Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mlle Macaron

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik rendszeres kommentelőnk, Váj mi küldte a következő írást. Mit is mondjunk, alighanem okoz majd némi meglepetést, mert nem túl hosszú, viszont elég ütős... Nem is mondok többet, jöjjön a történet! „Jelenleg Dél-Németországban élek, illetve ott van a bázisom, mert…..
Mlle Macaron 2012.10.05 14:02:27
@Gondolkodni Próbáló Birca:

én meg vessek magamra, hogy kaja közben olvasom a kommentedet! ááááá kicsit rosszul lettem, hála a jó fantázimámnak... :)))
talán ez az infó kicsit sok volt :)

gondolom a recizés kb erről szólhat, ahogy leírtad :) mi másról társalogna a vendégekkel.....

azokkal egyetértek, akik írták, hogy igen szűkszavúan fogalmazott... én arra lennék még kíváncsi, hogy mi volt az az ajánlat, amit nem lehetett visszautasítani? mert nekem erről A keresztapa jutott eszembe :)
Mlle Macaron 2012.10.05 14:47:08
@Jess G:
:DDD erre a cv-s dologra nem is gondoltam!!! :DDD
nekem ez vicces, de sajna vannak tuti olyanok, akiknek ez rossz benyomást kelthet, bár ahogy értelmeztem, sikeresen tovább állt.
A mai poszt rövid lesz, de fontosnak tartom kitenni, mert azt hiszem, jól jellemzi a Magyarországon uralkodó viszonyokat. Rebecca és családjának történetében nem nagyon látszik a happy end, vagy ha igen, az aligha Magyarországon lesz. TROLLFIGYELŐ: Nem ideillő, minősíthetetlen…..
Mlle Macaron 2012.07.27 12:35:35
@Mlle Macaron:

Mellesleg a "buta liba" címet bevállalom, mert az voltam, hogy mertem hozzászólni egy cikkhez :)
Mlle Macaron 2012.07.27 12:44:18
@Nyulz of the World:

tudom, de még mindíg nem érthető.... és zavar, hogy egyesek még mindig félprostiznak jobbra-ballra :/

és az vagyok, írtam :)
Mlle Macaron 2012.07.27 12:52:52
@tanato:

igen, a párom a "főkereső" a családban és akkor is meglennénk, ha nem dolgoznék, de akkor mi a bánatot csinálnék itthon egymagamban, míg ő dolgozik??? Mellesleg, amit én keresek, abból jut haza is, hogy segítsem anyukámat... meg így azért két keresettel csak jobb mindenkinek...
ez az életszemlélet nagyon sokaknak igen magas, vagy csak egyszerűen a féltékenységből adódóan reagálnak úgy, ahogy... :/
Franciaország a mai úticélunk, Béla írásából pedig sok minden más mellett az is kiderül, hogy még szinte tökéletes nyelvtudással sem egyszerű mindent elintézni, mert... mert csak. Avagy hogyan tarthat 9 hónapig egy tb-szám elintézése, és hogyan is néz ki a 22-es csapdája…..
Mlle Macaron 2012.07.22 13:44:07
@padlas: és Mirjam2:

köszi
nem kell velük foglalkozni, igazatok van! Próbáltam, de ez a félprosti dolog, kicsit kicsapta a biztosítékot, de teszek rá!!!!
Szép délutánt!
Mlle Macaron 2012.07.24 10:39:31
@fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout:

semmi trollkodás nincs ebben, egy normális kérés értelmesen megfogalmazva! Igyekszem figyelni rá, gondolom nem csak Téged zavar. Sajnos ez már megszokás nálam, hogy rövidítek és hiába olvasom el a kommentemet elküldés előtt, nem szúrja ki a szemem, hogy rövidebben írok valamit.
De ha már a trollkodásnál tartunk, hol vannak az ékezeteid??? ;DDDD
Határátkelő Mindennapi Anglia 2012.07.23 06:59:00
Milyen típusú szállást keressünk Angliában? Mire figyeljünk a közlekedésnél? Mi a helyzet a tévével, internettel, telefonnal? És a közbiztonsággal? Ha ezek a kérdések érdekelnek, akkor jó helyen jársz, hiszen (bár bevallottan csak egy általános kép felvázolására…..
Mlle Macaron 2012.07.23 12:07:55
@redsea:
Szép jó reggelt Mindenkinek!

Itt vagyok és csatlakozom, mert miattam/tőlem indult ki a dolog.
Aki tegnap nem volt, a sztori:
francia poszt, utána pár kérdés és mivel a posztoló nem volt jelen, bátorkodtam úgy dönteni, hogy válaszolok én, miként is működik a dolog.... erre jött pár reakció, amiben konkrétan két szó nem tetszett: "f@sz" és "félprosti"
Végig lehet követni, kb az első 30 kommentben részemről lezajlott a dolog és ma reggel még utoljára kommenteltem egyet a tegnapi poszthoz.
Én kértem HÁ-t, hogy csináljon valamit! Tiszteletben tartom mások véleményét és ha időm engedi még eszmecserét is tarthatunk normális keretek között, de aki rögtön így indít, azt szóra sem méltatom. Sőt! Nagyon a szívemre vettem, mert nem tud semmit de semmit rólam és ilyeneket írogat!!! Hogy képzeli?! Egy válaszra méltattam, de annyit ért, mint halottnak a csók...
Ha végig követed a tegnapi dolgokat (és esetleg hozzáolvasod a belinkelt posztomat) akkor tudni fogod, hogy miért kértem HÁ-t arra, amire...

Sajnálom, h a mai poszot igy megoffoltam, de nem akarok sunnyogni...
Irónknak minden jót kívánok!
Nem mindenki nyugatra megy – kezdte írását Jani haverja, aki első látásra egészen különös helyen keresi a boldogulást: Albániában. Egy olyan országban, ahol (szerzőnk szerint) tejből van a tej, ahol a család szent és ahol a nyugdíjasok a nyugdíjemelés ELLEN tüntettek. Szóval…..
Mindenekelőtt üdvözlet mindenkinek itt, az új otthonunkban! Remélem, jól fogjátok magatokat itt érezni (én nagyon izgulok...), a környezet mindenesetre szerintem csodás, a tartalom pedig marad a régi, illetve a következő hetekben terveim szerint lesz majd némi bővülés. Nem is…..
Mlle Macaron 2012.07.19 13:56:49
@Nyulz of the World:
igen, a bank is ugyan úgy sáros a dologban, de ez nekik nem érdekük, h ezt beismerjék.
Nagyon jól írta a posztoló az alamizsnás példát!!!
Mlle Macaron 2012.07.19 13:41:02
@Fruka1:

Sztem nekünk tovább erről nem kell beszélgetünk....
"összeesküvéselmélet" : aki nem hiszi, járjon utána... én már utánajártam és azóta is járok.... gondolom Te is
De ez már ugye nem idevaló téma...
Mlle Macaron 2012.07.19 13:53:45
@Kard:
Nem, van köztük egy lengyel is :)))
Az albinak is és a saját ingatlannak is meg vannak a jo és rossz oldalai, én mégis inkább a sajátra szavazok, de nem hiszem, h ettől röghöz kötött lennék. Magyar mentalitásom sztem nekem sosem volt igazán... De nagyon nagyon albérletellenes vok :)