Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cicalany27

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van abban valami különösen megnyugtató és otthonos, ha az ember nem jár sajtóvetítésekre. Minden tiszteletem az összes kollégámé, de valahogy teljesen más érzés úgy beülni a moziba, hogy nem pár tucat véresre töltött tollal ülő héja várja áldozatát, hanem ezerötszáz…..
cicalany27 2012.07.21 21:15:21
Van valami felemelő abban, ha ízekre szedsz egy kritikát, ami ízekre szed egy legalábbis nézhető, grandiózus filmet.

Teljesen kár volt egy teljes bekezdést szentelni annak a kérdésnek, hogy miért jó nem sajtóvetítésre menni - azt az illúziót kelti, hogy ezt a kérdést te döntötted el.

Megint csak kár a film werkrészének külön bekezdést szentelni, amikor ezt elég silány visszhangja annak amit bármely halandó megnézhet:
www.youtube.com/watch?v=pk2IteR2QxQ

Anne Hathaway teljesen alkalmas és hiteles volt a szerepre, a macskanő szerepe amúgy is jutalomjáték, bárki alkalmas tulajdonképpen aki megfelelő alakkal rendelkezik és tud cicásan nézni... :)

Még annyit fűnék hozzá, hogy most láttam a filmet és tényleg jó film. Azt fogja adni amit várnak tőle. A kritika viszont igen erősen egy sznob fanyalgás, kevés önálló tartalommal. Az utolsó negyed óráról pedig annyit, hogy igen, természetesen kitárja a kapout a folytatás felé, hiszen ez a célja. MINT ahogyan az első két rész utoló perceinek a célja is ez volt. A sajtreszelős hasonlat viszont olcsó és szánalmas. Mert a sajtreszelőt nézve nem törölgeti az ember a szeme sarkát, mint ahogyan- és ezt garantálni tudom - mindenki fogja aki megnézi a filmet, az utolsó öt perc alatt is.