Regisztráció Blogot indítok
Adatok
veréb lajos

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az ember nemzetközi csalási manőverrel akar pénzhez jutni, a világpolitikai események ütőerén kell tartania a kezét. Így tettek a klasszikus "nigériai ajánlat"  modern verziójának alkalmazói is. Fogták és adaptálták az alapcsalást (" A sztori sokféle változata forog, a…..
Azt mondják, hogy már létezik torkos csütörtök fagyiból is, úgyhogy naiv érdeklődő rákérdezett az eseményre egy halásztelki cukrászdában. Az egyszavas válasz helyett érkezett körmönfont levelet kioktatásnak értékelte, úgyhogy tovább mélyült közöttük a kommunikációs…..
veréb lajos 2014.05.05 17:47:25
Naiv ügyfelet váratlanul érte, hogy az AXA Egészségpénztárban februártól havi 50 forintot szednek kötelező alapon kirikus betegségek kezelésének fedezésére: Az AXA Védőháló csoportos egészségbiztosításról szeretném ezúton tájékoztatni a nagyközönséget. Az…..
A nap híre, hogy csupán 43,8 millió forintot kell visszafizetnie az AXA Banknak, illetve nevetséges 6 millió forint büntetést kapott, miután az éveken át megtévesztő hirdetésekkel berántott előtörlesztő ügyfeleinek jogtalanul számolt fel kezelési költséget: A PSZÁF…..
Természetesen csak első fokon, másodfokon bizonyára kiderül, hogy naiv ügyfél telepatikusan sugallmazta az Erste Banknak, hogy 2 százalékkal emelje a hitele kamatát. Addig viszont az összes többi bankon végig lehetne futtatni ezt a kört. Végtelenített Homár-előfizetést kap, aki…..
Immár 4. napja nem tudnak hozzáférni az ügyfelek a pénzükhöz interneten keresztül az AXA Banknál. Ez már a végső kivonulás kezdete, vagy csak technikai málőr? Azért írok, hogy nehogy más is elkövesse azt a hibát amit én, hogy az AXA Banknál nyit bankszámlát. A számlát…..
Elképesztő, hogy még mindig van, aki hisz a) a kormánynak, b) a bankoknak. Ha hirtelen Mortal Kombatban kellene eldönteni, melyik a rosszabb, a Homár elhúzódó küzdelemre számítana. Bármelyik nyer, mi veszítünk. Szerencsére esélyes, hogy egyiksem. Két hónapja igényeltem az…..