Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Festfreak

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csatlakozom mai posztunk írójához, én is tisztelem a mentősöket, betegszállítókat és igyekszem segíteni őket. Viszont minden foglalkozásról el lehet mondani, hogy a többségében normális emberek közé időnként bekerülhet egy-egy hülye is. Máté írása alapján sajnos nincs ez…..
Festfreak 2012.10.22 17:28:29
@jános515: uhh, te mekkora egy portas lehetsz... irott szabaly, hogy csak megkulonbozteto feny ES hangjelzest ado jarmunek kell elsobbseget adni.

szerinted talan orvosoknak is elsobbseget kell adni? ok is betegert mennek, nem? orvostanhallgatoknak esetleg? sot, varjal csak... nekem is volt dicseretem bioszbol, nekem nem kell elsobbseget adni? egesz friss elsosegelynyujtasi ismereteim is vannak, eletet megyek menteni!
NYC trip Williamsburg 2012.09.30 07:19:57
A mult heten eleg sokat dolgoztam, ugyhogy munka utan sok mindenhez erom mar nem volt, viszonylag csendesen teltek az estek. Letfentartas (fozes, mosas, bevasarlas, vasalas, a rend latszatanak visszaallitasa), stb), netes vasarolgatas, par keso esti NFL meccs. Kivetel persze a fentiek alol a…..
A kovetkezokben, meg a mult hetvegen, steak sutest tuztem ki celul. A szokasos low-buget bevasarlo helyem henteskent is uzemel. Ez kb Manhattan legkevesbe bizalomgerjeszto, ellenben legolcsobb (es a netes beszamolok szerint, a kulsosegek ellenre, kivalo) hentese. Vettem hat egy kilo hust, valtozo…..
Hetvege. A celok: steak, varosnezes, vasarlas. Felkelni persze nem sikerul hamar. Ilyenkor van ido neten elintezi par dolgot, telefonalni (6 ora idoeltolodas, ugye), tervezni ezt-azt, emaileket irogatni. Aztan csak sikerult nyakamba venni a varost.  A reggel persze a lassan szokasos, sarki kis…..
NYC trip Elso het melo 2012.09.16 18:16:39
Tul vagyok az elso heten meloban. Az elso masfel napi szokasos bevezeto szoszmotolesen kivul eleg suru volt. Az otthon megszokott munka, azaz technikai kerdesek reszletes elemzese helyett itt szinte kizarolag koordinacioval foglalkozunk, es azt nezzuk, hogy a helyi orszagokbol kapott infok…..
NYC trip Elso napok 2012.09.11 05:19:24
Penteken erkeztem, keso este. A parizsi atszallas picit necces volt, de jol birta a futast a gagyi carry-on, amit angliaban vettem. Az ut, bar hosszu volt, nem volt annyira gaz. Megneztem 3 filmet, es vegulis a parizs-nyc szakasz sem volt tobb, mint 8 ora, amennyit azert mar buszon is ultem nem…..
No. Megint blogot irok, megint utazasrol. Nem terveztem igazabol: sem az excibicionista enem nem munkalkodik mostanaban, sem veretni nem akarok (lasd: http://napiszleng.hu/veretni), sem nem erzem, hogy kozerdeklodesre szamot tarto dolgokkal foglalkoznek. Raadasul igen idoigenyes lesz az ekes…..