Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szemekbe zárt titkok

0 bejegyzést írt és 220 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem gondoltam volna, hogy egy szeretők és kapcsolatok blogon érintőlegesen a migráns kérdéssel kell foglalkozzak, de látván ezt a gyűlöletet muszáj megosszak veletek egy történetet, amit soha nem jutott volna eszembe leírni, ha nem lenne aktuális. Egyre-másra hallani olyan…..
Szemekbe zárt titkok 2015.09.27 18:22:54
@Dorinda41:
Egy nőismerősömmel nem volt hajlandó csókolózni a muszlim udvarlója, ha aznap sertéshúst evett. Nem sokáig tartott a kapcsolat.

Nálatok ilyen promléma nincs? Vagy ezért nem eszel disznóhúst?
Coco Chanel 20 aranyköpése:1., A nők G pontja a SHOPPING szó végén található!2., Minél rosszabbul állnak a dolgaid, annál jobban kell kinézned!3., Minden férfi életében csak egy nő létezik, a többi csupán az árnyéka.4., Nem szeretem a zárt felsőket - amikor férfiakkal beszélgetek, nem látom, hogyan…..
Kárász Róbert Vadai Ágnessel beszélgetett volna, és nagyon szerette volna irányítani a beszélgetést, de hiába, mert a politikus nem nagyon hagyta neki. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Vadai rém profin bullshittel a baloldal kínos ügyeiről, és tulajdonképpen Kárász egyetlen…..
Szemekbe zárt titkok 2014.03.25 16:16:35
@wantaan: Miért jó, ha valakit "lealáznak"? És főleg miért jó, ha egy nő aláz le egy férfit? Szerintem az a baj, hogy túl sok az arrogancia, és kevés a finomság. Vadai Ágnes durvaságát piedesztálra emeled?

Szerintem nem szép, amikor egy nő így viselkedik. Szily Katalintól - pedig Ő is balos, ha már új pártot alapított is - sosem láttunk ilyen amazon-stílust. Vannak azért olyanok minkét oldalon, akik tudnak viselkedni.

Vadainak szerinem ezek után nem illik szoknyát felvenni. Járjon nadrágban! Az áll neki jól.
Szemekbe zárt titkok 2014.03.26 19:49:55
Vannak előítéleteid, sommás véleményed a hűtlenekkel kapcsolatban? Vagy gyakran hallasz ilyeneket mások szájából? Sokan szeretnek általánosítani mindenféle embercsoporttal kapcsolatban, természetes, hogy egy ilyen, rengeteg ember csőrét bántó, teljesen heterogén társaságról…..
Szemekbe zárt titkok 2013.08.30 15:03:15
@Tylia cordata:

Egy kicsit úgy hangzottak, a "mára megszokott impulzusok"-hoz kapcsolt mondtataid, mintha ez tényleg így lenne.
Kicsit árnyaljuk a képet szerintem! Nem mindenki ilyen tahó családban éli meg a házasságát.
Kegmájer inkább az öszönösen jövő simogatásokra, kedves mondatokra gondolt, amiket talán meg sem hall már a női fülünk, mert annyire megszokottá váltak.

Bocsásd meg, hogy beleszóltam a vitába, de azt hiszem ugyanennyire sarkos az is, ha valaki a férjeket pénzcsináló automatának minősíti a feleségek szemszögéből, és a feleségeket zigótáknak, akiknek másra nincs szükségük, csak a lóvéra, amit a pasi belapátol az ablakon, oszt lehet belőle a Lidl-be menni..

Nem azért csalnak a férfiak sem, mert otthon elhízott hajcsavarós házmesterné várja őket esténként haza, hanem - a legtöbben - kalandvágyból. És igen, mi nők is azért. Friss impulzusokért.

Egyetértek veled abban, hogy az ilyen történetekről, csak a barátnők tudnak. :)
Szemekbe zárt titkok 2013.08.31 20:18:57
@kegmájer:
Érdekes szemszögből vizsgálod a hűtlenséget. És nem feltétlenül rosszul.

Csak..
Vitatkoznék egy ponton a két nő-típusról.
Tudod, mi nők, tényleg hiúak vagyunk. És igen, szükségünk van a szép szavakra, a bókokra, a jelzőkre! Sőt! Azok fokozására! A legleg-re.

Tény, az is, hogy így lehet bennünket elcsábítani.

Sokszor találkoztam már olyan férfiakkal, aki bénák voltak a csajozásban, és soha nem mertek vadítóan szépet mondani egy nőnek, ám nagyon is tudták a leckét, miszerint "buta az a nő, akinek csak szépet kell mondani, és máris ugrik".

(Egyszerű a másik nemet lebutázni a saját bénaságom beismerése helyett. )

Szerintem, az a nő, akit hidegen hagynak egy férfi szép szavai, az nem bölcs. És nem okos. Hanem egyszerűen NEM NŐ.
Lehet hogy jó háziasszony, kitűnő anya, szerető feleség, remek társ, de nem nő! Persze, a fentebb leírtak alapján a csajozni nem tudó férfiaknak talán nem is NŐre van szükségük, hanem a többire.
Nem vitatom, hogy azok is nagyon fontos tulajdonságok.
Képzeld el, hogy hatalmadban áll olyan életet választani magadnak, amilyet csak szeretnél. Meg tudod fizetni, és képesek megadni neked. Csak fel kell vázolnod, milyen legyen, magánéleti és munka szempontjából egyaránt. Te tudod, mit választanál? Mondjuk, boldog házasságot…..
On the Spot India - Love Commando 2012.09.26 07:58:41
BECSÜLET?(honor, existimatio) jelenti elismerését az ember erkölcsi értékének, szellemi tulajdonságainak, társadalmi állásának és mindama sajátságainak, melyek benne becsülésre méltók.Bővebb információ: http://www.kislexikon.hu/becsulet.html#ixzz27NzMTNWÚjdelhi olyan, mint a…..
Azt mondják, egy jó párkapcsolatban bármilyen extrém vágyunkról beszélhetünk a partnerünknek. Na jó, talán a bármilyen mégis túlzás, a büntetőjogi kategóriákat inkább kihagynám. De ha olyasmiről van szó, ami két felnőtt között, azok közös akaratából történik, vagy…..
Szemekbe zárt titkok 2013.02.08 18:27:23
@HoldViola:
Night clubba szeretnél egyszer elmenni, vagy swingerbe?
Tulajdonképpen mi vonzana benne? Mit szeretnél ott csinálni?
Szemekbe zárt titkok 2013.02.08 19:08:36
@HoldViola:
Lehet :) De az is lehet, hogy a családi kötelmek miatt csak később jönnek majd a többiek.

A night clubban ücsörögnek a férfiak és a nők, és nézik, ahogy a "táncosnő" a színpadi rúdnál táncol. Aztán elvonulhatnak a kiszemelt, ám de fizetett alkalmazottal.:) Mi izgatna téged? Látni, ahogy a férfiak felajzva nézelődnek?

A swingerben nézelődhetsz is - mármint nem táncot:) - és részt is vehetsz aktusban, ha kedved van hozzá. Titkos vágyaid között szerepel az, hogy ezt kipróbáld? Idegennel? Idegenekkel? Vagy ott - mit gyanítasz magadról -mi tetszene neked?
Szemekbe zárt titkok 2013.02.10 16:10:39
@Akitlosz:
Nem hiszem, hogy naív lennék. A nick nevet azért találták ki, hogy más felhasználó ne tudja beazonosítani a személyazonosságot.

Ha ismerkedsz az interneten, barátokra, vagy akár szeretőre teszel szert. Nekik többé kevésbé bemutatkozol, s ekkor természetesen megértem a fenntartásod, hogy "azok mit gondolnának rólad, ha megtudnák..."
Ha ebben a "stádiumban" vagy a netvilágában, akkor a személyed tulajdonképpen azonosult a nickeddel, azaz akár ki is írhatnád a neved. Bár a úgy többszázan találnának rád, a nickeddel kevesebben ugyan, de így is többtízen.

Mondd, van értelme így a nicknek? Nincs. Elvesztetted az anonimitást, amiért létrejött. Válts másikra!:)
Bár tudom, aki ebben a stádiumban van, az ragaszkodik a nevéhez, pedig internetes névtelenségről, ilyenkor már szó sincs, hiszen moderálod magad a hozzászólásokban.Többet érnek számodra az ismerőseid, mint az információ, amit közölhetnél.

De ne menjünk bele az informatikai biztonság témakörbe. Ez nem az a blog.:)
Szöget ütött a fejembe egy Oak Tree által többször is idézett tétel (elképzelés? meggyőződés?), amelyet tudós könyvek szerzői vetettek papírra, de amellyel nekem problémáim vannak. Persze lehet, hogy brit vagy más nemzetiségű tudósok többet tudnak mindannyiunk lelki…..
Annyit vitáztunk ide-oda arról, hogy ki mennyire monogám beállítottságú, ki poligám, ki ez vagy az önmagára nézve és a partnereire nézve (és most a poligámiát nem a többnejűség/többférjűség értelemben, hanem lelki beállítottságként értelmezzük, természetesen), hogy…..
Szemekbe zárt titkok 2013.01.18 14:12:06
@skarlát betű:
Mert annyira konzervcsaj vagyok még hűtlenként is, hogy az olyan alaptéziseket, mint pl. hogy a hűséges emberre lehet számítani, arra lehet építeni, annak lehet hinni a szavában, abban meg lehet bízni. .. Nos ezeket elhiszem, sőt magam is vallom.
És hiába vagyok hűtlen, azt gondolom, hogy csak hűségesen lehet igazán boldog egy ember.
A hűtlenség kicsit játék, kicsit szórakozás, kicsit felelőtlenség, és nem kicsit hamisság.
Szemekbe zárt titkok 2013.01.18 15:32:51
Noha nem szeretem a vetélytárs szót, jobb kifejezést nem találtam arra az emberi kapcsolatra (vagy nem-kapcsolatra), amely két olyan lényt köt össze, akik ugyanazt a harmadik embert kívánják, szeretik, esetleg csak igényt tartanak rá valamilyen szinten (legyen az érzelmi, szellemi…..
Szemekbe zárt titkok 2013.01.15 12:23:28
@est ragon:
A jósággal kapcsolatban abszolút egyetértünk. Kicsit az az érzésem azért van itt ez a tulajdonság azonosítva a mártír, önfeláldozó, gyenge, érzelmekkel zsaroló, a másik hátán élősködő házastárssal, mert a független szeretőknek így kényelmes látni a másik VALÓDI PÁRJÁT.
Kevesen vannak úgy, mint Tenkeskapi Tánya, aki inkább sajnálattal fordul az átvert fél felé. Talán mert Ő is házas? Ilyen aspektusból teljesen másképp nézzük a szeretői játszmákban szereplőket, hacsak nem olyan speciális a helyzetünk, mint Skarlátbetűé.
Szemekbe zárt titkok 2013.01.15 14:42:42
@Immacoolata: Lehet , hogy épp fordítva van. Főzök. És nem értem miért kell leírni, hogy a tojást kivesszük a tartóból, hozzáütjük jobb kézzel az asztalhoz, majd a másik kezünkkel megfogjuk a tojás másik felét, és megpróbáljuk szétnyitni...

Kell hozzá egy tojás. Kész.:)
Az ünnepek lecsengését egy vita kialakulása kísérte, amely az elvárások jogosságát vagy jogtalanságát, a szeretői kapcsolatban rejlő reális lehetőségeket pedzegeti. Mivel a téma igencsak fontos, és eddig, ha jól emlékszem, részletesebben nem tárgyaltuk még ki, itt a remek…..
Szemekbe zárt titkok 2013.01.14 19:25:25
@Immacoolata:
Persze, hogy emlékszem! :)

Azt hiszem Te arra az önfeláldozó emberre gondolsz, aki teszi a dolgát a szeretet jegyében, közben pedig mártír-arccal érezteti a másikkal, hogy az mennyire értéktelen, s ő mennyivel különb. Büntet.

"Hiába élsz egy önfeláldozó, jó feleséggel, ha nem áraszt szeretetet, hidegben élsz." Müller Péter

De nem csak ilyen szeretet van. Van önzetlen szeretet is, ami nem mártíromságból, hanem szerénységből fakad.
Nem szabad ennyire gyanakvóan nézni az életet, ahogy lefested, mármint "úgyis akar tőlem valamit a szeretért cserébe."
Így hogy tudod elfogadni a szeretetet, ha mindig gyanakszol?
Szemekbe zárt titkok 2013.01.15 12:49:13
@est ragon:
IstenMents, hogy Te is szeretőt tarts! Így is szenvedsz eleget!
Ha Te is rálépnél erre az útra, egyenes út vezetne a házasságotok felbomlásához.
Lehet, hogy időlegesen adna némi boldogságot egy ilyen kapcsolat, újra Férfinek éreznéd magad a javából, de
1. vagy egy szingli szerető tenne azzá, hogy aztán ugyanúgy elköteleződj, mint a mostani házasságodban.
2. egy házas asszonnyal tennéd, aki valószínűleg ugyanúgy szórakozik csak, mint most a nejed. Nem komoly ez.

Neked komoly! Úgyhogy ne játsz!
És akkor a pasas...Gertler Viktor emlékezetes vígjátéka a korabeli filmkészítés mindennapjairól. Szereplők: Latinovits Zoltán, Sinkovits Imre, Major Tamás.Vetítik: Duna - 12:45Zűrös kamaszokVígjáték Sophie Marceau-val.Vetítik: m1 - 14:10Duma: A vadon hívó szavaKalandfilm az…..
Látva A messzi dél vadjaira zúduló díjesőt, és olvasva az angolszász kritikusok laudációit, nehéz a hype-tól függetleníteni magunkat – de azért érdemes megpróbálni. Nem mintha Benh Zeitlin érdemtelenül zsebelte be volna a gratulációkat, debütáló munkája valóban…..
Szemekbe zárt titkok 2013.01.12 14:47:35
@valtine: Nem lehet az embereket akaratuk ellenére megmenteni.
A filmek az a része különösen tetszett nekem, amikor a Teknő-lakókat beviszik a hatóságok a menhelyre, ahol van étel, van takaró, van ágy, orvosi ellátás stb., és a néző szinte megkönnyebbül, hogy megúszták..
Aztán jön a döbbenetes fordulat.Lázadás szerűen törnek ki a "menekült-táborból", hogy visszamehessenek a viskóikba, a teljes nihilbe.
Menthetetlenek.
Nem tudom, készült-e már olyan felmérés, amelyben megkérdezték az embereket, hogy végül is szeretik-e a karácsonyt vagy sem, lehet, érdekes eredmények születnének, de ténykérdés, hogy a karácsony nem feltétlen és mindenki számára az év csúcspontja. Persze, nélküle…..
Hűtlenkedni sokféleképpen lehet, ahogy ezt már korábban is láttuk, csoportosítottam már többféleképpen a hűtlenek heterogén társaságát (szeretek csoportosítani), de ami a tartós szeretői kapcsolatok világát illeti, ott alapvetően kétféle változatot vélek felfedezni, és a…..
Lehet egy sms, lehet egy e-mail, lehet napló, lehet egész levelezés. Egy biztos: nem a mi szemünknek szánták. Talán véletlen akadtunk rá, talán kutakodtunk. Talán bizonyítékot kerestünk, amelyből kiderül, hogy valóban megcsalnak bennünket, talán csak kerestünk valamit a…..
Szemekbe zárt titkok 2012.11.27 09:34:28
@kovaszos ubulka:
Vannak olyan emberek, akiknek nem mélyek az érzéseik. Ilyen a te barátnőd is. Sem a "celeb", se te nem érintetted meg a lelkét. Csak játszik, és az jó neki. Még az ajtóban fetrengéses, balhés jelenet is csak egy epizód, amin két perc alatt túlteszi magát.
Kertész Ilka beleképzelte magát egy férfi helyzetébe. A szöveg önmagáért beszél. Talán köztetek is van, akinek ismerős a szituáció - vagy a férj, vagy a feleség részéről. Lehet erről őszintén beszélni? Ki milyen megoldást talált? Talált-e megoldást? Vagy mindez a…..
Szemekbe zárt titkok 2012.11.21 13:09:49
@OakTree: A "megmaradt unalmas" a legértékesebb. Ez olyan, mint egy bútordarab. Megvesszük, használjuk, aztán vagy lecseréljük, vagy marad. Ha marad unalmas lesz, régi, ósdi. De ahogy halad az idő, épp ezen tulajdonásagai miatt értékelődik fel, és lesz belőle nagyon értékes berendezési tárgy, amit semmiért cserébe ki nem tennénk a lakásunkból.

Ám azt a középső időt - amikor unalmas, régi, és ósdi -, azt valahogy át kell vészelni.
Talán ezért vagyunk itt. :)
Melyikünk fantáziáját ne mozgatná meg a gruppenszex? Vagy a partnercsere? És, ha ezt elköteleződve, akár házasságon belül is gyakorolni lehetne? Akár a hivatalos társunkkal? Vagy esetleg a szeretőnkkel? Vajon ki vállalkozna rá? Milyen ez a világ, melyek az előnyei és melyek a…..
Kezdetben volt bennem némi szkepticizmus. Korábbi posztjaimból, például ebből és ebből kiviláglik, hogy megfordultam már néhány társkereső felületen, és úgy tűnt, épp elegen vannak a piacon. Persze nem minden hely ugyanolyan, léteznek nagy halak és kisebbek,…..
Szemekbe zárt titkok 2012.11.11 20:34:11
@skarlát betű:
Amiről most írtál az a szándékok, célok megfogalmazása a netes társkeresőkön. Nyilvánvalóan baromság életreszóló szerelmet keresni, mert egyrészt mindenki azt keres, másrészt az vagy megtalál, vagy nem.
Volt egy ismerősöm, aki a felesége hűtlensége miatt jött a netre, egyrészt bosszúból, másrészt keseregni. Mire felocsúdott beleszeretett egy nőbe, aki az ország másik felében élt. Elvált, otthagyta a munkáját, a fiát, és elköltözött több száz kilométerre. Ki gondolta volna.. Nem az igazi szerelmet kereste, az mégis megtalálta.:)

Amiről véleményem szerint nem szabad valótlant állítani, az a külső tulajdonságaink, és körülményeink.
Selco egy kisvárosi átlagember, akinek életét teljesen felforgatta a délszláv háború. Tapasztalatait először egy internetes fórumon osztotta meg, majd a nagy érdeklődés miatt végül egy nagyobb terjedelmű írásban összegezte. Ezt az írást fordítottam le magyarra, amit most…..
Szemekbe zárt titkok 2012.09.27 17:05:19
@Martin Blake: Még nem találtam, de rajta vagyok az ügyön!:)
Szemekbe zárt titkok 2012.09.27 22:27:57
@zsolti300: Köszi a segítséget:)
Szemekbe zárt titkok 2012.11.08 22:22:10
www.youtube.com/watch?feature=related&v=SxHSDF-oHoE&gl=HU

Egy film.. amiben a főhős története a háborúhoz kapcsolódik...
A szavak titkos élete.
Kertész Ilka, régi olvasónk összefoglaló jellegű vendégposztját olvashatjátok arról, hogy miért és mikor kell(het) valakinek szerető - jó alkalom arra, hogy néhány régi posztot visszaolvassunk, vagy újonnan felfedezzünk.  Kommenteljetek ide és akár a beidézett posztokhoz…..
Szemekbe zárt titkok 2012.11.06 12:29:01
@skarlát betű: Nem jól értelmezed. Bár lehet, egészben kellene hallanod vagy olvasnod ezt a beszélgetést.
Épp arról szól, hogy bármelyik nő lehet kurva és és bármelyikből lehet szent, attól függően hogy milyen szerepet kap a sorstól, vagy a férfitől vagy a ... mindenki döntse el tetszése szerint kitől/mitől.:)
Szemekbe zárt titkok 2012.11.06 12:35:33
@Immacoolata: Szerintem teljesen jó, amit írtál, érdekes és elgondolkoztató. Csak egy dologban vitatkoznék:
".. És aztán lekeres egy szeretőt, aki Valakinek tartja majd talán. Hisz egy szeretői kapcsolatban könnyű Valakinek éreznem magam. :) "

Ebből picit az jött le nekem, mintha a szeretői kapcsolat maga lenne a diadalmenet. Nem az. Kétségek, reménytelenségek, vágyakozás az, ami ezt mindig kíséri. Csak a megcsalt szereplő szemszögéből olyan ez, mint a tökéletes boldogság. De ez hamis kép.
A hűtlenség egyik legfontosabb velejárója, hogy általában titkolni kell. Még akkor is, ha esetleg nyitott házasságban él mind a két hűtlen, azért a társadalmi konvenciók miatt és a botrány, a pletyka, a csámcsogás elkerülése végett szinte mindenki arra törekszik, hogy…..
Kardhal kolléga ajánlotta ezt a rövidfilmet, amely igencsak kapcsolódik a blog témájához, de ez kb 10 percig nem derül ki belőle. Ezért csak türelemmel nézzétek (19 perc az egész). Nem akarom lelőni a poént, ezért nem írok róla többet, várom a kommentjeiteket!…..
Szemekbe zárt titkok 2012.10.29 10:05:41
@mMókus: Ennyire fontos a bútor?:)
Szemekbe zárt titkok 2012.10.29 10:08:10
@mMókus: Vagy a "Neked sem jönne most jól egy botrány" kérdésre írtad válaszul?:)
Szemekbe zárt titkok 2012.10.30 10:12:29
@mMókus: Kár, hogy kihagytam a lehetőségek közül a normális emberek válaszát.:) De Te megadtad. Thanks:)
.. Lehet, hogy él bennem némi előítélet?:)