Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szakállas trollbácsi (törölt)

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2010 óta tartó sunyi vagy teljesen nyílt államosítás egyik legszebb nyilatkozata látott napvilágot tegnap. Minden benne van, amitől legszívesebb falnak rohannak az ember, és ami miatt a Fidesz valóban az MSZMP, csak a XXI. században. "Az időjárás-előrejelzés monopólium, nagyon…..
szakállas trollbácsi (törölt) 2012.10.26 19:11:57
@Balibgeczyk: Mert szar. Következő kérdés?
szakállas trollbácsi (törölt) 2012.10.26 19:24:52
@Secnir: ? Addig nem kezdek el anyázni, amíg nem tisztázódik, hogy ezt minek szántad, illetve kinek.
szakállas trollbácsi (törölt) 2012.10.26 19:32:28
@Secnir: Azt kérdezte, miért nem jó nekünk az OMSZ.
Régen kipróbáltam, de nem tetszett, semmi web2 vagy felhasználóbarát igényesség. Olvasom, hogy azóta a felbontást is csökkentették. Szóval azért, mert szar :)
Látszólag felálltak a szereplők a 2014-es választásra, és már csak a megállapodásokat kell aláírni, hogy megtörténjen Orbán leváltása. De ha kicsit mélyebben megnézzük a mostani politikai teret, akkor azt láthatjuk, hogy számtalan kérdés nyitva áll még egy ellenzéki…..
szakállas trollbácsi (törölt) 2012.10.26 14:58:52
@TaTa86.: Lehetne Svájci-Magyar Monarchia inkább? A labancokkal rossz tapasztalataink vannak.
Dicsőség minden hősnek, vagánynak, asszonynak, és suhancnak aki 1956 októberében mert megmozdulni, mert fegyvert fogni, és azt mondani: elég! Hiába verték le a forradalmat, valójában az elesettek halála , a meghurcoltak szenvedései elültették azokat a magokat amik kihajtván végül…..
A magyar kajak-kenu szövetség mintegy 42 millió forintot kér Janics Natasáért, azért, hogy a sportolónak ne kelljen 2 évet kihagynia. Korábban már felmerült olimpiai életjáradékának elvétele, és Szeged is bekeményített volna, de végül ott megegyeztek. Lehet, hogy van érve és…..
szakállas trollbácsi (törölt) 2012.10.25 18:15:51
@mojoking77: "en ugy dontottem, hogy inkabb kulfoldon"
Nos, hát akkor...tulajdonképpen...miért ugatsz bele a helyi dolgokba?
Igen, korábban néhány dolgot másként láttam, ezért másként is beszéltem. A legutóbbi  bejegyzésben arra hívtam fel a köz figyelmét, hogy Vona Gábor Jobbik-elnök beszédében  – személyes véleményem szerint – elkövette a gyűlöletszítás bűnét: „Véget…..
szakállas trollbácsi (törölt) 2012.10.20 12:24:19
@Szenthomárság: Így van. Ezek azt hiszik, nem felejtünk. A köpönyegforgatóktól pedig undorodunk.
Remélem, elkaszálnak Annamáriáék arra a tíz millára és akkor leköltözhetsz Szabolcsba, Balavány. Érdekes találkozó lenne.
Míg az "Isten, haza, család" szentháromságból a Fidesz "intézi" a hazát, vívja a szabadságharcot, addig a nem érhető KDNP kisebb kormánypártként viszi a másik kettőt projektet, igazán dicséretesRétvári Bence például 33 évesen már a KIM államtitkára, aki az "Új alkotmány…..
Birdman 14,5 millió dollárt adott egy Miamiban található hatalmas ingatlanért, melynek első ránézésre csak a konyhája nagyobb, mint egy átlagos lakás. Lessünk be! Dr.Dre, Jay-Z és P.Diddy után a Bryan Williams néven anyakönyvezett Birdman a rapvilág negyedik legmódosabb alakja,…..
szakállas trollbácsi (törölt) 2012.10.15 20:57:22
@fefe79: Ha részegen összeszarod az egyiket, még tusolhatsz a másikban, amíg a cselédség feltakarítja.
Mai bulvármerítésünkben elsőként VV Boglyasfejű Éva szerepel, és a hagyományoknak megfelelően ismét alkoholizmusa(?) örvén. Az van ugyanis, hogy a Való Világ 4 egykori szereplője elmegy átszabatni a mellét, viszont az orvosa nem hiszi, hogy egy hónapja valóban nem ivott egy…..
szakállas trollbácsi (törölt) 2012.09.20 13:18:35
@sweeney todd: Nyugodj meg, nem ő írja, csak a kurválkodásos részeket vázolja fel a négerkedő Nemere Istvánnak.
A Fidesz és az MSZP társadalmi újraelosztást érintő elképzelései ismeretében, nehezítve mindezt az utóbbi párt minap nyilvánosságra került szavazatmaximáló stratégiájával is, súlyosan felmerül a kérdés: mik közül is lehet választani? A kérdésfeltevést itt egy kicsit…..
A romantikus mítosz, mely szerint egy ember, esetleg egy nemzedék képes megváltoztatni az ország, a nemzet, a közösség sorsát, egyszerűen nem igaz. A nagy emberek hamis legendája vérbeli XIX. századi ostobaság, amely Magyarországon sajnos ma is meghatározza némely politikai…..
szakállas trollbácsi (törölt) 2012.08.22 15:07:38
Slovensko, do toho! Magyar Pussy 2012.08.22 11:02:00
Hideg szelek fújnak Kelet-Európában: két évtizeddel a demokratikus fordulat után visszarendeződni látszik minden: erős állam, etnikai nacionalizmus, nyomuló egyházak, erős kezű cár atyuskák fiatal lányokkal packáznak. Nem vitás: Malina Hedvig és a Pussy Riot zenekar tagjai korunk…..
szakállas trollbácsi (törölt) 2012.08.22 15:06:46
@Lent es fent: Így van, már a szokásos "szlovák kurva anyádat" sincs kedvem leírni.

A lányok pedig egyszerűen csak hülye kurvák.
" Egy május elseje alkalmából élő macskákkal dobálták meg egy McDonald's dolgozóit, egy másik alkalommal egyikük fagyasztott csirkét tolt fel a vaginájába egy szupermarketben. 2010-ben egy moszkvai bíróságon háromezer madagaszkári óriáscsótányt eresztettek szabadon. 2008-ban Dmitrij Medvegyev elnökké választása alkalmából a moszkvai Biológiai Múzeumban orgiát szerveztek, amiben részt vett a Pussy Riot egyik tagja, Nagyezsda Tolokonnyikova is, mindenórás terhesen, négy nap múlva meg is szült. "

Csak ennyi. A punkoknak eleve börtön jár, mert a társadalom csótányai és szar zenét játszanak.
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
Valamikor a 90-es években, ha valaki felvetette, hogy a hunoktól származunk, kiválasztott ázsiai nép vagyunk, szelíd sajnálattal átitatott megértéssel néztünk rá, mint egy injekciós királypártira, sejtettük: a közelben MIÉP-gyűlést tartanak. Manapság a szittyák a Kurultájon…..
szakállas trollbácsi (törölt) 2012.08.15 18:37:56
Devecserben a Petőfi Sándor téren kezdődött a jobbik tüntetése, amihez csatlakozott az Új Magyar Gárda, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, a Hatvannégy Vármegye, a Véderő, a Gárda Motorosok, a Betyársereg és még két szervezet. Az űgy előzménye, hogy a Jobbikosokat egy…..
szakállas trollbácsi (törölt) 2012.08.06 14:55:08
@Lastres: Ó, semmi okuk nem volt fellépni, éppen csak arra sétáltak... Nem, nagyon is jó okuk volt, mert a szokásos cigány túlagresszió és dominancia-törekvés jegyében elővették a vasbotokat és csapatostul támadtak, mint a patkányok. Na, ezért.
Egy hamburger 11 ezer forint. Egy kis doboz cseresznye 2100. Egy egy hálószobás lakás a városközpontban havi 2,6 millió (!!) forint. Íme, pár tétel a világ legdrágább városából. Ki nem találnátok, hol van! Tíz éve ért véget a polgárháború Angolában, azóta alaposan…..
szakállas trollbácsi (törölt) 2012.08.06 10:41:29
Martin Heidegger:  "Vannak dolgok amelyek..." Az egyik Alapító Atya, az Alkotmánybíróság egykori elnöke, a rendszerváltás utáni harmadik köztársasági elnök rendkívül fontos beszédet mondott Aszófőn. Az elnök az alkotmányos jogállam, az európai demokratikus értékek…..
Csak idő kérdése volt, mikor szólal meg valamelyik Terra Nova-szereplő, és küldi el az anyjába a Fox-ot. Nos, eddig kellett várni, Jason O'Mara a TCA-turné CBS-napján vett egy nagy levegőt, és ugyan a Vegas című sorozat panelében ült, de elmondta, mi a véleménye a Terra Nova…..
szakállas trollbácsi (törölt) 2012.07.31 14:02:16
Hamu és Feltámadás Nácihumor 2012.07.25 12:23:00
A holokausztról az utóbbi időben megint több hír volt annál, amennyit egy rendes széljobbos gyomra nyugodtan befogadhat, de ez már csak ilyen gonosz világ, amit a zsidók irányítanak. Miután éppen Izraelben parodizálták ki a zsidók tömeges legyilkolását, most kis hazánkban fogtak…..
Már nálunk is vetítik a mozik az új Pókember-filmet, ami kiváló ürügy egy kis nosztalgiázásra: ki volt a leghülyébb magyar nevű mellékszereplő a Kandi-lapok szériában megjelent Pókember-füzetekben? Rakéta Robi? Boronás Jónás? A Démanó? Kedélyes múltidézés, tömény…..
Amikor kiválasztottam a hölgyet a képe alapján (feszes húsú, kacér mosolyú fiatalka, még húszon innen), akkor inkább a gyönge csitriujjak közötti elmenetelre, mint szakszerű masszázsra számítottam. Azt, hogy nem lehet tapasztalt masszőz, a kora alapján sejtettem, de ő pótolta a…..
szakállas trollbácsi (törölt) 2012.07.24 08:04:12
A 97 évesen is fit Csatáry László letartóztatása kapcsán ismét felmerült a kérdés: miért élnek a nácik ilyen sokáig? A HírCsárda a tel-avivi Eziákel Sommerschlussverkauf irodával, és a kölni Wilfried Tutmirewigwirklichleid Institut-tal együttműködve mikrofon elé tudott…..
szakállas trollbácsi (törölt) 2012.07.23 11:39:39
@Nekrofil Sírásó Phd.: Azok biztos nem fogaztak...
A rendőrség letartóztatta Csatáry Lászlót, akit azzal vádolnak, hogy több mint 15 ezer zsidó származású állampolgár kivégzésében bűnrészes, illetve, hogy részt vett többük megkínzásában. Első ránézésre nem lehet kétséges a börtön. Ma Magyarországon szabadlábon él…..
szakállas trollbácsi (törölt) 2012.07.19 20:26:42