Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koboribeok

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
WWE Hungary News Hirdetés 2012.07.29 22:19:49
Igen most ez nektek lehet nem fog tetszeni,de megkértek hogy rakjam ki ezt a linket: http://hami.paw.hu/bozokigy0123 KATTINTSATOK RÁ! nyugalom a blog nem fog ilyenekkel megtelni,ha kérne kpankrációs csoportot kirakok fb ről de ne mlesz teele ilyennel,ezt én ígérem! :D..
Friss hírek szerint The Rock a Royal Rumble on venné el CM Punktól a WWE Címet!És valószínű hogy Cena nyerné a Royal Rumblét ezzel a WM en menne The Rock ellen a WWE Címért,ott azt a meccset elvesztené,és a visszavágón elvesztené övét,de ez még koránt sem biztos!..
Transformice blog Külön szoba 2012.07.24 18:37:00
Üdv. Az egyik olvasó (játékbeli neve Koboribe) vetette fel az ötletet, hogy lehetne egy külön szoba, ahová a blog olvasói járhatnának. Ez lenne a /room tfmblog Sajnos nem garantálom, hogy sok játékos lesz arrafelé, de jó lenne ezt a szobát népszerűvé tenni, valószínű…..
koboribeok 2012.07.25 22:05:14
Az 1000.RAW Elképesztő volt,Christian nem tudta megvédeni a cimét The Miz ellen így az új IC Bajnok The Miz!Undertaker is visszatért úgy hogy Kane volt csak a ringben majd bejött Jinder Mahal,Heath,Slater,Hunico,Camacho és körül vették Kanet de ekkor hirtelen sötét lett Jinder Mahal…..
WWE Hungary News Kane 2012.07.23 14:29:00
Amint ígértem kíirom Kane,Undertaker,CM Punk adatait kezdem most Kane velSzületési Neve:Glenn Thomas JacobsSzületési Dátum:1967.Ápr 26.Születési helye:Madrid,Spanyolország(Espana)Magassága,testúlya:214 cm. 147 kg.Befejező Mozdulatai:Chokeslam,régebben Tombstone…..
1.Kane                                                                     2. CM Punk               3.Big Show Ti is nyugodtan megírhatjátok kommentben a kedvenceiteket nekem ők voltak a TOP 3...
Ahogy ígértem kiírom abefejező mozdulatokat a WWE ben néhányat!Alberto Del Rio= Cross Arm BreakerBig Show= Chokeslam, W.M.DBrock Lesnar=F-5CM Punk = Anaconda,Go To SleepEdge=SpearJohn Cena = Attitude Adjusment,STFRandy Orton = RKO,Punt KickKane = ChokeslamThe Rock =Rock Bottom, People 's…..
A oldalon hamarosan láthattok,híreket,következő PPV ket befejező mozdulatot stb. az inditás időpontja kb. 2012. Aug. 1...