Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goldeng12

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán a mai posztot páran túl rövidnek, vagy (miként a szerző, Mach Ag is írja) „száraznak" érzitek majd, ám mégis fontosnak tartom, hogy megjelenjen a blogon. Elsősorban azért, mert megmutatja, hogy közel a hatvanhoz sem szabad feladni, 57 évesen is meg lehet…..
goldeng12 2012.09.23 09:46:40
@a_tom:
ezeket sajnos én is tapasztaltam anno. Én sem vagyok már 30 éves,jó szakmám van,mégis a szakmai tudásom Magyarországon nem tudom kamatoztatni. Túl sok a szakmai tapasztalatom,engem nagyon meg kellene fizetni. Röhejes !!
És ugye kint megfizetik, ezért mentem el én is.
goldeng12 2012.09.23 13:31:23
@Bambano:
a válaszom lol:) , hamár megszólítottál

nem azért vagyok itt,hogy vitatkozzak másokkal

eszmecserét szeretnék itt folytatni.

légyszíves mással vitasd meg ezt a témát,köszi!
Mai szerzőnk kamaszként megjárta Kanadát és később megpróbálkozott Norvégiával is, végül mégis Magyarországon maradt. Most családjával együtt menne, de a sok nehézség mégis visszatartja. Szerintetek mit lehet tenni ilyen esetben? TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj a…..
Lassan közeledik az új tanév, de ma nem ezért foglalkozunk az angliai oktatással, hanem mert Ottilia olyan írást küldött, ami szerintem igen sok kérdést felvet, miközben jó párat meg is válaszol – legalábbis nekem. Mai szerzőnk angol szakos diplomával, öt év otthoni tapasztalat…..
Miután eladni nem sikerült (13 millió dollár azért nem kis összeg), az Osbourne-házaspár úgy döntött, havi 50 ezer dollárért inkább kiadja a hatalmas Los Angeles-i otthont. Tavaly júliusban hirdette meg eladásra a Hidden Hills-i házat Ozzy és Sharon Osbourne, de nem jártak…..
goldeng12 2012.08.12 13:56:20
Normális országokban a háborús bűnösök sorsa a megvetés és a felelőségre vonás, és nem azoké, akik felhívják rá a figyelmet. De itt most nem egy normális országról beszélünk, hanem Magyarországról, ahol az a kuruc.info (amit kedvenc miniszterelnökünk az amerikaiak nyakába…..