Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wrangel

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A Török Zsoltot cáfolni látszó honlapot a nyilatkozata után hozhatták létre, a domént egy Hír Tv-s műsor oldalát is bejegyző cég kezeli″ – áll az Index címlapján. A cikkben aztán Széky János ÉS-rovatvezető csütörtöki írására hivatkozva állítják,…..
wrangel 2013.11.06 10:03:40
@Kettes:
Neki nagyon igaza volt veled kapcsolatban:

"" Libatolvaj takarodj 2013.11.03. 20:36:06
"nem egy lelkes google-nyomozó volt, hanem egy bennfentes, aki így akarta összekapcsolni Károlyit az MSZP-vel. "

@Kettes: Volna itt egy kérdés: hozzád, Székyhez, Panyihoz. Miért nincs vége a történetnek ott, amikor kiderült, hogy az MSZP-s Vincze Géza a honlap tulajdonosa?

Mennyire torz elme és gondolkodás kell ahhoz, hogy egy MSZP-s kisfőnök honlapjának esetén is még keresi a sötét konspirációt a háttérben? ""

"egyetlenegy kifejezést sem találsz, amire a Google azt az oldalt október 30 előtt relevánsnak találta volna."
Egyáltalán honnan veszed, hogy mi volt releváns 30-a előtt? Rákerestél 30-a elött ? Senkit nem érdekelt az MSZP sporttagozata korábban, nem egy pörgős tagozat, az oldal pedig láthatóan egy elég halott oldal.
Viszont tény, hogy ezt a halott oldalt az MSZP-s Vincze csinálta (ki tudja miért, talán unatkozott), tény hogy már legalább tavasszal volt rajta tartalom és tény, hogy a Károlyi Attilás cikk már a választások előtt fent volt.
wrangel 2013.11.06 10:07:52
@maroz:
Ez nem az ;-) Ezt sokan keresik, valsz. van rámutatás is más lapokról.
wrangel 2013.11.07 15:33:06
Török Zsolt egy hete az ATV-ben (videó 2:15) :
"Fejér megyében nincsen sporttagozatunk."

Márton Roland az MSZP Székesfehérvári elnöke 1 hete:
"Az MSZP Székesfehérvári Szervezetének nincs és nem is volt soha sporttagozata. Bárki, aki ennek az ellenkezőjét állítja, az szélhámos."

Ma a népszabadságban, Vincze Géza sporttagozat alelnök:
"Arra a kérdésünkre, hogy létezik-e a sporttagozat Fejér megyei szervezete, amelynek állítólagos elnöke, Károlyi Attila volt a bajai videoügy másik szereplője, Vincze megismételte: nem tud arról, hogy lenne ilyen megyei szervezet, ahogyan Károlyi Attilát sem ismer.

(Eddigiek alapján tehát nincs sem Fejér Megyei, sem Fehérvári Sporttagozat. Ámde ....)

A Vincze által bejegyeztetett Sporttagozat.hu oldalon korábban megjelent egy bejegyzés, amely szerint a kalocsai sporttagozat megszervezésében Károlyi is közreműködött a székesfehérvári tagozat elnökeként. Vincze ezzel kapcsolatban azt mondta: a honlapot saját pénzéből indította, de a hivatkozott bejegyzést Király György tölthette fel, így annak hitelességéről is őt kell kérdezni.

Lapunk megkereste Királyt (sporttagozat alelnöke) is, aki azt állította: rossz szóhasználat okozott félreértést. Elmondása szerint Károlyi Attila részt vett a Fejér megyei sporttagozat szervezésében, és a helyi tagozati csoport egyik koordinátora volt, de „szabályterminológia szerinti titulusa” valójában nem volt. "
("helyi tagozati csoport" (ez nyilván Fehérvár), tehát az MSZP Fehérvári elnöke szerint Király György szélhámos. )
Az is vicces, hogy Vincze a Sporttagozat elnöke, de nem tudja, hogy Fejér megyei sporttagozatot szerveztek. Ahogy Török sem tud róla.

"Arra a kérdésre, hogy a hivatkozott bejegyzés a botrány kirobbanása előtt vagy után került-e fel a honlapra, Király azt válaszolta: a tájékoztató e-mailt jóval a videoügy előtt küldte szét a tagoknak, ám azt, hogy annak tartalmát végül ki és mikor töltötte fel a portálra, nem tudja."

Jó lenne már ha valaki előszedné végre ezt a Károlyi Attila nevű létező személyt.