Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakazöld

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Minden bonyolult dolog leegyszerűsíthető, de az egyszerűt is túlbonyolítod, ha gyáva vagy dönteni!" (Disemal)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " ... nem gondolkodom ... ÉRZEM !!! " (ÁCSI MILÁNY)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    ""A fogadóiroda célja és egyben feladata az, hogy a fogadó ne gazdagodhasson meg belőle. A játékosnak viszont arra kell nagyon figyelnie,…..
csakazöld 2012.12.19 09:57:25
@Hawk984: Ha jól tudom az egyik mérkőzés 2009-ben volt, erről felesleges beszélni. A másik egy novemberi meccs, ami a European Tour 5. állomása volt. Ezek pontszerző versenyek, amik gyakorlatilag hétről hétre vannak megrendezve. Nem lehet mindig csúcsformában játszani. Nézzük Pipe mostani eredményeit. December elején volt megrendezve a Players Championship, ahol Pipe egészen az elődöntőig menetelt, és csak a fiatal tehetség, a belga Huybrechts tudta legyőzni. Kérdem én: Hol volt itt Andy Jenkins? Ez a világbajnokság! Erre a versenyre készül mindenki egész évben az hogy egy hétvégi "sörmeccsen" nyert Jenkins az itt semmit sem ér!Tehát nekem mára ez a legegyértelműbb meccs! Nyer Pipe!
csakazöld 2012.12.19 10:19:32
@MarkHXV?: Ahogy érzed :)
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
csakazöld 2012.11.28 08:02:14
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
csakazöld 2012.11.27 10:20:19
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
csakazöld 2012.10.01 12:46:38
@tupi_: SZKA Szentpétervárnak kéne a győzelem. Amur is jobb mint a ponty..ööö Asztana, de nem tenném rá a dartskészletet...
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A sportfogadás nem arról szól,hogy a legjobb keretű meg tudású csapat nyer, hanem arról,hogy eltaláld a kimentelt" (Walter Sobchek)..
csakazöld 2012.09.27 09:59:25
@tupi_: Az Ufa meccs döntetlen lesz nem? Éshaigenménem? ;)
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Vannak, akik kő keményen dolgoznak azért, hogy másnak is jó legyen. Ez az igazi művészet !"  (Gepárd)..
csakazöld 2012.09.17 13:21:07
@Gepárd: Monfils még nem az igazi! Térdműtét + 1 év kihagyás... ki fog kapni. Legalábbis szerintem.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
A tippversenyt támogatja a Betfair - 20€ ingyen fogadás és a Sportfogadás és tippmix tippek portál! A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás…..
csakazöld 2012.07.24 14:04:10