Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akos73

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bulinegyedre két módon reagálnak az itt lakók. Egy részük FB-posztokkal, tüntetésekkel, tiltakozó akciókkal próbálja kikényszeríteni, hogy valaki oldja meg helyettük a problémát, ami alatt azt értik, hogy a döntéshozók és a hatóságok szigorú rendeletekkel döntsék be a Bulinegyedet. Mások inkább a…..
A mai napon találkoztam a legnagyobb közösségi oldalon egy hirdetéssel. Azzal, ami a képen látható. A Modern Magyarország Mozgalom (MoMa), Bokros Lajos pártja a jobboldal igazi pártjaként hirdeti magát, és azt, hogy Orbán bukni fog. Az nem derül ki, hogy vajon a bajszos bácsi…..
Olvasom, hogy Orbán Viktor felért a csúcsra. A brüsszeli uniós csúcstalálkozón zsebre dugta a kezét, körülnézett és elégedetten nyugtázta: a napra lehet nézni, de rá nem. Ilyen kiugró sikereket ország még  nem ért el, mint Magyarország, és tulajdonképpen nem is érti,…..
Levelet kapni mindig öröm, főleg, ha egy egész Belügyminisztérium levelezik az emberrel. Igaz, csak egy kurta esemest írt nekem a Belügyminisztérium, de arra is illik válaszolni, gondolom. Tehát: kedves Belügyminisztérium Úr/Hölgy, köszönettel vettem folyó hó tegnap estéjén…..
A közelmúltban éppen ezen a blogon jelent meg egy bejegyzés „Ide nem kell Hollywood” címmel, amely azonban számos ponton támadható, itt csak egy ilyennel foglalkozom. A bejegyzés címbeli állítását így bontja ki a szerző: „Attól (…) tartózkodnia kell a magyar…..
akos73 2012.10.13 00:10:28
@[megmondoember]: nagyon jót írtál, sajnos nagyon nem tudják hogy kit és mit, milyen programot, pártot választanak, csak mennek egy hang után, lásd Orbán Megváltó Urat anno , aki azt mondta hogy 8 év ellenzékiség után volt idejük programot írni , és nna tessék ezt hozták össze. A család kutyája jobbat ugat össze! :))
Ha az ember politikáról beszél, akkor általában két mondattal találkozhat: „Itt úgyse fog semmi változni, amíg ezek el nem takarodnak!”. Illetve: „A politikusokat nem érdeklik az emberek.”.  Ezt a két mítoszt maga a politika kreálta – talán nem szándékosan, talán még a…..
akos73 2012.07.23 12:15:40
@szakállas trollbácsi: igen, bizonyos értelemben igazad van, de bármiloyen véleménynyilvánítás legyen az a FB, vagy bármilyen más médium, vagy az utcai egy "arcvállalással" is jár, anélkül nem mondhatsz véleményt hogy ne add hozzá a nevedet is. Szerintem is a cikk által megjelölt úton kell menni, ésszel, okosan, érvekkel, stratégiával, komoly SZAKMAI javaslatokkal lehet csakis ezt a mai dilettantizmust eltüntetni az útból, ehhez hatékony mozgalmak, legfőképp észérvekkel mozgosítható és mozduló emberek kellenek akik tudják mi történik a világban, és persze nálunk.
A fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk. A hazai ellenzéknek meg saját ovizsaruja, aki, mint önkéntes Mr. Kimble, igyekszik kigombolni azt a fránya nadrágot, hogy a pisa mégse a csoportban csurranjon el. Nekem legalábbis ez jutott eszembe, mikor Oszkó Péter legutóbbi szavait…..