Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsodaCsipesz (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Te magasból aláhulló szent turulszar, mi jöhet még? Szegedi Csanád nem elég, hogy zsidó, de úgy ajánlgatja a karvalytőkét kussolásért cserébe, mint valami IMF ügynök. A Jobbikot lassan ötös fokozatú Csanád sújtotta övezetté nyilvánítják, mert a végén az is ki talál…..
Proszektúra Bayerrel együtt élni 2012.07.19 11:23:00
A Magyar Hírlap online a mai napig is legolvasottabbja Bayer Zsolt Viharfelhők című július 17-űn megjelent írása, amelyiknek egyik jellegzetes bayeros hevületű mondata: Ezért kell nekünk kimondanunk: az a gyilkos állat cigány volt. És nem valami szexuálisan aberrált pszichopata.…..
CsodaCsipesz (törölt) 2012.07.20 12:40:32
@Zalai Béla:

Te nem három nullára vezetnél,hanem egy normálisan működő világban már "megvillanyoztak" volna az Aranyketrcben,abban egészen biztos vagyok,hiszen láthatóan nincs ki a négy kereked!Gyakorlatilag Te azt mondod,hogy például Breivik esetében az áldozatok voltak a valódi elkövetők,hiszen kihívóan flangáltak az utcán,ezzel ürügyet biztosítottak az elmebeteg elkövetőnek.Vagy a Kanadai hatóságok tehettek arról,hogy a cigány ott is dettó azt az életmódot folytatta,mint amit már megszokhattunk tőlük,hiszen Kanada egy "multikulti" ország,ezért egyenesen bátorította a cigányokat a már jól ismert parazita életvitelre.Van egy olyan érzésem,hogy ha téged beültetnélek egy sínpár közé,akkor ahelyett,hogy puhos tested arrébb tennéd,egyszerűen ütődött arccal vigyorognál a százhússzal feléd robogó mozdonyra,majd mikor már csak néhány méterre van tőled még a karod is ölelésre tárnád. Az ilyen ember nem intelligens,hanem a köznyelv leginkább degeneráltnak nevezi.Benedek "palotájában" Te leszedálva ülnél egy székben,nyálad csorgatva a plafonra meredve,de ez nem is lenne baj,hiszen az az ember,aki képtelen felmérni és reagálni a külvilág történéseire,azt bizony még önmagától is meg kell védeni.Ez a liberális hozzáállás,ugye.Én egyszerűen csak vonat előtt hagynálak,de én már belefáradtam a gyagyás Tódik simogatásába.
Elterjedt kép Magyarországon, hogy ez az ország tele van nácikkal. Igazából tele nincsen, de bármilyen gyülölködőből egynél több is sok. Hogy miként tudjuk megkülönböztetni a hazáját szerető embert a nácitól? A mai Izreali állampolgárokat ért terrortámadás után csupán…..