Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiskaktuszone

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2013 első posztja Krishnam egyedi asztaláról szól. Mind a skineket mind az ikonokat ő maga készítette és meg kell hagyni, nagyon passzolnak a háttérhez. Profi az egész úgy ahogy van - nem lehet rá mit mondani. Örülök, hogy egy ilyen munkával indítjuk az évet - és ne feledjétek:…..
kiskaktuszone 2013.01.02 23:16:53
Örömmel konstatáltam, hogy a kis felhívás után érkezett asztalok már tartalmazzák a kért leírást és a témák neveit! Köszönjük szépen olvasóink nevében is!  Sokat kellett várni Kiskaktuszone legújabb alkotására de megérte! Engem személy szerint mindig hatásuk alá…..
kiskaktuszone 2012.12.18 16:02:59
Rossz a link a VS-hez, javítsátok légyszi. Ez már jó: fav.me/d2o7oz5

Egyébként a tálca átlátszó, nem szürke, bár ezen a képen tényleg több köze van a témának a szürkéhez, mint a teljes átlátszósághoz.
Manson Karcsi postagalambja eltévedt, véletlen Japánba küldte a párbaj szakkörös levelet, de szerencsére mostanra ideért, szóval megkésve bár (de törve nem) íme a második párbaj. Azt kell mondanom Porfogonak könyebb dolga volt, mert ezt a skint elhelyezni egy 3000…..
Mai asztalunkat Krishnam küldte be. Egy minimal próbálkozással van dolgunk. A háttér egy sima szürke árnyalatos kép, melyen saját készítésű rainmeter skinje van, egyedi betűtípussal. Dicséretes a saját készítésű skin, és az ikonok is tetszenek. Összességében szerintem…..
Soron következő asztalunkat Krishnam küldte be nekünk. Az asztalon egy igényes oldalsávot találunk, mely egy Rainmeter skin, fölötte pedig egy dock található mely fekete színű ikonokra építkezik. A tálca fehér színű, egyedi start gombbal kiegészítve. Pár  dolog nekem nem…..
kiskaktuszone 2012.10.03 15:00:59
kiskaktuszone 2012.10.27 17:15:36
@majomfarka: A skin .ini fájlját kell megszerkeszteni. Lakhelyre vagy URL címet kér, vagy egy kódot, amit megtalálsz, ha beírod a gugliba a városod, vagy a legközelebbi város nevét és mellé, hogy "weather code".
A magyarosítás pedig annyi, hogy az angol szavakat átírod magyarra. Pont úgy, mintha egy angol nyelvű dátum skint akarnál magyarosítani, hogy a monday-t átírod hétfőre, vagy hónapoknál, hónapnevet, napoknál értelem szerűen a napok nevét..

Remélem tudtam segíteni :)
Tudjuk, hogy már nagyon várjátok az első "párbajt" így hát nem késlekedünk tovább! Reméljük, hogy ti is sok érdekességet találtok majd a képekben, én elnézegettem őket egymás mellett egy darabig. Persze lehet -és fogjuk is- számszerűen is osztályozni a deskeket, de itt…..
kiskaktuszone 2012.10.24 22:36:24
@porfogo: Utálom a tableteket, mert nem látom azt a rést, ahova be vannak lőve.. Hordozható eszköznek ott az okostelefon, otthoni ténykedésre meg a laptop/PC..
Egyszerűen csak így láttam kellemesnek az összképet. :)
Soron következő asztalunkat pár napja küldték be hozzánk. Üzenetet nem mellékeltek hozzá, így ismét csak tippelni tudom az összetevőket. A tálca tetszetős "metro" felület imitáló skinből áll. Itt következik a számomra egyik fájó dolog, a gyári start gomb, ha már van egy…..
Ebben a posztban kihirdetem kinek mivel kell dolgoznia és innentől kezdve él is az egy hét határidő - ami azt jelenti, hogy jövő hét péntekig van időtök beküldeni az asztalokat! A Porfogo - Manson Karcsi párosnak ez lesz a témája: Wallpaper: [link] Skin: [link] Krishnamnak és…..
kiskaktuszone 2012.10.21 13:52:23
@Recon666: Akkor beszéljétek meg minél hamarabb és publikáljatok, mert atommód kíváncsi vagyok a munkákra :D Meg persze szerintem mindenki más is, aki látogatja a blogot. :)
kiskaktuszone 2012.10.24 03:22:45
@buffybot: Még jó, hogy mindenkinek feküdt az egy hetes határidő...
A szavazás menetén meg nem a pályázat beküldési határideje után kell gondolkodni, hanem pl az ötlettel (párbaj) egyetemben a lebonyolításon is lehetett volna agyalni, de csak szerintem.. Ez így nem túl alapos.. :(
Megjött a heti csomag! Képre kattintva indul a letöltés!  ..
kiskaktuszone 2012.10.21 00:34:46
@Aichon87: Nálam opera 12 alatt megy.. Próbáld más böngetővel, vagy a felugrókkal kezdj valamit.
A mobilos képernyők nem túl népes táborát gazdagítja ismét Kiskaktuszone. Szerintem ez most kicsit elmarad a megszokott minőségtől, de az is lehet, hogy csak az analóg órák iránti rendíthetetlen gyűlöletem testesült meg vélemény formájában. :)  (A telefonok esetében a…..
kiskaktuszone 2012.10.17 14:57:59
@porfogo: Lényeg, hogy sok RAM legyen és armv7-es minimum gigahertzes proci legyen benne.. Manapság már minden SoC-ban a proci mellett ott figyel egy GPU is, a mali400 és hasonló társai már mindenre elég.. Afölött meg nincs ami megdolgoztatná a vasat :)
kiskaktuszone 2012.10.17 19:26:56
@porfogo: Nem a legjobb a piacon, de átlagos felhasználás során nem veszel majd észre semmit.
kiskaktuszone 2012.10.17 23:27:31
@buffybot: Egy szóval sem mondtam, hogy új! ;) Annyit írtam, hogy átlagos felhasználásra elég :)
Mai mobil asztalunkat Kiskaktusz küldte be nekünk. Egy minimal asztal, ahogy azt már megszokhattuk tőle. A rendszer az android egyik verziója, melyet szerintem valami launcher programmal alakított át, ami elég jól sikerült. Egyedül a zárképernyőn lévő "Locked" felirat nem nyerte el…..
Mit szólnátok egy kis versengéshez?  A múltkori adok-kapok után jött az ötlet, mi lenne ha szerveznénk kisebb 'párbajokat'? Adott lenne egy háttér egy skin és két vállalkozó szellemű olvasónk. Ez nem csak arról szólna, hogy kinek az asztala jobb hanem, hogy ugyanabból az…..
kiskaktuszone 2012.10.02 12:17:59
kiskaktuszone 2012.10.03 21:16:54
@buffybot: Én mondjuk jelentkeznék :)
A soron következő asztal a számomra közelebb álló minimal stílust képviseli. Nekem a háttér "kevésbé tetszik" viszont a többi rendben van. Az egyedi tálca és ikonok, valamint a "rejtett" start gomb megfelelő kombinációja jelen van az asztalon igényesen kivitelezve. Várjuk…..
kiskaktuszone 2012.09.29 22:23:19
@manson karcsi: Lehet nem élne már ez a blog..
kiskaktuszone 2012.09.29 23:28:52
@manson karcsi: Jól van, ügyes vagy.. ignore
Először is üdvözlök minden kedves olvasót és desktop modder!  Első ízben azt nézzük meg miként tudunk startgombot cserélni Windows 7 rendszerünk alatt; A start gomb lecserélése nem egy bonyolult folyamat, szükségünk van a Windows 7 Start Button Changer nevű alkalmazásra. Ha…..
kiskaktuszone 2012.09.27 21:49:12
@Recon666: Jaa, hogy csak a tudástár kezdete.. Azt hittem van valami revolúsöneri ötlet a bloghoz :D
kiskaktuszone 2012.09.27 22:27:00
@buffybot: Akkor hajrá! Izzítsátok be nyugodtan. :)

Én sem szavaztam még, majd hamarosan lerakom a voksom..
Kezdésként egy saját asztalt posztolok, mely a Pixel fantázianevet kapta. A felhasznált rainmeter skin a Minimalistic Typography fantázianévre hallgat. A felhasznált Windows 7 téma pedig a Creme volt, metro stílusú ikonokkal kiegészítve. ..
kiskaktuszone 2012.09.27 21:35:29
Így az 1000. poszt környékén lelassultunk egy picit, nem szabad elkapkodni a pillanatot :) Kiskaktuszone asztalával már régóta adósok vagyunk, hiszen még augusztus elején küldte. Ő is adós a blognak, hiszen asztalaihoz sosem mellékel leírást. :) Bár a minimalista stílus amit…..
kiskaktuszone 2012.08.25 17:27:17
@(Tom): Ez W7, becsapott bizony :) Miből gondoltad, hogy 8-as? :) Nincs a jobb alsó sarokban semmilyen Build szám, azokat meg sosem moddolom meg :D A startmenüm meg áltlaában átlátszó gomot kap, lehet innen gondoltad, mert ugyebár ott már nincs classicstart.
kiskaktuszone 2012.08.25 19:21:11
kiskaktusz.deviantart.com/gallery/#/d5amkiu

itt van nagyban! :) köszi :)
Kiskaktuszone újabb képet küldött a már megszokott stílusban. Szép, letisztult asztal. Bár praktikusság szempontjából nem biztos, hogy olyan jó. Engem kissé zavar, ha nem látom azokat az infókat, amikhez hozzászoktam. Gondolok ezalatt az órára, hangerőre és a hasonló dolgokra.…..
Ma ismét Kiskaktuszone képeit láthatjátok a blogon. Az első képen tetszik a CPU és a RAM figyelő, no meg a vonalkódos háttér, bár én „adtam volna neki pár funkciót". Valami ilyesmire gondoltam. De így is jól néz ki. A másik képet a tovább után tekinthetitek…..
Kiskaktuszonetól már megszokhattuk a művészi szintre emelt asztalokat. Ma is megmutatunk belőle egyet mert, hogy van jó sok. :) Annyi asztalt kaptunk már tőle, hogy könnyedén leszűrhető: van bennük valami ami mindig emlékeztet minket arra, hogy ki csinálta, ugyanakkor nagyon…..
kiskaktuszone 2012.07.28 17:05:02
@porfogo: A start gombom rendszerint átlátszó. A jobb oldalon a kis nyilacska a modulok és szoftverek kis nyitógombja (wifi, akksi, szoftverek..)

Amúgy köszi! :)
Bár Kiskaktuszone nem rég csatlakozott hozzánk -legalább is mint beküldő- de a stílusát már jól ismerjük, hiszen ebben a posztban már a 4. és az 5. asztalát tekinthetjük meg. Ez a két asztal is a minimalizmus nevében készült, de stílusuk kissé más mint minimal clockoké... A…..
András küldött nekünk 5 desktopot is /tessék róla példát venni/ viszont az ötből három képet egy poszt alá veszünk, mert nagyon hasonlóak. Az asztalok mindegyike minimalista stílusú, amit én -de szerintem még sokan közületek is- nagyon preferálok. Azt hihetnénk, hogy ilyen…..
kiskaktuszone 2012.07.22 15:06:20
@buffybot: Nem 22"-on használom, hanem 15.6"-on 1366*768-ban. :)

Köszönöm, még van bent 2 desk, ami a postolásra vár, aztán majd még meglátjuk ;)