Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemigazán

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár alapvetően politizáló blogot írok, most szeretnék egy kis kitérőt tenni, a másik nagy szenvedélyem, az olvasás felé. Már régóta felgyülemlett bennem egy adag feszültség, méreg, a magyar kiadók felé, és gondoltam önterápiás céllal kiadom magamból. Előre közlöm,…..
Tegnapi posztunkban már részben beszámoltunk a Kutatók Éjszakájáról, amelyen idén először működött közre a BME Filozófia és Tudománytörténeti Tanszéke. Az estén filmrészletek segítségével tanultunk arról, hogy melyek a jó és rossz lépések egy krízishelyzetben, majd a…..
Miután megnéztük Indiában a Bodhisattva Padmapani című falfestményt, nézzük meg, hogy készül egy hagyományos indiai reggeli. http://kulturbakancslista.blog.hu/2014/07/02/kr_u_550_bodhisattva_padmapani A masala az indiai konyhában fűszerkeveréket jelent, a dosa pedig palacsintát. A…..
Fuck off, destroy, szar második 2012.08.01 23:53:06
Egyébként még egyszer lefeküdtem vele. Tavaly februárban, mielőtt elutazott volna.  De most az a nyár, amikor az igazi fuckofdestroyszar beindult. Hogy pontosan érzékeltessem a kétségbeesést, közlöm, találtam üzenetet egy LBAttila nevű fiatalembertől, és igen, az LB Lovebox-ot…..
Fuck off, destroy, szar első 2012.07.20 22:55:00
Vagy akkor megírom könyvben. Egyébiránt nem fogom, szóval azt hiszem, ezt hagyom az utókorra. Igen, ez ilyen "figyeljmárezazéletemtörténetedurvanem?!" sztori lesz. Leginkább az elmúlt négy-öt év, azt hiszem, a többi nem jellemző, vagy nagyon is, mindenkire, adott életkorban. Azt…..