Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neusziklész

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fideszék belekavarták magukat ebbe a családon belüli erőszak ügybe, mint tüdőbeteg szúnyog a meleg takonyba. A napirendre vételtől húzódozás majd a mégis kitűzött vita időpontja és körülményei véleményesek, de legalább kiderült, hogy a hímsovinizmus él és virágzik a…..
Neusziklész 2012.09.16 11:29:32
@empatikus pszichopata:
Tényleg nagyon empatikus vagy pszichopata létedre.:)) No igen, az a híres női szolidaritás! Az Orbán-Lázár asszonyok legalább luxusban élhetnek cserébe azért, hogy időnként szivárványosra verik őket...Nem tudom sajnálni őket, bocs...Akkor már a szegény sorban élő nőket és gyerekeket...
Neusziklész 2012.09.16 12:11:18
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):
Hm. Azért két szülés közt csak össze ügyvédkedte fél Tokajt...A nyúlszaporodásról szóló megjegyzésedet ignorálom.:)) Jó lesz ha Te is ezt teszed, mert jön Stefi a szöges bakancsával és megtorolja, ha a szeme fényét, minden asszonyi kiválóságok mustráját sértegeted...?))
Neusziklész 2012.09.16 13:37:43
@a szív fészkei:
Legfeljebb barna macikat. Stefi egy öreg, megsavanyodott vénember. Valami dohos agglegény lakásban élhet.Ott álmodhatott színeseket a szőke germán istennőkről...
Csak akkor hazudok, ha úgy van, és általában úgy van, itt a Fidesz klubban. Mert nekem bejön ez a szitu,a sok kamu sztori rólam, hazudtam most olyat, amit megbánunk majd holnap.  Választó, ou, szia, helló! Az IMF egy rohadt szemét genyó! Na figyu már, mondom mi a…..
Neusziklész 2012.09.07 19:58:32
@a szív fészkei:
Most már direkte keresem, hogy beléd köthessek, egyelőre sikertelenül...:))
Neusziklész 2012.09.07 20:12:31
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Talán az örményeket kivéve...
Neusziklész 2012.09.07 20:23:26
@Knósszosz:
Bizúgyám!!!
Becsületemet egy baltás gyilkosért! - ez lehet a mai Magyarország királydrámájának majdan legtöbbet citált idézete. Persze, ha főhősünkben - aki az események hatására egyelőre lapít, mint szar a fűben - van egy kis drámai érzék, akkor, ha majd megszólal egyszer ízes…..
Varánusz Orbán: pofánk lapos! 2012.08.23 05:11:00
Azért szeretem én ezt a mi Fénylő Csillagunkat, mert a legnagyobb szart is képes polírozott sztaniolba csomagolt győzelmi jelentésként előadni. Merthogy győztünk ám, recesszió ide vagy oda, akárki meglássa. Mi így győzzük le a válságot, hogy a győzelem mámorában csak egyet…..
Neusziklész 2012.08.23 18:59:32
@a szív fészkei:
Jó ha tudod, ha kínai fokhagymát eszel, azt eszed amit a kínai ...khm. előző nap evett...:))
Éljen soká a magyar sajtószabadság! Az nem biztos, hogy ebben a formában éljen. Mert furcsa egy világ az, ahol egy darab Központi Hírgyár ontja magából a híreket, de a kormányprominens szájából kiszédülő szavakból formált hírért az azt átvevő sajtótermék viszi el a…..
Neusziklész 2012.08.22 18:52:19
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Erős gyanúm van rá, hogy téged megmart a zöld szemű szörnyeteg...Mióta megtudtad, hogy Stefi bepasizott, - és még a vállát is hagyta megfogni, "ó idők, ó erkölcsök!" - nem bírsz magaddal...Fel a fejjel, titokban morzsolj el egy könnycseppet a szemed sarkában és férfiasan viseld a rád mért csapást...:))
Az ellenzék még mindig nem érti Magyarországot. Ezzel az egy mondattal és az alá linkelt vasárnapi hírek összeállításról szóló cikkel le is lehetne tudni ezt az egész ellenzékeskedést. Legalábbis a jelenlegi formáját. Mert az van, kedves idióták, hogy ha ti ezt tényleg…..
Neusziklész 2012.08.20 08:27:48
@fletwwod_mac:
Ez a hatásosnak gondolt argumentáció sem győzött meg, ugyanis olvasni jobban szeretek mint netezni...:))
Neusziklész 2012.08.20 17:15:58
@batka manó:
Én is úgy vélem. Ha az "öszödi" beszédet a Parlamentben mondja el egyenes adásban az ország nyilvánossága előtt, akkor Orbán mint örökös bentlakó ma is Gratzban múlatná a napjait, a fidesz meg ha egyáltalán bejutott volna a maga 5-6%-val ma a fasorban sem lenne...Hát ezt elkúrtad Ferkó...!
Neusziklész 2012.08.20 17:25:12
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ha ez a választék, a hülye meg a bolond, akkor én mégis inkább a hülyét választom...
Kevés gusztustalanabb ember van az amúgy sem makulátlan közéleti palettán Csintalan Sándornál. A szervilis seggnyalás aranyszegfű koszorús bajnokából lett hírtévés beszélő fejből lett Fidesz tag életútja olyan kismagyar valóság: a Ho Si Minh ösvényre lépve KISZ titkár…..
A sólyom nem kapkod legyek után, de ha mégis, akkor azt Aszófőn teszi. Nem, nem az öreg ördög valaga mögött ezer kilométerrel van ez a település, hanem a Tihanyi félsziget gyökerénél, átmegy rajta egy kétszámjegyű út, valamit a Royal Balaton Golf & Yacht Club is ott van…..
Vannak pillanatok amikor nézel egy embert és olyan érzésed van, hogy az átbillenésének vagy tanúja. Ilyen érzésem volt nekem amikor Török Gábor blogján elolvastam Sólyom László aszófői beszédét.  (akinek túl hosszú, kivonatolva itt) Sólyom nem a kedvenc köztársasági…..
Nem nagyon akartam én folytatni ezt a sorozatot, mert ugyan elsőre-másodikra még viccesnek tűnt azt bemutatni, hogy Orbán faragott magának néhány töklámpást és szegény, szerencsétlen értékválságban szenvedő társadalmunkkal beszavaztatta őket a parlamentbe, de úgy a…..
Neusziklész 2012.08.04 09:28:35
@maroz:
A kutya sem sírja vissza a KGST-t! De! Volt valamink, ami a nyugatnak nem volt, piacunk a hatalmas (akkor még) Szovjetunióban! Meg pár ezer magyar ember, aki abból élt, hogy erre a piacra termelt...
Neusziklész 2012.08.04 10:08:32
@Frick László Emlékzenekar:
Na ezt sem gondoltam volna, hogy beszorulok egy vén, nosztalgiázó komcsi szerepébe! Rendszerváltás környékén még ifjonc voltam, de azért annyit már felfogtam, hogy piacot nem adunk fel, mert az örökre elveszett! Voltak külkereskedőink, közgazdászaink, az ö dolguk lett volna, hogy a timföldért -bicaj (pléh-bili) relációt számunkra kedvezőbb módon alakítsák. Nyuszi, őzike. Szép. Ennek különösen örülök, mert ha nagyon megszorítanak politikai hovatartozásomat illetően, akkor zöld vagyok...nem beszélve arról, hogy legalább a vidéki, erdő közelében lakó magyarok nem halnak éhen...
Neusziklész 2012.08.04 17:31:52
@Frick László Emlékzenekar:
Tulajdonképpen semmi kifogásom nem lenne ellene ha Stadler József lenne a gazdasági miniszter. Ő már bizonyított...:)
Summáját írom - kezdhetném, mint Tinódi, ha volna itt valami győzelem féle. De nincs. Helyette ötlet van, olyan igazi Kusza Szemes: miután már annyi mindenkinek tartozunk forinttal, dollárral, euróval, mi lenne, ha ezentúl lírával és manattal is tartoznánk? Ha utóbbi idegenül…..
Neusziklész 2012.08.04 08:57:34
@Dr. jenőke (jenőke):
Szóval a nők csak regisztrálhatnak, de nem szavazhatnak? Az asszonyverés nemes, fideszes hagyománya is kötelező lesz? Most egy kicsit megszeppentem...:)
Neusziklész 2012.08.04 12:13:10
@empatikus pszichopata:
Szadat, Indira Gandhi csak az ismertebbek közül, akiket a saját testőrségük gyilkolt meg...Kadhafit sem védték meg a híres "szűz angyalok"...
Én az egységben hiszek, és az egység elnöke leszek. A jobboldal erőinek szövetsége több mint tíz éve erősödik, s erejét mutatja az is, hogy egy vesztes választás után is összetartottak, s így megnyertek egy következő választást. A jobboldal erős, mert értékeket őriz és…..
Mindenek előtt egy aprócska utalás egy majdhogynem jelentéktelennek tűnő tényre: a magyar közjogi berendezkedés olyan, hogy a végrehajtói hatalom a felelősséget illetően egyszemélyes. A miniszterelnöknek van kormánya, azt és olyan címmel nevez ki, akit és amilyennel akar.…..
A választmányi elnök hangsúlyozta: az adócsökkentésre szükség van, mert adó szempontjából ma messze Magyarország a "legterheltebb" ország, a gazdaság fellendítéséhez, munkahelyek teremtéséhez pedig nélkülözhetetlen, hogy a vállalkozók "lélegzetvételhez" jussanak, esélyt…..
Tegyük fel, hogy te vagy a NER kabalája akinek minden sikerül. A céged rommá nyeri magát közbeszerzésekből, vagonszámra dől a közpénz, igaz a céglogód megjelenik Orbán homlokán vérző stigmaként mikor oligarcháznak a nagy büdösben, de ez ezzel jár. Cserébe ellenzéki…..
Ha nem lesz papír meghal a kampusz, Nem lesz bor és nem lesz krampusz, Nem lesz az égen szivárvány,  Se admin jog se kiáltvány, A közvélemény leüti a fejet, Az idén is láttunk már mi ilyet, Nem lesz virág és lóvé az ágyon: Nagy bajban van a dékánom! Baj van, nagy baj…..
Neusziklész 2012.07.24 07:36:26
@biohouse:
Üdvözöllek a csodaváró álmodozók egyre népesebb táborában.
Tündér Gyuri.
Neusziklész 2012.07.24 10:02:05
@sanyoka:
És közben verik a sámándobot...:)
Neusziklész 2012.07.24 13:04:49
@Secnir:
Francseemlékszik a nevére "borász" nem ismerte fel a saját borát egy bor kóstolón...Ennyit a magyar borokról...
Te magasból aláhulló szent turulszar, mi jöhet még? Szegedi Csanád nem elég, hogy zsidó, de úgy ajánlgatja a karvalytőkét kussolásért cserébe, mint valami IMF ügynök. A Jobbikot lassan ötös fokozatú Csanád sújtotta övezetté nyilvánítják, mert a végén az is ki talál…..
Neusziklész 2012.07.23 12:13:31
@bgp:
Legyenek átkozottak érte! Mennyi nevetéstől fosztottak meg minket...
Neusziklész 2012.07.23 12:58:55
@a szív fészkei:
Szerintem valamikor homok került a gépezetbe. Nem így beszélték meg anno Viki és Zazri az Ökörkörben...Zazri vérszemet kaphatott menet közben, ergo minden napra várhatunk valami "jobb" féle botrányt...Szépen lassan adagolva, hogy kitartson '14-ig...
Neusziklész 2012.07.23 14:20:31
@belekotty:
Ezek szerint a tetoválás sem tűnt fel a nagyi karján...Ha csak nem a nagyi csuklóig zárt ruhában végezte háztartási teendőit...
Olyan érzése van az embernek, mintha fix évfordulós ünnepe lenne a dinnye árának. Ez valami hagyomány itt a Balkán sarkán, hogy a dinnye árának a piaci önszabályozás nem jó, lépten nyomon bele kell beszélnie valakinek. Tavaly szinte napra pontosan ugyanitt tartottunk, a dinnyeár…..
Neusziklész 2012.07.22 15:25:39
@AKIsTUDATLAN:
Ezt kicsiben is csinálják. Nemrég történt, hogy a Tuskóban kerestem ehető retket. Egy öreg hajlott hátú nénike ott vásárolgatott a hervadt zöldségek között. Nem találva semmi kedvemre való zöldséget, gondoltam átmegyek a nem messze levő piacra. Átvágva a piac 3/4-t uraló kínai és román bugyi-árúsok között az első asztalon megláttam a nénit a Tuskóból, ott rendezgette az zsákmányt. Ránéztem, ő is rám, megismertük egymást. Ő is szégyellte magát, én is...Megkérdeztem, hogy mennyi egy csomag retek. 5 forinttal adta drágábban, mint ahogy vette, nyílván nem nyerészkedésből csinálta, hanem mert az a pár nyomorúlt fillér neki a túlélés záloga...
Neusziklész 2012.07.22 15:47:41
@a szív fészkei:
Persze hogy megvettem az 5 csomag retkéből 3 csomaggal. hazafelé meg azon morfondíroztam, hogy ha lenne egy Kalasnyikovom valakit megsoroznék vele. Az érzés még mindig nem múlt el. De kit???