Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C4s3

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár ma reggel azt közölték a BRFK-n, hogy a korábbi bejelentéssel megegyezően a rendőrség ma, 14 órakor fog sajtótájékoztatót tartani a szerverlefoglalások ügyében, az imént azt az infót kaptuk, hogy sajtótájékoztató mégsem lesz, viszont hamarosan kiadnak egy közleményt és…..
C4s3 2007.11.12 23:45:26
az egész egy dologra vezethető vissza:
nincs arányos fizetés itthon, mint amennyibe az áruk kerülnek.
nyugati fizetésen és adók mellett bármikor vennék 15K-ért akár PS3 gamét, vagy 4Kért audio cd. Itt nem bírok.
Kereshetek itthon akár 800K/hó egy jó szakmában, az akkor is csak 380K nettó. Ugyanez a példa nyugatabbra 1.5x ennyit ér, és több marad, vásárlandó eszközök ára kisebb.

Ugyanaz a nyamvadt gyári műsoros DVD vagy CD miért kerül pl. Kanadába 1,800 forintba? itt meg 5-6ezer?
kint voltam, hoztam 20 cd-t örömmel haza. Mert 2K-t nem sajnáltam gyári,legális audi cd-kre. 6K-t nem fogok fizetni. SOHA! /Remélem olvassa valamelyik szűklátókörű asva-s/

legyen más termék fajta:
miért kapni Európában 6millióért 2 éves max francia limuzint 150lóval,minimál extrákkal, míg USA-ban 33K USD-ért fullos Audi RS4-et vihetsz haza 420lóval? miért?
csak mert? értemes,logikus magyarázat nincs. Csak rablás, rablógazdaság és bábunak tekintett vásárlók, akik barmok és kényszer alatt veszik ami van.
Hát nem így van.

az egész feszkó tehát ezen a nyamvad, gazdaságilag direkt megosztott világpiac szitun alapszik.
USA-ban kihozzák Xért, időben később eladják keletebbre 1.5Xért (lásd iPhone legalásan nincs itthon), miközben az adott termék már 1X-et se ér, mert megjelenéséig eltelt 6-12hónap.
Nem kell messze menni, itt van a Deutsche Telekom. Szerintetek miért jött csak később be a 4mega feletti ADSL? mert akkor hozták át a németektől a régi központokat, amikor ott már 18megabiteztek. eladta a T csoport ottani részlege jó áron a több éves kütyüket, adsl modemeket keletebbre. ugyanaz a cég, több országban leszedi a nyereséget, technológiai gap-et betéve, eltolva időben/térben a termékek életciklusát.

+gondolkodjon már el a sok jogvédő, meg a rabló kiadók, hogy a mohóságuk öli meg a hazai zenei, film,stb. piacot. egy zenei cd 5-6K-jól alig marad a zenészeknek 1K. ha több tagú, már szívás.
most bemész a boltba, és fizetsz 600 forintot egy liter tejért,ha tudod hogy 60-at se kap a tehenész? tuti nem fogod megvenni. hát pedig audio/film,stb. területen minden alkalommal ugyanígy megveszed 600ért az audio-milket.

Nem véletlenül nyerik a piaci csatákat a kínaiak, minden szektorban. Olcsóbban, többet adnak el, röhögve. Nem keveset rohadt drágán, sírva....
Nem fog örökké működni ez a nagyot szakítunk másokon. még megy, és asva, bsa,stb. tartatja ezt be.

bónusz adalék:
a mai "felnőtt generáció" még abban az időszakban nőtt fel, amikor nem is volt évekig itthon lehetőség filmet, vagy épp játékot vásárolni. Csak és kizárólag másolva voltak elérhetőek. ÉVEKIG! (1986-199x)
Ezt megfejelték a drága árakkal, nyereségekkel. gratula!

És akkor még csodálkoznak miért eladható a warez ftp, a "tesco" warez.