Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macskasajt

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az úgy, hogy a riportalany azt szeretné, ha élő adásban nyelhetne tüzet, vagy mutathatná be, milyen jól tud kézzel daganatot eltávolítani valakiből, szóval van valami kunsztja, és szeretné, ha ezt a kamerák előtt is produkálhatná, meg minden. Ilyenkor a szerkesztőnek,…..
macskasajt 2012.12.19 18:17:14
@sántaturul:
Mély meghajlás mind Sanyi bácsi, mind a doktorok felé! A stáb is megérdemel egy bólintást.
Teljesen igaz amit írsz, de legalább tudjuk, hogy van ilyen és szót emelhetünk, hogy a stadion építés helyett ezeket kéne finanszírozni, meg az orvos képzést.

A poszt-tolónak: XX évvel ezelőtt az orvosi egyetem stúdiójában dolgoztam. Tudod melyik műtéti filmet lenne gáz bemutatni, amelyik azzal végződik, hogy itt nem tudunk mit tenni, varrják össze! Fenti ügyben sokat segíthetne egy irodalom óra, Karinthy Frigyes: Utazás a koponyám körül. Lehet, hogy a cirkusznak írta?
Én nem gondolom hogy egy ember ilyen ellátást érdemel attól , még hogy megöregedett. Hozzá teszem a nagypapám kitüntetést kapott a polgármestertől annak idején, hiszen 50 évig dolgozott a pécsi erőműben kitüntetett szerepkörben Tisztelt Szerkesztőség!   Szeretném a…..
macskasajt 2012.09.01 01:57:36
@beedoc: "Miért az a tapasztalatom, hogy a hozzám bekerülő igen idős betegek 90%-a egyedül él? Nézzetek magatokba, a nagy nyári hőségben hányszor néztetek rá idős hozzátartozóitokra, hogy evett-e, hogy a melegben ivott-e legalább 2 liter folyadékot, tisztálkodik-e rendesen?"

Szerinted miért? Megmondom, azért mert tőle 150 km-re kaptam munkát, amit ha feladok, akkor a leszármazottaimmal és felmenőimmel együtt az éhhalál és a híd alja lesz az életem, vagy halálom.

Mond bölcs, mit tegyek?
Hogyan figyelhetnék rá jobban, nap mint nap, ha nem tudom az 55 nm panelba átköltöztetni a gyerek mellé, mert nem fér be még 1 rácsos ágy?
A Beta hírügynökséget értesítette egy 32 éves újvidéki nő, bizonyos Maja Rogić, hogy a Szabadság téri McDonald’s-ba nem akartak beengedni három roma kisgyereket. A kisgyerekek a téren játszottak, amikor is a nő megkérdezte őket, hogy éhesek-e. Mivel igennel válaszoltak,…..
macskasajt 2012.07.21 16:28:29
@shitgun: szüleim nem foglalkoznak velem én is mentem volna lopni." - igaz. De ez mentség? Akkor tereljük jó útra a felnőtteket.

Ez már egyszer megtörtént, a múlt század 60-70-80-as éveiben vájár, kőműves, hegesztő, kéményseprő, segédmunkás, napszámos, fuvaros stb. munkakörökben hasznos részei voltak a társadalomnak és kevesebb is volt a gond velük.