Regisztráció Blogot indítok
Adatok
semsenem (törölt)

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt, aki azzal érvelt a csendrendelet kitolása ellen, hogy a termálozók többet költenek, mint a bulizó fiatalok; a többség mégis a fiatalkorúak védelmével támasztotta alá igazát az intézményvezetők közül. Erre Oberna Zoltán Jobbikos képviselő előterjesztése miatt volt…..
semsenem (törölt) 2012.07.23 18:45:13
Üdvözlet mindenkinek!

Remélem a jelen blog írója nem csak szemelvényeket ragadott ki egyes hozzászólásokból, mert az hasonló felháborodást fog kiváltani minden szórakozni vágyó érintettől.

A blog alapján, szerintem, semmilyen téren nem került meghallgatásra, illetve mérlegelésre a kulturált szórakozási lehetőség fenntartása az úgynevezett városvezetés részéről (hozzáteszem ez kimondottan egy fityeszes baromság az alkohol és dohányzás -tilalommal egyetemben stb. mintha az egész országban hasonló vikibérencek lennének).
Nagyon kíváncsi lennék a 2 óra támogatóira, akik azért ott üdülnek, mert élvezték az életet, de kiöregedtek és most már másra vágynak, de ugyanazt az életérzést, amit ők kaptak, önző módon már sajnálják másoktól és csak a saját érdekeiket nézik. Szerintem a személyes szubjektív képmutató értékítéletükön kívül csak a sötétség vezethet ilyen döntés meghozatalára. Se gazdasági, se erkölcsi szempont nem indokolja a szórakozni vágyók ilyen mértékű korlátozását. A randalírozó, vandál személyeket el lehet távolítani. Ez nem a rendőrség feladatkörébe tartozik? Mondom ezt 35 éves fejjel aki, mind pihenni, mind szórakozni vágyna. Gazdasági szempontok? Egy este a csak szórakozni vágyók száma (itt a környező falvak, települések fiataljai, 17-45 éves korosztály is beletartoznak) közel 50-szer, ha nem ennél többször annyi ember vágyna szórakozásra, mint aki csak pihenésre. Fejenként 5-10000 - a csillagos égig a fogyasztás/fő. Szállásra nem költ ennyit az ember. Matekból és közgazdaságtanból beírhatjuk az egyest a gazdasági indokokra hivatkozóknak. (Természetesen itt lehetnek, akár olyan érdekek is, hogy valamelyik vezető zsebét tömi, valamelyik másik érdekelt, de ebbe nem akarok bele menni) Mindenesetre az aranytojást tojó tyúkot ezért kár lenne felakasztani. ...„Megítélésünk szerint"...szabó évának" üzenem, hogy a nevemben ne nyilatkozzon, mert én is üdülőtulajdonos vagyok. Ez megint egy zorbántól átvett szokás a mások nevében való beszéd. "a magyarok úgy szavaztak"... NEM a magyarok, hanem legfeljebb a magyarok egy csoportja. Nekem nem kell ez a demagóg duma meg az elkorcsosult értékrendje sem. A félrebeszélésből, meg már elegem van. Előre elnézést a következőkért, de nincs rá jobb kifejezés, ez egy ba..........lan p....csa véleménye, amit itt olvastam. Nyitrainénak a következőt üzenném: nem a még 18. életévüket be nem töltött személyeknek szól ez a szórakozási lehetőség. A fiatalok elfoglalásával foglalkozzon a táborvezető vagy az anyukájuk. Nézzük meg mit eredményez a hajnali 2 órás zárás? Kocsival odagördül a szórakozni vágyó 11-11:30 körül. Normál esetben ekkor zárnak a tinidiszkók nyáron. Ilyenkor venné át az idősebb korosztály és felnőttebbnek való szórakozás a helyét. Hajnali 2 kor felkapcsolják a villanyt és az ember néz egy nagyot, hogy most mit csináljak? Persze, mindenkiben tombol még a bulizhatnék. Akkor remélem csuklanak és forgolódnak az ágyukban, mert én bizony akarva akaratlanul számra veszem az összes ezen szabályt meghozó személyt a felmenőikkel együtt (gondolhatják, hogy nem jó kedvemben teszem). Remélem ilyenkor a kedves fiacskájuk részegen fog autóba ülni, megy, rohan át a következő szórakozóhelyre (,ha úgy vesszük, az is egy bevételi forrás, ha a rendőrt kirakjuk a sarokra hétvégén). Ne csodálkozzanak, ha a házuk előtt fognak énekelni, hányni és rongálni. A szeretkezés csúcspontja előtt a párjuk azt mondja talán, hogy : - "Bocs, lejárt az időd, ezentúl 1 órával kevesebbet lehetünk csak együtt, mert megszavazták a városatyák".
Vagy nem voltak fiatalok vagy csak szimplán kétszínű, képmutató, egoista bagázs ül a városvezetésben. Elég szűk látókörűeknek tartom magukat képviselőket, talán legfeljebb a pénztárcájukig látnak el.
Nem csodálkoznék, ha lecsökkenne a Kécskére vágyó turisták száma, ha eddig még nem történt meg. A lakosság kezd elöregedni. Saját szememmel látom, ahogy körülöttem mennek el az idősek. A jelen fiatal korosztály kilátások nélkül, anyagi bizonytalanságban él. Örül, ha munkája van. Maguk szerint a napi stressz nem létezik? Igenis a szórakozás nagyon fontos része az életünknek, főleg ma, Magyarországon. Régen is szórakoztak az emberek ma is vágynának rá. Ennyit még nem bukott Magyarország, mint a jelenlegi vezetés alatt. Még nem láttam olyan vezetőt aki értünk, magyarokért tett volna valamit, vagy felelősséggel cselekedett volna vagy együttműködött volna másokkal, se most se ezelőtt, félek a jövőben sem fogok.
Létezik olyan megoldás, amely mindegyik érdekcsoport (a csak pihenni vágyok, a buliturizmus esetleg mindkettőt ugyanolyan mértékben támogatók) elvárásainak megfelelő lenne. Nos, ha kíváncsiak rá elmondom, persze jó pénzért névvel ellátva. Teszem ezt azért is, mert önöket elvileg, ezért fizeti a magyar társadalom, személy szerint az én adómból is kapnak, méghozzá azért, hogy gondolkodjanak, de a magam részéről én nem kérek lehetetlent. Viszont a saját gondolataimat nem adom ingyen és nem engedem, hogy más a saját nevét, érdemeit csiszolgassa vele megtévesztve, mérgezve a társadalmat, így befolyásolva a róla kialakított képet.