Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kelnyik

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MTVA szülői levél 3.jpg      MTVA szülői levél 2.jpg      MTVA szülői levél 1.jpg Az MTI-közlemény azt álította, hogy nyugdíjba vonult a karnagy, azonban a szerkesztőségem birtokába került dokumentumok szerint szanzsén kirúgták. Nem mintha az MSZP-kormány…..
kelnyik 2012.07.23 20:46:06
@cutcopy:

Számolond hány ezer milliárd mínusznál tart már pusztán gazdasági szabadságharc? És a Közgépről meg a többi tutiságórl még szót se ejtettünk, csak és kizárólag köcsögnyugat, köcsögeu kommunikáció! Csak a csődkockázati felárak, a leminősítések miatti magasabb kamatok akkora összegeket emésztettek fel, hogy arról a szocik elmúlnyolcében még álmodni se mertek volna!

S mindezt miért? Pusztán azért, hogy a magadfajta birkák ki legyenek elégítve verbálisan! Hogy ti, elégedetten bégethessetek, hisz megkaptátok a showtokat, így már nem is fáj annyira, hogy a gazdátok ugyanazt az IMF szerződést fogja aláírni, amit sokezer milliárd minusszal korábban még körberöhögtetek.

Mondd, megérte?

Amúgy Gyurcsány miért nincs még sitten?
K-Blog Karöltve tarol a Közgép 2012.07.23 12:56:00
A GYSEV Zrt. közbeszerzési pályázatot írt ki "pályaépítő és karbantartó nagymunkagépes feladatok ellátására”. A közbeszerzés két részét ugyanaz a Service-2014 Konzorcium nyerte meg, amelynek tagjai a Swietelsky Vasúttechnika Kft. és a KÖZGÉP Zrt. Az összesen 289 221 317…..
kelnyik 2012.07.23 17:13:38
@KaPé:

Mégis minek jelentkeztek volna. Hány olyan közbeszerzés volt az elmúlt időkben ahol olyan konzorcium nyerni tudott, aminek nem tagja a Közgép?