Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mesztic315

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A  trafikosok között terjengő történetekből kirajzolódni látszik az új fideszes dohánykereskedelmi modell. Palcsó Tamás négy csepeli és egy zuglói trafik-koncesszió nyertese fideszes politikusok: Németh Szilárd XXI. kerületi polgármester és Borbély Lénárd…..
mesztic315 2013.05.07 22:04:27
@hope2: Kemény Zsófinak igaza van! Én sem cserélek hazát...
A Csepel újság értesülése szerint beteg, nagyon beteg a Fidesz kétharmados falkaforradalmi önkormányzati frakciója Csepelen. A mai, a csepeli SZTK sorsát meghatározó rendkívüli képviselő-testületi ülésen egyetlen „mezei” fideszes képviselő sem jelent meg. Úgy tudjuk,…..
mesztic315 2013.02.04 17:29:23
@magánzó és kamikáze: Dehogy indult oszlásnak! Mi lesz akkor a képviselői fizetéssel? A végsőkig kitartanak - no nem az SZTK, hanem - a pénztár mellett. Látod, a pénzt akkor is megkapják, ha a lábukat be sem teszik a képviselő-testület ülésére...
Vége a Fidesz-sunnyogásnak, mellébeszélésének! Hétfő délben Dobák István szocialista frakcióvezető-helyettes előterjesztése alapján rendkívüli képviselő-testületi ülés lesz  az SZTK sorsáról. Az MSZP azt javasolja: a csepeli SZTK maradjon a csepelieké! Esze ágában…..
mesztic315 2013.02.01 19:52:17
Úgy látom, hogy a csepeli SZTK ügye megakadt a falkaforradalmárok torkán. Ami sok, az sok, ezt már olyanok sem nyelik le, akik a legtöbbször partnerei a falakforradalmároknak és helyi vezérüknek. Nem akartam hinni a szememnek, amikor azt olvastam, hogy a Jobbik is neki megy a csepeli Fidesznek az SZTK miatt. Ezt írták:

"Nyílt levél a csepeli Fidesz-frakciónak!
Budapest egyik meghatározó kerületének, Csepelnek a teljes lakosságát (közel 77 ezer ember), és a Csepel-szigeten élőket – mely további 80 ezer embert jelent – mélyen érintő kérdésben szeretnénk felhívni a figyelmüket az alábbi ügyre.
2013. májusától az államosítandó szakrendelők a kórházak közvetlen fennhatósága alá kerülnek. /2011. évi CLIV. törvény/ Ez derül ki abból a törvényjavaslatból, amely a parlament tavaszi ülésszakán kerül a döntéshozók elé. A feladattal együtt az államé lesz a szakrendelőhöz tartozó ingó és ingatlan vagyon is. Az államosítandó szakrendelőket szervezetileg is a kórházakba integrálnák, és azok telephelyeiként működhetnek tovább. Kivételt képez, ha a település igényt tart a szakrendelőre. Abban az esetben, ha valamely település február közepéig nem jelzi, hogy megtartja a saját intézményét, akkor azt államosítják.

Kérjük a frakciót, hogy tájékoztassa a lakosságot arról, mi a helyi Fidesz-frakció álláspontja a szakrendelők államosításáról szóló törvényjavaslatról.

Az idő rövidsége és az ügy kiemelt fontossága miatt, kérjük mielőbbi tájékoztatásukat!"

Na, ebből mi lesz?
Töredelmesen bevalljuk: a Csepel újságnak ilyen eszébe sem jutott volna. Bűnünket azzal próbáljuk mérsékelni, hogy kép- és szó szerint idézzük blogtársunk, a Varánusz blog mai gondolatait és fotóját: Habonyárpi letette a garast: a rezsicsökkentés lesz a numeró únó…..
mesztic315 2013.01.05 20:41:29
@Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör: Ne fokozd le NSZ-t. Ő nemcsak géniusz, hanem rezsiőr és kommandós is. Csak az a franciakulcs ne lenne a kezében! A végén még igazad lehet, amikor azt írod, hogy "most kell elkezdeni félni"! Talán itt még nem tartunk és nem is jutunk el eddig, ha humorral tudjuk nézni a géniusz szár nyalását.
"Két gyenge fizikumú ember győzte le a díjbirkózó termetű hatalmasságot....bebizonyította,  hogy a polgármester légvárat épít! ...Testbeszéde, biztos jeleket adott arról, hogy érzi a feszültséget, mely forró leheletként éri a tarkóját. Tudja az okát, - a…..
mesztic315 2012.11.13 19:11:49
@hope2: Igazad van hope2! Oda jutottunk! És tényleg, a kép is a 22-23 évvel korábbi időszakot idézi. Kísérteties a hasonlóság...
 Barack Obamát újraválasztották az Egyesült Államok elnökévé republikánus kihívójával, Mitt Romney-val szemben. A régi-új demokrata elnöknek az 50 szövetségi állam összesen 538 elektorából minimum 270-re volt szüksége a győzelemhez. Mitt Romney republikánus párti…..
mesztic315 2012.11.07 21:50:27
@hope2: Igen! Szerintem is ez volt az igazi szenzáció. Obamának szurkoltam, de ámulva figyeltem Romney beszédét a felismert választási vereség után. Naponta kellene bemutatni minden magyar televíziós csatornán. Így is lehet. Valójában csak így érdemes
  Budapest, 2012. augusztus 29., szerda (MTI) - Védetté nyilvánította a csepeli Tamariska-dombot Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter - tájékoztatta a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) szerdán az MTI-t.  Az erről szóló VM rendelet kedden jelent meg a Magyar…..
mesztic315 2012.09.04 12:04:53
Nocsak!A helyi kiskirályok sem tehetnek meg mindent?!

Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter bejelentette, hogy a Tamariska-domb országos természetvédelmi védettséget kapott. Arról azonban nem beszélt, hogy az eredetileg már védelem alatt álló terület védelmére a csepeli polgármester, a fővárosi Fidesz frakció, sőt egyik minisztertársa, Illés Zoltán törvénytelen eljárása miatt volt szükség. Ugyanis Német Szilárd csepeli polgármester javaslatára a törvényekre fittyet hányva kétszer is megszüntette a domb védettségét a fővárosi közgyűlés – a Jobbik asszisztálása mellett.

Az LMP és a helyi civilek végig kiálltak a terület védelme mellett, a törvénytelenségek miatt pedig a Kormányhivatalhoz fordultak. Időközben a törvényellenesen meghozott fővárosi rendeletet a főjegyző ki is hirdette a közlönyben. Az LMP többször figyelmeztetett, hogy ez veszélyes példával szolgálhat, és igen hamar eltűnhetnek a természetvédelmi területek a fővárosból. Rámutattunk arra is, hogy inkább büszkéknek kellene lennünk arra, hogy Budapest kiemelkedő természeti értékekkel rendelkezik Európában. Az ombudsman kiállását követően a domb kálváriáját végül Fazekas Sándor miniszter szüntette meg az országos védelem kihirdetésével. A védettség kihirdetésével végre úgy vehetik használatba a csepeliek a dombot, hogy közben az ott található védett értékek is fennmaradnak.

www.pestmegyei-hirhatar.hu/hir/a-helyi-kiskiralyok-sem-tehetnek-meg-mindent
mesztic315 2012.09.06 12:55:38
@TenkA: Egyetértünk képviselő úr!
A mellékelt listán látható csepeli Fidesz-frakció  tagjai gyalázatos döntést hoztak. A legutóbbi képviselő-testületi ülésen Nyirő Józsefről elnevezett "irodalmi és műveltségi versenyt" hirdettek meg a Kárpát-medencei magyar középiskolák számára. Ezután adott ki…..
mesztic315 2012.09.02 11:52:54
@patriot2: Hol van az MSZP? -kérdezed. Na, erre én is kíváncsi lennék. Remélem, csak megszólalnak.
mesztic315 2012.09.02 11:55:25
@hope2: Szerintem kizárt, hogy a Csepp TV volt vezetője ilyet bevállal. Ezt nem veszi be egyetlen egészséges gyomor sem. Többre tartom ennél Vida urat!
Ültem tegnap egy romkocsma mélyén és éppen álmodozni készültem volna, ekkor egy aprótermetű ember félretolta az üres poharakat és a félig szívott spanglikat a félhomályban és lehuppant mellém. - Döntöttem – mondta, a képembe fújva a füstött – kimegyek a határra és…..
mesztic315 2012.08.14 10:54:51
@Hótt Kuzin: Hajnal illatú telitalálat. Tessék felébredni!
mesztic315 2012.08.14 22:02:44
@Hótt Kuzin: Tessék felébredni! Akkor az illatokat fogod érezni a szagok helyett.
mesztic315 2012.08.15 11:57:39
@Hótt Kuzin: Neked elvtársad a Csepel újság?
Ha a hétköznapi fasizmus biztos jeleit keressük, akkor ne feledkezzünk meg az egyre növekvő csöndről. Arról, hogy egyre többen hallgatnak. Arról, hogy az agy elkezd úgy működni, hogy inkább megfeledkezik arról, amiről nem feledkezhetünk meg, csak, hogy ne legyen konfliktus abból,…..
Budapest, 2012. július 20., péntek (MTI) - Bizonyítottság hiányában megszüntette a Központi Nyomozó Főügyészség a Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, országgyűlési képviselő ellen hivatali visszaélés bűntette miatt folytatott nyomozást az úgynevezett Sukoró-ügyben. Öt…..