, és azt látta, hogy nem lát semmit, ...és meditálni kezdett, hol van, mit keres itt, sőt valójában azt sem tudta, kicsoda ő tulajdonképpen (igaz, erre akkor azonnal nem keresett feleletet, nem akart túlvállalkozni), és amikor rájött, hogy ő végül is Batuska tolatásvezető, és a dolgok jelenlegi állása szerint a mozdonya nélküle elment, és Fehér Matildka, a gépház takarítónője ráemelte ábrándos kökénykék szemét, hogy masiniszta úr, most mi lesz, ...akkor Batuska megrántotta a vállát, és elmosolyodott, hogy lehet eső, lehet hó, és a mosolya kábé olyan volt, mint Mona Lisáé, és milyen igazságtalan a sors, Leonardo képe a Louvre-ba került, és világhírű, Batuska viszont kis híján börtönbe jutott, mert az a mozdony bizony még két állomást megtett, és csak akkor lett gyanús, hogy ez egy fantomgép, mert egyáltalán sehol nem füttyöl, pedig azt az átjáróknál illik, ...szóval nagyságos asszonyom, ha akkor a gépház előtt van Leonardo, akkor máma Batuska is világhírű, erre képes a művészet, ezt kínálom én magának, ugye tud követni?
- Én magát - rebegte a szép Virinkayné - egyáltalán sehová nem követném."
napene 2009.03.27 11:42:19
@Imiface: Látod látod neked sem ártana mást is olvasni, hogy egy kicsit gyarapodjon a szókincsed, és csiszolódjon a modorod.
Megrökönyödve olvastam ma az Indexen, hogy a kormány azt tervezi, kilenc éves szerződést írat alá az orvosi egyetemet elvégzett rezidensekkel:"Hűségesküre kötelezné a gyakornoki képzésbe kerülő orvostanhallgatókat az egészségügyi tárca, írja a Népszabadság. A lap…..
És persze az iPod touch, legalábbis az AdMob januári felmérése szerint. A vállalat a webes forgalmat vizsgálta, a felmérésből az derült ki, hogy az Apple kütyüjei a elsöprő többséget mutatnak Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban.Amerikában az okostelefonok közül az…..
napene 2009.02.15 21:33:18
@lolperec: jaja, ezt én sem vágom, mert ugye akkora királyság ez a sifon, hogy tényleg csak a kiváltságosoké lehet, igazi exkluzív kütyü, egyedi és más mit a többi... de hát akkor izé miért ebből van a legtöbb?