Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thoomy

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekszáj - Polgáriné Annamaritól: Este tíz körül szóltam Szilárd (6 éves) fiamnak, hogy most már ideje lenne lefeküdnie. Erre ő: - Anya, te éld a saját életed, én is azt teszem! ..
Gyerekszáj - Kozma Marcsitól: A kishúgom középsős volt az oviban, mikor leesett a mászókáról. Csúnyán beverte a száját, fel is szakadt, össze kellett varrni. Mikor a történtekről mesélt, kérdeztem tőle, hogy akkor az nagyon fájt és ugye sírtál is? Erre ő: - Nem,…..
Gyerekszáj - Felber Brigitől: Fanni (akkor volt 4 éves) a nővérem 40. szülinapján, amikor amúgy is roppant érzékeny hangulatban volt, egyszer csak odalépett hozzá, és tapintatos hangon megszólalt: - Nünü, amikor te megszülettél, már kihaltak a dinoszauruszok? ..
Gyerekszáj - Felber Brigitől: Fannival (8 éves) ma reggel: - Fannikám, ki mondta neked, hogy ehetsz iskola előtt rágót? - De anyu, nem azt monda az apa, hogy engedd, hogy egy kicsit önállóbb legyek? - Áh, értem, akkor délután majd pakolj be kérlek a mosogatógépbe és vasalni is…..
Gyerekszáj - Gáts Andreától: Míra (3 és fél) a fürdőkádból telefonál. A zuhanyrózsával szervezi a szilveszteri bulit. Felhívja az unokatesóját is. - Vanda hozd el a gyerekeidet is, én is viszem az enyémet. Majd mikor letette, rám néz. - Jól van anya, hagytál…..
Molnárné Kiss Noémi Január 1-én jó falusi szokás szerint disznóhúst kell enni, hogy kitúrja a szerencsét. Ebédnél a Mama egy jénaival egyensúlyoz be a konyhából amin egy hurka és kolbász díszeleg. Lányom Bogi (4) nagy kerek szemekkel felkiált: - Mama,…..
Gyerekszáj - Anita Veszelszkitől: - Anya szeretnék kistesót, de csak akkor, ha kislány lesz! - Ezt nem tudom neked 100%-ban garantálni. - Oké, kiegyezhetünk egy kutyában is...
Gyerekszáj - Telekiné Kovács Ágnestől Árpikám (4,5 éves) mindenkihez bújós, ártatlan, barna szemű, gyömöszkélni való kismackó. Egy napon az óvónéni megkérte az ovis csoportot, hogy pakolják el a játékokat, mert eljött az ebédidő. Árpi odakucorodott Márti néni…..
Best of Gyerekszáj - Izer Emesétől Kisfiam (3,5) a hétvégén: - Anyu egyél sokat, hogy nagy hasad legyen, és akkor lesz még egy testvérem! ..
Elindult a facebook legnagyobb Gyerekszáj csoportjának blog.hu oldala! Reméljük, hogy az itt olvasható történetek felhőtlen szórakozást jelentenek majd olvasóinknak! üdv: Gyerekszáj ..