Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MSC111

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Tisztelt Olvasók!     Egy tanulságos esetet szeretnék megosztani veletek, ami édesanyámmal történt  idén tavasszal. Anyu egy gyárba dolgozott fél évig, de közben keresgélt hátha talál egy jobb pozíciót illetve szeretett volna ismét a szakmájában…..
MSC111 2012.08.14 14:52:51
@protézisesh: Ámen!

És most szépen csukd be a kapitalista propaganda-könyvet, ahonnan idézted ezeket a hazugságokat, és nézd meg, hogy mi folyik a való életben! Mert a valóság az, hogy a hozzád hasonló féreg kisvállalkozók kizsákmányolják az embereket, és élősködnek rajtunk. Az ilyen adó-és áfacsaló férgeket ki kéne irtani! Vajon miért van az, hogy az ilyen csalásokat csak ebben az országban büntetik ilyen alacsonyan? Csak ebben az elbaszott országban támogatják agyon a rabló kisvállalkozókat. Százmilliárdokat osztanak szét, hogy vállalkozókám új Mercedest vehessen. Ennél hülyébb rendszer nincs, mint ami itt folyik Magyarországon, jah bocs, inkább Vállalkozóországban. Nevetséges...

Egy sor akác, egy sor fűz, egy sor vállalkozó, EGY SORTŰZ!
MSC111 2012.08.15 10:55:48
@protézisesh: Csak a rendszerváltáskor meggazdagodó és országunkat szétlopó vállalkozók tudnak érvényesülni. Amíg ekkora szegénység és munkanélküliség van, mindig lesz olyan ember, aki bármilyen munkát elvállal, akár napi 10-12 órában minimálbérért. Ezért az itthoni kisvállalkozók ezt kihasználják, és SENKINEK sem adnak minimálbérnél több pénzt. És nem azért, mert nem tudná kigazdálkodni, mert ha nem 3 BMW-je lenne, hanem csak 1, akkor a minimálbér többszörösét is tudná adni a szegény dolgozónak, aki az éhenhalás szélén van. Modern rabszolgatartás ez, teljesen legálisan. Az állam sem tesz ez ellen semmit, mert ők is ugyanezt csinálják. A népet nem támogatja itt senki.

És nem vagyok fizikai munkás, 17 évesen elég nehéz lenne... Amiket itt leírok az nem is saját tapasztalat, de sajnos a valóság...
Kedves Despota és kedves Olvasók! Több éve, hogy ez a történet megesett velem, így már semmi aktualitása, de tanulságként megosztom veletek.10 évig voltam pénztáros az egyik helyi multinál. Ez alatt az idő alatt soha, hangsúlyozom, egyetlen egyszer sem volt se hiányom, se…..
Sziasztok!Sok mindenről olvastam már bejegyzést itt a munkahelyiterror blogon, diákmunkáról még nem. Az elmúlt hetekben viszont olyan dologról hallottam, ami szerintem minimum vérlázító. A barátnőm felsőoktatási intézményben folytatja tanulmányait, úgy gondolta, nyárra keres…..
MSC111 2012.07.22 11:01:22
@ggeneral: Nem is fog változni semmi, mert akik tudnának változtatni ezeken a dolgokon, azoknak ez a mai rendszer nagyon jó. Hírekből értesülhettél, hogy ismét csökkentették a munkavállalók jogait, az ilyen rabló vállalkozók terheit pedig csökkentették, akik egyébként is 10-20 milliós mercedesekkel meg ilyen nagy bmw terepjárókkal járnak. A dolgozók és munkanélküliek meg lassan éhenhalnak, de ez SENKIT sem érdekel.
A csaló és rabló vállalkozóférgek modern rabszolgatartásba kezdtek éhbérért, hogy ők megvehessék a harmadik 20 millió feletti autójukat, és hogy évente 3szor mehessenek nyaralni.
Nem tudom, hallottál-e arról, hogy a magyar vállalkozók az itteni autópályákat 3-szor annyiért építették, mint Németországban a német vállalkozók. Úgy, hogy a magyar munkás ötöd annyi fizetést kapott, mint a német. Hova tűnt a különbözet? Hát a mocskos rabló vállalkozók zsebébe.
Ez a rabló vállalkozók országa, meneküljetek!
MSC111 2012.07.22 21:17:06
@tff: Azért nem indítanak saját vállalkozást, mert most nem a gengszterváltásnál vagyunk, hogy 1 ft-ért vásároljunk ehhez alapokat. Ezeknek az embereknek nincs több milliós tőkéjük... inkább több milliós adósságuk van.
A német bérszínvonalat az itteni patkány kis-és középvállalkozók SOHA sem fogják megadni. Még közelítőleg sem. Sőt, ezek a férgek a komolyabb végzettséggel rendelkezőknek is minimálbért adnak, mert annyi a munkanélküli, hogy még így is lesz olyan ember, aki elvállalja. Mert különben éhenhal. Eközben a vállalkozó meg a 3. BMW-t veszi meg, aki egyébként egy seggfej paraszt, semmihez sem ért, de ő a "tulajdonos"... LÓGNI FOGNAK az ilyen tetvek!

Jah, nem válaszoltál a kérdésemre: miért kerül 3-szor annyiba itt 1 km autópálya, mint Németországban? Ha nem hiszed, olvass utána, de ez így van. Tagadni sem tudod, hogy a magyar vállalkozók mekkora patkány férgek...
MSC111 2012.08.02 20:46:40
@telkoe: Hehehe... 17 évesen nem tudom, mennyire lehet "eltolni" az életemet. A sértegetéseid meg pofátlanok, te vagy a vállalkozók rabló társaságába tartozol, vagy csak nem jársz nyitott szemmel, esetleg nincs ilyen területen tapasztalatod, hogy a vállalkozók hogyan zsákmányolják ki a dolgozókat. De ez az egész cikk erről szól, sőt az egész oldal, tehát nem hiszem el, hogy ezt a sok kizsákmányolást és igazságtalanságot nem vetted észre.
Régóta tervezem, hogy írni fogok a mai magyar vállalkozók gondolatairól, mindennapjairól. Egyszer majd írok egy bemutatkozót is. Sőt. Egyszer majd külalakot is kap a blog. Most azonban foglalkozzunk azzal, ami rákényszerített arra, hogy azonnal írjak. A Munkahelyi terror blog…..
MSC111 2012.07.21 23:25:05
"Mikor fogunk állásinterjún felállni és eljönni, amikor azt mondják, hogy nincs fizetett szabadság?"

Akkor, amikor nem 500-an jelentkeznek egy álláshirdetésre napi 10 óránban robotolni minimálbérért. Nem igaz hogy szabadság és demokrácia van; a munkavállalók vannak a legkiszolgáltatottabb helyzetben, és ezen a Zsidesz még csak rontott. És igenis a kormány a kisvállalkozókat támogatja, vagyis arra basz el százmilliárdokat, hogy vállalkozókám megvehesse a 3. Mercijét a két BMW után. És akkora a munkanélküliség, hogy a legtöbb ember nem engedheti meg magának a minimálbér visszautasítását sem (amikor sokkal többet érdemelne meg azért a munkáért), mert különben egyszerűen éhenhal. Amíg a mocskos vállalkozók azért csalnak el minden adót és azért írnak le mindent költségként, hogy 10-20 milliós autókat vehessenek és évente 3-szor mehessenek nyaralni, addig a munkások és dolgozók a létért küzdenek, hogy ne haljanak éhen.

Lehet engem szidni, hogy kimondtam az igazságot, de igen, ilyenek a magyar kisvállalkozók... Igen, seggfej parasztok vagytok, elsősorban miattatok áll így ez az ország, mert a rendszerváltáskor szétloptátok ezt az országot, azóta meg basztok adót fizetni, mert ugye ti vagytok a "vállalkozók", és nektek mindent szabad a nagy 20 milliós Mercivel és a BMW terepjáróval a seggetek alatt... Nekem már a "vállalkozó" szótól is hányingerem van, és még sokmillió kizsákmányolt magyar embernek is szerintem. És még a kormány is a dolgozók jogait csonkítja, a vállalkozók terheit meg csökkenti, akik egyébként is rohadtjól élnek. Ez a rabló vállalkozók országa, aki tud az meneküljön!

De nem lesz ez mindig így!
Hajrá Dolgozók és Munkanélküliek!

ui.: Azt mondd már el nekem, hogy a magyar útépítő "vállalkozók" miért építik 3-szor annyiért az autópályát, mint a német vállalkozók! Azt megsúgom, hogy nem a magyar munkás kapja meg a különbözetet!
Egyébként ebből a példából is az látszik, hogy csak a magyar vállalkozók ilyenek, ezért is kell innen menekülni a francba... vagy fegyvert fogni, de ennek igen kicsi az esélye.