Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tudjakmibasszaacsoromet?

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lattmann Tamás Minden jel szerint ideiglenes nyugvópontra jutott az ausztrál Julian Assange, a Wikileaks oldal alapítójának kergetőzése a svéd, majd a brit hatóságokkal. A nemi erőszakkal kapcsolatos vádakkal illetett Assange - sokak szerint ugyanakkor modern korunk egyik ikonikus…..
Tudjakmibasszaacsoromet? 2012.08.20 16:41:29
@Francekellregisztralni: véleményem szerint a dilemma azért is van, mert vagy elkövette a bűncselekményt, és a Wikileaks mögé bújva politika kompromittálásnak állítja be az egészet, vagy nem követte el, és tényleg kompromittálás. Az kicsit meredek, hogy a demokrácia és egy diktátori ország közé egyenlőséget tenni. Én elég sokat olvastam, tájékozódtam ilyen országokról több forrásból és meg kell mondjam, nem az általad leírtakat szűrtem le.
Tudjakmibasszaacsoromet? 2012.08.20 17:29:17
@Francekellregisztralni: Így értem mire gondolsz. :) Ebben egyetértünk szerintem.

@Pobjeda elvtárs:
Egy kihallgatás miatt kéri a kiadatását Svédország? Tehát ez az EAW olyan rendszer, mintha itthon behívnák tanú kihallgatásra, majd meggyanúsítják? Mert akkor nem hiszem, hogy erre kérhet kiadatást.
Tudjakmibasszaacsoromet? 2012.08.20 17:54:55
@Pobjeda elvtárs: közben rájöttem, ez az Európoai Elfogató Parancs lenne, csak angolul. :))

Igen, értem mire gondolsz a visszaélés kapcsán. Ez egy fennálló probléma az ilyen elfogató paranccsal.
"...az arányosság ellenőrzésének kibocsátó államok általi nem egységes alkalmazása, ami ahhoz vezet, hogy viszonylag csekély súlyú bűncselekmények esetében is átadási kérelmet nyújtanak be, amelyet a végrehajtó tagállamban – az arányosság ellenőrzése hiányában – végre kell hajtani."
Nagyon mellélőttek a Daily Mail szerkesztőségében, amikor a Blikknél nem sokkal magasabb színvonalat hozó angol bulvárlap online kiadásában náci szlogent igyekeztek aktualizálni. A Mail Online kolumnistája, Dominique Jackson az angol fiatalok munkaerőpiaci rugalmatlanságát ostorozva…..
Mint az múltkor kiderült, a sarki boltban érdemes próbálkozni, ha legközelebb tűzesetből evakuálódnak pénz nélkül és egy pohár vizet szeretnének. Naiv ügyfél levelére egy vélhetően bennszülött szemtanú reagált, aki szerint a Sparban csak saját zsebre adhatnak ki italt (2db…..
Az Easy Ridert az is ismeri, aki sosem látott mást a tévében, mint Magenheim doktor és Maricsui kalandjait. Azt hiszem a zenéjét még többen hallották: nincs olyan rock- vagy motorosbuli, ahol ne próbálnák eljátszani a one hit wonder Steppenwolf nótáját, a Born to be Wildot. Ha…..