Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ibolya79

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kissé nehezen tudom felvezetni ezt a mai posztot, mert Patrícia írása olyan erővel sodort végig, hogy nem egyszerű bármit is mondani (a szokásoktól eltérően ezért hagytam el a szövegen belüli címeket is). Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy olvassátok végig, biztos vagyok benne, hogy…..
Nehezen lehetne átlagosnak nevezni mai szerzőnk, Dennis útját, hiszen 16 évesen került ki Angliába, középiskolába. Ahol gyorsan kiderült, hogy 9 év magyarországi iskolai nyelvtanulás messze nem elég arra, hogy fel tudja venni a kinti tempót. Nem adta fel, no meg aztán szerencséje…..
Ibolya79 2012.08.27 10:10:16
@sasmadar 2: Látom most Janinak érzed magad, mert jól odamondtad a másiknak. Csakhogy kiderül az írásodból, hogy el sem olvastad az egész írást. Legközelebb inkább hallgass!
Tanulságos történet a mai, amely egy miskolci állami cégtől egészen Németországig ível és akadnak benne érdekes momentumok bőven. A lényeg szerintem valahol mégis csak ott van, hogy soha nem késő elkezdeni tanulni és megismerni a világot. Aztán hogy a történet vége mi lesz,…..
Ibolya79 2012.07.26 13:09:01
@bpetya75:
Igen a férj kérdése bennem is felmerült.:) Hogy vajon mit csinál nyugdíjasként, miért nem utazgat vele?
A többi a cikknek nagyon tetszett, ha nem írja le hány éves bennem fel sem merült volna ez az életkor. :)