Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péterfy Bori & Love Band

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Párhuzamos zenei világot élünk, ezt már régóta mondom. Amíg a tv-ben Lolákat nevelnek fel, az "utcán" ott hevernek az igazi előadók, művészek. Egyik példa Péterfy Bori. Színésznő, énekesnő, színpadi jelenség.  Az alábbi interjúban Bori gyermekkorától…..
2009. július 15-én szerda este Péterfy Bori & Love Band legújabb videóklipjét a Zöld Pardon közönsége láthatja először! A Téged Nem című számhoz készített videó Gács Tamás és Merényi Dávid nevéhez fűződik. A klippet hétfőtől, megnézhetitek a videozp.blog.hu…..
Péterfy Bori & Love Band 2009.07.30 15:16:54
Péterfy Bori & Love Band 2009.07.30 15:17:43
You could beg for forgivenessas long as you likeOr just wait out the eveningand always ask me whySzépjóestét gyerkőcök! Eredetileg az I Will Survive-ot akartam másodiknak a sorozatban (majd jön az is), de bréking van, mert kint zuhog az eső, én meg egy olyan eszméletlenül gyönyörű…..
Péterfy Bori & Love Band 2008.03.04 00:00:05
Kevés annál szarrágóbb dolog van, mint árengedmény idején árat emelni. Olyat viszont még nem látott a Homár, hogy 50%-os kedvezmény előtt, több mint duplájára "korrigálja" valaki étlapját. A Torkos Csütörtökok történetének eddigi legparasztabb vendéglátóipari…..
Szeretnél egy igazán szar sikeres weboldalt? Csatlakozom a tanácsadók széles táborához, és osztok egy kis észt, hogy neked is lehessen egy igazán rémes hatékony oldalad, amivel csont nélkül kikerülhetsz a webszemét blogra, de kis szerencsével meg is nyerheted a…..