Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LGee

3 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen sokan vannak azok, akik a „jumper” szó hallatán elmosolyodnak, mert legalább egyszer az életben már volt velük dolguk, és bár egyszerűnek tűnhet, okozhat fejtörést azoknak akik még csak ismerkednek a jelenséggel. Ez a cikk kimondottan kezdőknek szól. Amit…..
LGee 2009.06.28 11:48:50
@alkamazott: Az ami bios és a 2006-os év egy kicsit tág fogalom, az alaplap gyártójának a neve és típus megnevezése kellene. PL. Abit NF-6 vagy vmi ilyesmi.
SATA vinyóknál NINCS jumperelés mivel egy sata kábelvégre csak egy vinyót kapcsolhatsz ergo értelmetlen.
LGee 2009.08.02 09:36:26
@alkamazott: Akkor az F8 billentyűvel tudod kiválasztani a boot eszközt melyről indítani szeretnéd az adott rendszert, például winxp telepítő lemeze stb....
A Dr. Csont szenvtelen hangú és merev arcú főszereplője a kimaradt jelenetek tanúsága szerint nagyon vicces is tud lenni, kár, hogy a szerepben ezt a képességét nem kamatoztathatja. ..
Üdv Mindenkinek aki erre az oldalra tévedt, netán érdeklődéséből direkt módonLengyelfalvi Gábor vagyok, már régóta kígyózom a számítógépek hardver elemei között, kb. 15 éve, de nem ez a fontos.A lényeg hogy ezen blog segítsen minden olyan emberkén aki technikailag elakadt,…..
LGee 2007.11.16 09:34:48
LGee 2010.08.31 09:16:50
@Zopy: Üdv Zopy!
Amit leírtál, meglehet hogy a tápegységed bizonyos áramfelvételnél már nem bírja el a a maxtor vinyód. Általában a komolyabb munkálatoknál a MAXTOR több áramot vesz fel sajna. Tény és való érdemes megnézned a molex táp csatlakozókat hogy kellően illeszkednek-e... Illetve a sata kábelek ha nem megfelelő merevséggel rendelkeznek célszerű cserélni őket. Kérdés meg az lenne hogy milyen teljesítményű a tápegységed?
A kérdés már oly sokszor elhangzott, hogy cserepesre gépeltem a könyököm...A passzív USB hubok áram ellátása az alaplapról történik, egészen pontosan a tápegységedről, amiről már lehet tudni hogy amúgy is véges a készlete.E kiegészítőkkel tovább csonkítjuk a…..