Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wade90

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horvátországba készülsz a nyáron? Nem szeretnéd a fél Tescót a csomagtartóban magaddal vinni? Gondolom Téged is érdekelnek milyenek most az árak Horvátország különböző területein. Ebben szeretnénk egy kis segítséget adni. Fontos! Ez egy tájékoztató, kalkulációs cikk. Részletesen itt követjük az…..
wade90 2016.07.20 09:43:33
@megvagyhadnagy: itt is szinte mindehol elfogadják a "plasztikot"ráadásul mindenhol tablet szerűség a kassza. Nem mondanám, hogy elmaradottak
Fabio Quagliarella nyomatékosította, hogy boldognak érzi magát, amiért a Bajnokok Ligájában szerepelhet a Juventusszal. A játékos jövőjét kétség övezi, mivel nem tudott állandó helyet biztosítani magának a Juve kezdőcsapatában, azonban a Celtic 2:0-ás legyőzése alkalmával…..
A Saktar Donyeck tehetséges támadója, Willian szinte tálcán kínálja magát a Chelsea és a Juventus együttesének, amely csapatok már kifejezték érdeklődésüket a brazil iránt. Persze az ukrán bajnokcsapat nem szeretné elkótyavetyélni egyik legpiacképesebb játékosát, ezért…..
wade90 2012.12.20 13:10:03
@juventino92:

Teljes mertekben egyetertek a Juvenak nem a penz osszeg kifizetesevel vannak gondjai hanem a jatekosok fizetesevel...

Nyilvan a juve nem igazol senkit majd 40-50 millaert es fizet a jatekosnak 8-10 millas fizut... emlekezzetek Diegora, Amaurira, es Felipe Melora, sok penzt adtunk ki irtuk, tehat nem ezzel van a gond.
A 43 éves tréner tudatában van annak, hogy jelenleg a Juventus nem engedhet meg magának olyan átigazolásokat, mint a legnagyobb európai klubok, de biztosra veszi, hogy a torinóiak végül utol fogják érni a versenytársakat. Giuseppe Marotta már többször lenyilatkozta, hogy ebben az…..
wade90 2012.12.13 11:16:55
Az argentin védő a szerződése megújítása érdekében tárgyalásokat folytat a nápolyi klub vezetésével, azonban a helyzetet bonyolítja, hogy az Inter érdeklődést mutat a védő iránt, míg a Juventus szándékai még nem nyilvánvalók. Hugo Campagnaro új szerződésben…..
wade90 2012.12.12 11:36:58
Gigi Buffon, a Juventus hálóőre köszöntötte a kispadra visszatérő Antonio Contét, s megmagyarázta, hogy miért nem szeretne hosszú szerződést kötni jelenlegi csapatával. "Conte jelenléte rendkívül fontos már a meccs kezdete előtt is, hiszen biztosítja, hogy senki sem léphet…..
A Juventus következő ellenfelének klubelnöke már megkezdte a vasárnapi meccs előtti szóbeli hadviselést azzal, hogy bár a Juventus sokat tapasztalt játékmesterét fenomenális játékosnak nevezte, a keret többi tagját „szokványos” jelzővel illette. A 33 éves Andrea Pirlo 2011…..
wade90 2012.12.08 16:57:11
A válogatott játékos eltiltás miatt kihagyja a sorsdöntő szerdai Bajnokok Ligája találkozót, ám úgy véli, hogy a zebramezeseknek győzelemre kell majd játszaniuk Ukrajnában. Az olasz bajnok Juventusnak mindössze egy pontra van szüksége, hogy bebiztosítsa helyét a Bajnokok Ligája…..
A Juventus a következő nyár folyamán mindent megtesz majd a Barcelon a csatárának, David Villának megszerzésének érdekében, állítja a Mundo Deportivo. A spanyol válogatott játékos egy ideje kikerült az Öreg Hölgy látóköréből, de úgy néz ki most ismét a…..
wade90 2012.11.02 16:43:24
@Barolo: Az AC-nak minek adtak klcson Zlatant? Ha nincs ra szukseguk akkor minek tartogassak addig sem a Barcanak szivna a penztarcajat...

Amugy szerintem Villa nekunk nem opcio... kioregedi felben van meg nem a legstrapabirobb csatarok koze tartozik.
wade90 2012.11.02 16:48:41
@MdewC: 1. Neymar nem jonne ide 2. Nincs ra penzunk es a Juve soha nem is fog egy vagon penzt kifizetni egy europaban ki nem probalt meg a 20as eveiben sem jaro jatekosert, mint mondjuk a Chelsea.
wade90 2012.11.03 00:49:52
@csakajuveésalex: En nem mondtam, hogy nem kene venni! En azt irtam a Juve nem fog sajnos ennyi penzt aldozni egy jatekosra, es en ezt az allitasomat tartom. Mellesleg en se vennek ennyi penzert ilyen fiatal jatekost. En a mai napig Cavani leigazolasat tartom jo otletnek, esetleg Dzeko.
Bár a tegnapi bajnoki folyamán a Juventus statisztikailag dominált a futballpályán, a Bologna megnehezítette a Zebrák életét. A győztes gólra egészen a 91. percig kellett várni: Paul Pogba döntötte el a találkozót. Nehéz napokat éltek át a torinóiak, hiszen a cataniai útjukat…..
A Manchester United szélsője, Nani egyre inkább úgy néz ki, hogy elhagyja Angliát és ezáltal az Old Traffordot is. A portugál válogatott játékosnak számtalan oka van, amiért elhagyná jelenlegi klubját, ezek közül az egyik indok, hogy megromlott a kapcsolata a Vörös Ördögök…..
Fabio Quagliarella a minap azt a nyilatkozatot tette, hogy szívesen játszana Zdeněk Zeman kezei alatt. "Nincs semmi bajom Zemannal. A csapatai vonzó támadófutballt játszanak. Egy napon szeretnék vele dolgozni." A játékos helyesbített tegnapi sorain, és hozzátette, nincs szándéka…..
Legújabb információk szerint a Juventus által is figyelt Fernando Llorente a Zenit csapatában köthet ki a Bianconeri helyett. Az Athletic Bilbabo játékosa iránt élénken érdeklődik a torinói alakulat. Mivel a spanyol szerződése jövő nyáron jár le, csapatának túl kell rajta…..
Még eggyel bővülhet az udinei "zebrakülönítmény", hiszen Isla és Asamoah után Pablo Armero is Torinóba költözhet, mégpedig akár már a januári átigazolási időszakban. Az Udinese két meghatározó játékosát is elvesztette átmenetileg, hiszen Isla és Asamoah csomagban…..
Úgy hírlik, a Juventus visszatért Jovetićhez, már ami a nyári top csatár-kérdést illeti. Erre az adhat ismét okot, hogy az eddigi kiszemelt, a holland Robin Van Persie meglepetésre a Manchester United csapatához kerül egyre közelebb. A jól értesült hírforrások azt is tudni vélik,…..
A Juventus volt elnöke, Cobolli Gigli úgy véli, Antonio Conte rosszul tette, hogy vádalkut próbált kötni a Fegyelmi Bizottsággal. Conténak ügyvédje javasolta, hogy kösse meg a három hónapról és 200 ezer euróról szóló vádalkut Stefano Palazzi ügyésszel, a bizottság azonban…..
A Juventus először 2010 nyarán érdeklődött Edin Džeko iránt, ám a Bianconerinek akkor nem sikerült leigazolnia magas vételára miatt. A csatár még azon a télen a Manchester City csapatához csatlakozott 32 millió euróért. Az Öreg Hölgyet idén ismét szóba hozták a…..
A Juventus tegnap hivatalos honlapján jelentette be azt, ami már hónapok óta nyílt titok volt: Paul Pogba a torinóiaknál folytatja pályafutását. A fiatal francia középpályás négy évre szóló szerződést ír alá a Bianconerivel, így 2016-ig a Juventus játékosa lesz. A 19 éves…..
Felipe Melo bejelentette, hogy visszatér a Galatasarayba a nyár folyamán, mivel a törökök megegyeztek a Juventusszal az átigazolásáról. A brazil középpályás az előző szezont kölcsönben töltötte a török csapatnál, és nagyon szeretett volna maradni, de a tárgyalások…..
A Juventus edzője egybehangzó jelentések szerint elfogadja a vádalkut, hogy ezzel csökkentse az esetleges eltiltását, így a 42 éves edző majd csak novemberben tölti le az eltiltását. Conte az egyik mester aki a fogadási botrányban való részvétel gyanújával…..
wade90 2012.07.31 21:36:02