Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Netharisnya

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mármint nem a farkát, ne tessék már menten ilyesmire gondolni, hanem a balhét. Junior azért hamis, és énekel olyan szarul ahogy, mert a mentora, az egyébként vállalhatatlan viselkedésű Keresztes Ildikó szar nótákat választ neki. A Bors lelt rá az ominózus kijelentésre MiniJimmy…..
Fotó: George Hoyningen-Huene: Greta Garbo, 1951.  ..
Netharisnya 2012.10.18 16:01:23
VV Gigi ezt írta nemrég a 45 ezres rajongótáborának a Facebookon: Nem érzem magamat "sztárnak""celebnek" pláne hogy nem szeretnék a médiában szerepelni, szeretlek titeket, mert a világ legkedvesebb rajongói vagytok, és leírhatatlan sok szeretetet kaptam tőletek a nehéz napjaimon,…..
Netharisnya 2012.09.21 16:05:38
Kicsi Ház Kivilágosodva 2012.09.07 10:26:29
Vannak olyan témák,melyek bárhol, bármikor képesek borzolni a kedélyeket. Jó kis cupákos, velős csontként lehet rajtuk rágódni, meg ölre menni. Mindenki osztja az észt és tudja a tutit. azt tudjuk, hogy ilyen téma a foci, a politika, no meg a szülés.  És ami engem meglepett, hogy…..
Hamarosan kezdődik a DumaFüred fesztivál. Tudjátok… nevetés, zene, humoristák, vendégművészek, humorórák, helyszínek, bikinis lányok, sportos sortos fiúk, Sun City, miegymás… Találkozunk 6 nap múlva! Dombóvári István megrázó élményéről már volt szó itt a…..