Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fapadosrepules

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme egy kis összegés az ingyenes hétvégi uberezésemről. Nap Vezetett órák Teljesített fuvarok Bevétel (jutalék levonása után) Péntek 7 17 20.500.- Szombat 4 13 13.340.- Vasárnap 4 10 13.680.-   Mindhárom nap óriási volt a pörgés. 1…..
fapadosrepules 2015.03.24 17:25:15
@annmbp: Mi Párizsban használtunk rendszeresen az Ubert. Ott hatványozottan igaz, amit írsz, hiszen ott a taxisok -megszokván, hogy nincs alternatíva- a mellett, hogy drágák, parasztok is a külföldiekkel meg főleg és csúcsidőben, esőben messze nincs elég kocsi.
Árpád kétszer is belefutott "véletlenül elírt" 86%-os leértéeklésbe a Booking.com keresőjén. A stockholmi Metro szálloda azonban nem szerette volna bebukni az üdülésük árát, ezért egyoldalúan törölték a foglallást. Kijevben ezzel szemben az ötcsillagos Hilton hotelben már…..
fapadosrepules 2014.02.03 13:23:29
@sugargiraffusplumps.: a szállodai szoba szabadáras. Nem ritkán előfordul - elírás nélkül - hogy ugyanabban a városrészben, ugyanolyan kategóriáju szállások között akár 4-5x-ös árkülönbség is van.
Az 1 dolláros szobákat leszámítva, Nem nagyon lehet megállapítani, hogy mikor történt elírás és mikor nem.
fapadosrepules 2014.02.03 13:50:15
@sugargiraffusplumps.: a booking.com-nál instant visszaigazolás van.
Pesten pl. van 3e Ft-os szobaár. Stockholmban lehetetlen?
Egy random dátumra 29 Eur a legolcsóbb egyágyas szoba Stockholmban. Ehhez képest a 10 Eur olcsó, de ha 86%-os promót lát az Ügyfél, akkor reális lehet?!
Ezeken el lehet vitatkozni, szerintem annak kellene vállalnia a felelősséget, aki hibázik.
Érdekes felfordulásra lettem figyelmes tegnap a Miskolc Pláza mozi melletti folyosóján: három fiatalkorút állított a falhoz és vett körbe 5-6 hölgy, egy egyenruhás közeg meg két férfi. A kápós hangnemben záporozó kérdésekre a kölykök csak kapkodták a fejüket és riadtan…..
Tisztelt Munkahelyi Terror (szerkesztőség)!A napokban találtam rá az Önök blogjára, s felkeltette az érdeklődésemet, hiszen magam is munkahelyi problémákkal küzdök. Élnék eme lehetőséggel, kérem ne publikálják az itt leírtakat, mivel lehet hogy a főnököm, netán a…..
fapadosrepules 2014.01.28 07:58:52
T.-nek elege lett, hogy fotóznia kell a rendeléseit, amikor összecserélik a Gastroyalnál, vagy nem szállítanak, vagy kiszállítják a lemondott kaját is: Nálatok olvastam. Hát én ügyfél voltam. Folyamatos problémák voltak a kiszállításokkal, ennek ellenére az…..
Sára&Feri még februárban lefoglalta és kifizette előre a teljes szilveszteri utazását, szállással, helyi tömegközlekedéssel, mindenestül. Júliusban kiderült, hogy az Alitalia törölte az egyik járatot a négyből, úgyhogy a többi járatot törölhetik ingyen. Más opcióról…..
Amíg pár száz kilométerrel nyugatabbra a fontosabb turisztikai úti célok már szexuális orientáció alapján is célozzák a lehetséges turistákat, addig hazánkban még a sokszor újítónak számító nagyobb fogyasztói márkák is tabuként tekintenek a melegeknek szóló marketingre.…..
Nyári slágertéma a fapados járatok trükkjeivel foglalkozni. A Zugügyvéd kedvence a védelmi pénz szedése a kézi poggyászokra a kapunál, ahol már nem nagyon tud mit csinálni az utas, csak fizetni, de a betonon lerohadó repülőgép majdnem mindent visz. Szia Zugügyvéd, A…..
Hiába minden homárposzt, az embereket csak nem lehet eltántorítani attól, hogy a Ryanair gépein utazzanak. Pedig ezt néha maga a Ryanair is megteszi. Naiv ügyfél csapatának sikerült egy napon belüli retúr utazásnál Olaszországban ragadnia, mert egyikük elhagyta a…..