Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pultoska

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Árpa Attila elfogadta a Tv2 felkérését, és A nagy duett című műsorban fog énekelni Falusi Mariannal párban. A Tv2 március 8-án, pénteken indítja A nagy duett című show-ját, amelyben párosok énekelnek: egy zenész, énekes lesz egy nem a zenei életből ismert emberrel. A…..
Egy nagyon kedves és rendkívül felháborodott olvasónk hívta fel figyelmünket az alábbi riportra, amiben a Mokka két műsorvezetője és egy filmszakértő cseveg Chris Nolan harmadik Batman-filmjéről. Amikor felvezetésként bejátszották a Batman: Arkham City című videójáték…..
A BBC Top Gear című autós műsorának egyik tavalyi hétvégi epizódjában ismét sikerült megsérteni valakit. Ezúttal Mexikó, illetve a mexikóiak lelkébe gázolt bele Richard Hammond, az egyik műsorvezető, aki folyamatosan fingó, lusta, elhízott, nemtörődöm alakoknak nevezte…..
Nem lőjük le a a poént, tessék végignézni. A találatot köszönjük Viviennek. ..
A hazai sorozatgyártás több sebből vérzik, mindenki látja a kínálatot, ami gyagyi szappanoperákból és Szomszédok-utánérzésből áll, a monotómiát néha ugyan megtöri egy-egy jobb próbálkozás, mint például a Tűzvonalban, ami három évad után távozott az m1-ről, (de a…..
Tegnap már megírta a Blikk, hogy a Boros-Bochkor páros már tárgyal a Neo FM-mel arról, hogy esetleg az új rádión folytatódna a Bumeráng. Több helyről megerősített információink szerint azonban a két rádiós a Klassz FM képviselőivel is leült már tárgyalni. Boros és Bochkor…..
Új értelmezést kapott a Sztárral szemben "Ha megvered, megnyered" szlogenje, mivel úgy tűnik, hogy a TV2 elismerte a KO-val is felérő balegyenest, és az RTL Klubnak adta a szombat estét. Egy héttel a premier után ugyanis kimenekítik a Sztárral szembent a Csillag születik…..
A Tv2 most szinte biztosra ment, már ha a bukásra hajt: lemásolják ugyanis a Hole in the Wall című legendásan idóta embertetrisz licenszét, és celebekkel tömik majd meg. Ha minden igaz, és még a Blikk is.   Hogy mi az az embertetrisz? A műsor egyébként Japánból indult…..
pultoska 2009.02.26 14:36:06
A TV2 szappanoperájában hétfőn debütált először Pongrácz Barbara szerepében Legerszki Kriszta. A sztori szerint Barbarát olyan súlyos égési sérülések érték, amikor karácsonykor felrobbant a kórház irodája, hogy plasztikai sebész tudta csak összerakni az arcát. Akik…..
pultoska 2009.02.24 13:22:45
 Tele van a tököm ezzel a pc brigáddal. Nem a véleményük, nem az elveik és nem is gondolataik miatt, hanem azért, mert pont annyira progresszívek, mint azok, akiket fikáznak. Konstruktivizmusból zérus. Adott itten kérem ez a több évtizedes, évszázados, vagy mit tudom én…..
Nincsen hét tévés balfaszság nélkül, és sajnos megint a nézettségi versenyben második helyen álló TV2 házatájáról jött kínos infó: a múlt heti blogos botrányt követően most a szilveszteri műsorban elkövetett kis malőr miatt pironkodhatott a csatorna sajtóosztálya, ahol…..
MAnna Ilyen a világon nincs 2009.01.13 17:03:57
De komolyan, ilyen a világon nincs. Csak itt Magyarországon. Megszűntették a Hungarian Helyszínelő blogját. A tv2 kérésére. Ez vicc. Lehet, hogy volt személyeskedés is benne, de ha alaposabban megnézem, akkor pusztán _szabad_ véleménynyilvánításról van szó.Semmilyen titkos…..
A Megasztár negyedik évadának döntője agyonvágta a konkurenciát, a tévénézők nagy többsége nem az RTL sztártáncára (mínusz Ilonka néni) hanem az amatőr státuszból profiba vágyó fiúk küzdelmére (plusz Ilonka néni) voltak inkább kíváncsiak. Ha mindezt a számok nyelvére…..
pultoska 2008.12.22 18:24:02
Nagy ötlet volt beküldeni a műdzsungelbe Fekete Pákót. Mondjuk nem is volt más kéznél, Benkő Dánielt már nem lehetett, ő már lengette eleget a brét ebben a műsorban, Kiszel Tünde nem vállalná, Anettka meg már nem a régi, úgyhogy maradt Pákó. Egész héten ígérték…..
A Tv2 legutóbbi csapatépítő tréningjén nagyon elcseszhettek valamit. Biztos addig skandálták kézen fogva, becsukott szemmel, hogy „megverjük az RTL-t, megverjük az RTL-t”, amíg tényleg úgy maradtak. Munkahelyi baleset, mint amikor egy percre nem figyelsz és már be is…..
pultoska 2008.10.17 13:38:52
Több blogon írtak arról, hogy akkor most mihez is hasonlít a Tv2 új logója, hogy jaj, ez tök olyan, mint az MR2-Petőfi station id-ját néznénk napszemüvegben, másnaposan, kissé balra fordított fejjel. Pedig dehogy. Olyan, mint a France 2, a francia közszolgálati televízió kettes…..
Tavaly ilyenkor épp egy 40 fokos nyarat és egy Havas Henriket búcsúztattunk, Azurák Csabát meg teszteltük, ő mondjuk szeptemberben kezdett a Mokkánál, nem augusztusban, de egy hét ide vagy oda tökmindegy. Ha emlékszünk, kicsit sok volt a Tanár úr taplóságaiból, ezért kellett…..
Újabb genyó műsor, genyó nézőknek, mert nézzünk magunkba, a hülyének is megéri egy órácskát unatkozni azért, hogy a végén lássuk, hogyan kapnak össze egymással a nálunk is hülyébbek, és hogyan húznak haza kínos vigyorral az arcukon, 0 forinttal a zsebben.Aki még nem…..
Azzal mindenki tisztában volt a Kiválasztott nevű szórakoztató gagyiműsor bemutatója előtt, hogy azért az egész országot nem lehet ezzel a kanálhajlítgatós trükkel haknizó faszival megvezetni. Éppen ezért reméljük, hogy aki mégis leült a képernyők elé (és volt belőle…..
comment:com Nincs kanál 2008.03.31 05:18:00
Most elkezdhetném bizonygatni, hogy milyen egyszerű kanalat hajlítgatni, sőt egy kis ügyeskedés és látványosan törik is, mint Kiszel Tünde haja. És persze játszhatnám a Vágó Pistát, hogy ugyebár a nagy számok törvénye, és egymillió nézőnként hány régi óra indul el, ha…..