Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Merchan91

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Születésnapomra megkaptam a Resident Evil 4-et PS2-re (ez a konzol most nálam a RPCJS megszűnése óta azóta is nem hogy reneszánszát éli, de kb 4x annyi játékom van már rá, mint akkor volt). A RE nálam nem volt nagy fogalom, az első részével játszottam aztán igazából ennyi. Nem…..
Sajnos az eredeti időponthoz viszonyítva később kerül ki a videoteszt a játékról, de itt van. A videó elején a twitteren már pedzegetett felvezető rész látható amely egy kis magyarázatot ad arra, hogy miért az U3 enginenel készül a játékok nagy része, és miért használja ezt…..
Game Over Next Game Over Next (?) 2012.06.13 16:22:00
Home made, egyszerű livestreames játékbemutatók Norbi tolmácsolásában, kritikáival, stb. érdekelne még valakit? Minimum 15-20 nézővel a fedélzeten elgondolkodnék rajta, hogy belevágjak-e. Szóval?..
Merchan91 2012.07.21 15:22:16
John Riccitello szerint igen. Az EA fejesének megszólalása pedig egyáltalán nem véletlen, hiszen annak fő mozgatórugói (nem fogjátok kitalálni): a pénz és a hatalom. Mivel a befektetők bizalma az elmúlt hónapokban (években) egyre inkább alábbhagyott a gaming piacát illetően,…..