Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyárspolgár Úr

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alternatíva Eretnek bestiák 2013.01.18 13:55:39
Nem átallom hírül adatni manifestatum-om, hogy tudiillik kiállhatatlan szituácziókhoz vezet e rapszodikus klimatikus-kommunikáczió! Egyesek ugyanis nem átallanak olyesféle prófécziákra ragadtatni magukat, mint ama időjárás megjövendölése noha az Úristen 2013. esztendejében már…..
Alternatíva Czigányviccz 2013.01.11 10:46:47
Tradíczióimhoz híven, ám ezúttal mégis rendhagyó komolysággal kívánok közlődni ama nagybecsű olvasónép felé! A stádium ugyanis  roppant bosszantó, s kikívánkozik belőlem az óhaj: a Magasságos Úristen veszejtse el végtelen kegyelmében mind a beste, fillentő kurafit,…..
Alternatíva Tsaló hüszteria 2012.12.28 12:07:32
Riadottan rostoklok az Úristen kettőezer-tizenkettedik esztendejének leggrándiózusabb hüszteriája elében, melyszerint a Föld kifordul ficzakjából, s úgyszólván véget ér, akár egy kiváló színmű! S tenné mindezt annak okozatán, hogy egy úgynevezett czivilizálatlan, s pogányus…..
Alternatíva Abczug redactor! 2012.12.21 09:39:20
Legutóbb tett oppozícziós opinióm alá nem átallott odaskribálni vélemény-periodicánk actuális redactora a következő addendát: „Nyárspolgár urunk idejétmúlt, vitathatónak tűnő jelzőitől az Indexszel kapcsolatban az Alternatíva szerkesztősége…..
Provinczális majorom kapujáig sem átallott elhallani a hír, miszerint Pest-Buda székesfőváros utczáin holmi nebulók s tanonczok tsőtseléke masírozni bátorkodott. Ápropójuk pediglen nem egyéb volt, mint a régenvolt ösmeretes, s furtonfurt való problematicájuk, mi szerint…..
Minthogy amaz már vélhetően a mélyen megbetsült, s egyúttal respectált Olvasónép tudomására jutott volt, Meine bescheidene wenigkeit stabil, egyúttal constans auktorává avanzsált ezen úgynevezett „Alternatíva” nevű electromos opinió-periodicának. Ez többeket értetlenséggel…..
Alternatíva Hunczut pellegrinek 2012.09.11 08:30:00
Megvallám, nem vélem érteni e hisztriális czéczót ekörött a Safarovnak nevezett pellegrin körött! Egyfelől nem értem, miként keveredhetett Szent Cárpáthi Hazánk bérczei közé, miként arra sem egyházi, sem királyi, ámde még egy hunczut állami felhatalmazás sem jogosította…..
Ej, mi' czudar világot egzisztál ama populáczió, mely a maga nemzethi alakulatát is csupán cziczomátlan isráelitákból képes összebarkátsolni, noha jószerével állnak rendelkezésre gerinczes és délczeg Római Katholikus legények szerte a Kárpáth-Medenczében, kik igaz szívvel…..