Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hbabci

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen jártunk már Londonban :), szóval éppen itt az ideje, hogy ismét a szigetország felé vegyük az irányt. Linda egy szerelmet követve ment a brit fővárosba, a kint élet élménye még egészen friss, ám az odavezető út nem volt egyszerű. „Sajnos volt több mint egy évem…..
„A magány a legrosszabb. Mert a magánnyal jön a honvágy, az elkeseredés és a feladás, ha nem sikerül minden elsőre, márpedig nem szokott" - írja Tünde mai posztunkban. Egy írás nem csak fiataloknak arról, milyen az, amikor öt náció (magyar, lengyel, pakisztán, indiai, román)…..
Amikor először elolvastam a történetet, elgondolkoztam, vajon mit szóltok majd Helga írásához, de annyira magával ragadott a szenvedélye, és a sztori sok szempontból annyira magyaros, hogy közzéteszem. A helyzet különleges: adott egy Új-Zélandra készülődő család, akik úgy…..
hbabci 2012.07.30 10:05:51
@Goldvike: én is inkább egy állatmenhelynek adnám, mint egy olyan parasztnak, mint te!
látod, sokan ezért szeretik jobban az állatokat, mint az embereket! Én is inkább a családomra meg az állataimra költenék, mint vadidegen emberekre....
hbabci 2012.07.30 10:21:52
@Szenthomárság: sztem az a legkellemetlenebb, amikor egy olyan ostoba ember próbál okoskodni, mint te!:) ne használj olyan fogalmakat, aminek nem vagy tisztába a jelentésével! még, ha látszólag olyan egyszerű fogalmak is, mint az antiszociális!:)
hbabci 2012.07.30 15:02:41
@Szenthomárság: ez nem visszavágás, csak a tények! mert az antiszociális és buta ember ismérve, hogy szereti a családját meg az állatokat, ez köztudott! ugye te nagyon okos?
gondolom neked milyen családod lehet, meg, hogy neveltek ilyen mentalitással...meg persze ennyi ésszel....szerencsétlen....
:)
Tanulságos történet a mai, amely egy miskolci állami cégtől egészen Németországig ível és akadnak benne érdekes momentumok bőven. A lényeg szerintem valahol mégis csak ott van, hogy soha nem késő elkezdeni tanulni és megismerni a világot. Aztán hogy a történet vége mi lesz,…..
Franciaország a mai úticélunk, Béla írásából pedig sok minden más mellett az is kiderül, hogy még szinte tökéletes nyelvtudással sem egyszerű mindent elintézni, mert... mert csak. Avagy hogyan tarthat 9 hónapig egy tb-szám elintézése, és hogyan is néz ki a 22-es csapdája…..
hbabci 2012.07.22 20:58:49
@mifolyikittgyöngyösön?!:

jajj, dehogynem van igazság!!!:) mivel én is normálisan élek és mellé még normális is vagyok!:) Neked meg 2-ből sajna csak 1! de nem baj, sok ilyen van mint te, sőt van aki 2-ből nulla, szal király vagy!:)
hbabci 2012.07.22 21:05:59
@kisrednek:
ez nagyon jóóó, szakadok!!!:D:D:D
hbabci 2012.07.22 21:24:27
@mifolyikittgyöngyösön?!:

csak az a gond, h Mlle azért írta, h a pasijához költözött ki, mert Béla említette, hogy aki így költözik, talán könnyebben intézi a dolgait....