Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pom

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ingatlan adás-vétel esetén rengeteg mindenre oda kell figyelni, mi ezek közül most a nullás igazolás jelentőségével fogunk foglalkozni és elmeséljük mit érdemes tudni róla...
A páciens kényelmesen ül, szinte fekszik. Szeme lehunyva. Testének impulzusait végtagjaihoz és homlokához illesztett elektródák fogják fel, és fekete kábelek vezetik a halkan zümmögő számítógépbe. Semmi rosszat, fájdalmasat nem érez. Megnyugtató ez a csend. Megnyugtató, hogy miközben ő semmit sem…..
pom 2019.06.02 12:12:15
Sajnos fontos lenne, hogy ha valaki ilyen (vagy bármi más) alternativ/ismeretlen dolgoban résztvesz tudakozódjon elõre. Pl tudja meg pontosan milyen gépeket használ, ki az illetõ stb stb. Ezt saját tapasztalatból mondom. Ha nem mondják meg akkor már nagy valószínüséggel kamu. Azt is érdemes figyelembe venni ilyen "vizsgálatok" alkalmával, hogy sok olyan betegség van, ami látszik rajtunk, így ezekhez nem kell nagy "tudás", hogy kitalálják mi a gond. Azt is észrevettem, hogy ha nem látják rajtad akkor rávezető kérdéseket tesznek fel és a válaszaidból próbálják kitalálni mi a problémád. Pl. néhány hete sajnos volt nálunk egy Papp Laszló nevű emberke Székesfehérvárról "biorezonanciás" gépekkel. Kicsikart tőlunk elég sok pénzt. (Sajnos nem volt időm utananézni... költözes stb miatt és ezért mentem bele). Véleményem szerint, az öregebb "pacienseknél" egyszerűen kitalálja a statisztika felhasználásával, meg hát ott vagy és rádnéz. Ha fiatalabb az illető, akkor már nehezebb dolga van, ilyenkor rákérdez pl, hogy mire "fókuszáljon" és abból következtet. Aki belemegy ilyen vizsgálatba érdekességbõl vagy mert már nem tudja kihez forduljon, azt ajánlom, hogy próbáljon kitérni az olyan válaszok elől, amiből lehetne következtetni milyen egészségügyi baja van, csináljon képet a készülék(ek)ről és később nézzen utána az interneten (pl. már az árából lehet következtetni mennyire megbízható az eredmény) és ha már belement és rájön, hogy kamu gondoljon úgy rá mint "tanulópénzre" :)
Amikor egy vegyesházasságba gyerek születik, akkor egyrészt nagyon örül mindenki, másrészt felmerül a névadás kérdése. Ilyenkor jön a fejtörés, milyen nevet is válasszunk, hogy egyik szülő országában se szúrjunk ki nagyon a gyerekkel. A helyzet különösen érdekes, amikor nem…..
pom 2018.11.20 06:35:21
@FeketeMacska73: Hat igen butasagot irtal (jo lenne kijavitani). Magyarorszag nem Amerika. Amerikaban a teruleti elv ervenyesul, Magyarorszagon viszont nem. Magyar felmenoket kell igazolni ahhoz, hogy magyar allampolgar lehessen valaki. Attol, hogy Magyarorszagon szuletett valaki meg NEM magyar allampolgar ill. a szuletesi anyakonyvi kivonat NEM bizonyit allampolgarsagot.
Termeszetesen ha a gyereknek magyar nagyszuloje van akkor kerelmezheti a magyar allampolgarsagot. Ez igaz a vilag szinte minden orszagara. Egyik amerikai ismerosom igy szerzett ir allampolgarsagot peldaul.