Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sound89

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy a Kuruc Infón is elindult a karrierem, és kikiáltottak a cigány bűnözés első számú reklámarcának, úgy döntöttem foglalkozom egy kicsit a magyarországi romakérdéssel... Mielőtt belevágnék, szeretném megköszönni a Kuruc Infó szerkesztőségének, hogy a korrektség…..
sound89 2012.07.19 11:57:36
Dope!

Ne mond azt, hogy te ezt a szöveget most komolyan is gondoltad?!
Mit akarsz ezektől az emberektől, akik semmire nem képesek csak arra, amit már sajnos ismerünk!?
Miért akarnának ők dolgozni? Nálunk itt egy cigány család 125ezer Ft segélyt kapnak...mondom 125ezer Ft!!!!!!!! Ezért én vagy egy másik ember egy vagy akár két hónapot dolgozik rendes munkaidőben! Igazad van én dolgozzak, hogy nekik még adhassunk pénzt!
Én azért nem szülők gyereket és szerintem a velem egykórúak ezzel egyetértenek, mert 25évesen még nem tudtam azokat a feltételeket megteremteni, amik egy gyerekneveléshez kellenek. Ezek bezzeg már 16évesen szarják a gyerekeket az én meg a maradék ember nyakára.... Igazad van ez a megoldás!
Iskolába meg minek járassa a gyereket, anélkül is megtanulhatja, hogy hogy kell lopni, ölni....
Eddig jutott ez az ország, az embert simán megölhetik, megerőszakolhatják az utcán és ennyi... egyedülálló esett!!!! Valószínű....
Persze tisztelet a kivételnek, sikerült ilyennek is találkoznom. Egy 42éves férfi nekem az alappélda, hogy lehetne másként is.
Nagyon utálom őket(akárki akármit is mondjon ), de ezzel az emberrel egy szakvizsgán találkoztam. Nagyon jól szituált pasinak tűnt, elkezdtünk szóbeli vizsga előtt beszélgetni és elmondta, hogy van 2 gyereke, akik már 16-14 évesek, kitűnő tanulók és 1éves korukban elhagyta őket a felesége és egyedül neveli őket azóta! 3 helyen dolgozik és a 3szakmáját szerzi!!! Kitűnő példa ő is!!!!!
Na mindegy csak ennyit akartam, hogy egy kicsit gondolkodjon el ezen a dolgon mindenki....